Despre ce este vorba pe acest blog?

citat - seductie

Se spune că primul pas spre rezolvarea unei probleme este să recunoști că ai o problemă. Prin acest blog încerc să întind o mână de ajutor bărbaților care recunosc că au probleme în interacțiunea cu femeile, oferindu-le sugestii și ponturi utile.

Ceea ce am observat și m-a mirat de-a lungul timpului este faptul că bărbații care întâmpină dificultăți în interacțiunea cu femeile, nu sunt niște dubioși, ci sunt acei bărbați educați, care își văd de treaba lor, bărbați pe care femeile afirmă că-i vor atunci când sunt întrebate ce tip de bărbat și-ar dori, însă pierd lejer în fața așa-zișilor băieți răi.

Asta se întâmplă dintr-un motiv foarte simplu: Femeile găsesc în băieții răi anumite trăsături și calități pe care le consideră atrăgătoare la un bărbat: putere (nu fizică), încredere de sine, mister, provocare, dezinvoltură și multe alte lucruri despre care voi scrie în articolele și în ghidurile mele.

Cum te poate ajuta acest blog?

Calitățile despre care vorbeam mai sus, odată însușite și etalate în viața ta de zi cu zi, îți vor mări simțitor șansele de a avea succes cu fetele, exact ca și în cazul băieților răi, însă fără a fi nevoie să devii un băiat rău.

Îți poți începe chiar acum călătoria, descărcând GRATUIT ghidul Mentalitatea și atitudinea bărbatului cuceritor. Trebuie doar să completezi formularul din sidebar sau de aici pentru a te înscrie la Newsletterul Tainele seducției. Vei primi pe email ultimele noutăți și, în plus, articole accesibile doar abonaților.

Vei avea un avantaj în plus față de ceilalți bărbați. Însă, totul depinde doar de tine. După cum spune și o veche filozofie: „Ești ceea ce ești datorită propriilor tale acțiuni!” Eu îți pot oferi informațiile de care ai nevoie, dar nu te pot lua de mână și să te bag într-o relație de succes.

Fetele vor face coadă la tine la ușă doar dacă  ești vreun Brad Pitt, desigur. Însă dacă ai ajuns pe acest blog, șansele ca să fii vreun Brad Pitt sunt identice cu șansele ca de mâine Cristi Minculescu să se apuce de cântat manele.

Te asigur că tot ceea ce vei citi în postările și în ghidurile mele sunt lucruri reale, testate, pe care dacă le înțelegi și știi cum să le adaptezi stilului și personalității tale, vor funcționa și în cazul tău la fel cum au funcționat și funcționează în continuare în cazul meu, dar și a altor bărbați.

Chiar și tu poți deveni bărbatul pe care femeile vor fi întotdeauna dornice să-l întâlnească.

Așa că, pune mâna și învață acum arta de a seduce femei, pentru că merită, și mai ales că nici nu trebuie să depui eforturi supraomenești.

Și, ca să-ți fie mult mai ușor, am scris un ghid premium în care îți explic absolut tot ceea ce trebuie să știi despre abordări și sedus femei. „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie” este ghidul care va pune bazele succesului tău în relațiile cu orice femeie. Vezi aici detalii complete…

Avertisment!

Foarte important de știut este că Tainele Seducției nu este pentru toată lumea! Genul de sfaturi pe care le găsești atât pe acest blog, cât și în ghiduri, nu sunt genul de sfaturi pe care le primești de la părinții tăi, prietenii tăi sau din alte surse care nu au ca scop sa te invete ceea ce trebuie, așa că este posibil să-ți zdruncine puțin realitatea.

De exemplu, să faci unele lucruri explicate de mine aici, necesită un pic de curaj și tupeu din partea ta. Nu este vorba de tupeul acela de nesimțit, ci pur și simplu de curajul de a adopta o atitudine cu care nu ai fost obișnuit până acum.

Dacă ești un tip leneș, comod, delăsător și care nu crede în schimbare, atunci acest blog s-ar putea să nu fie pentru tine.

Ca să obții rezultate trebuie să ai curaj, să ai răbdare și să fii perseverent!

Așadar, dacă crezi că nu ai nevoie de informațiile mele sau că nu trebuie să te schimbi și să-ți însușești anumite calități pentru a obține rezultate sau, pur și simplu, nu ai încredere în ceea ce-ți spun, atunci cel mai bine este să nu pierzi timpul pe acest blog. Este evident că percepția ta legată de seducție este diferită de percepția mea, iar eu bine cu forța nu pot să fac.

Îmi place să cred că scriu pentru oameni care vor într-adevăr să învețe. Cu siguranță, nu există o formulă magică prin care poți aduce femei în patul tău, însă dacă știi ce trebuie și ce nu trebuie să faci în compania unei femei, jumătate din bătălie este câștigată.

Sunt informațiile de pe acest blog menite să manipuleze femeile?

Păi hai să vedem cine este manipulatorul? Un bărbat care încearcă să cucerească o femeie plimbând-o prin restaurante de lux, prin a-i oferi cadouri scumpe sau a-i face tot felul de favoruri? Sau un bărbat care atrage o femeie doar prin etalarea propriei personalități?

Acum, cine sunt eu?

Pentru început, să stabilim cine nu sunt: NU SUNT TERAPEUT! Nicio informație de pe acest blog nu trebuie luată ca pe un sfat psihologic profesional. Dacă aveți probleme serioase, vă rog, consultați un specialist.

În ceea ce mă privește, sunt un tip obișnuit la fel ca și tine, am absolvit o facultate în domeniul științelor socio-umane, am un job și în acest moment am 35 de ani. Deci, nimic spectaculos. Doar că, dorința de a nu depinde niciodată de cineva pentru a-mi face cunoștință cu fete m-a făcut să studiez și să experimentez tot ceea ce scriu pe acest blog și în ghiduri.

Am vrut ca atunci când văd o fată care mă atrage, să pot merge la ea și să fiu capabil să port o discuție cu aceasta fără ca să mă simt jenat sau agitat. Mi-am dorit ca ori de câte ori vreau să obțin un număr de telefon, o întâlnire sau un sărut de la o anumită fată să le pot obține…indiferent de cât de frumoasă ar fi sau de cât de mulți bărbați ar încerca să îi câștige atenția. Și asta am de gând să vă învăț și pe voi.

Momentan, cam asta ar fi de știut; veți putea citi mult mai multe informații în articolele și ghidurile mele.

A, și dacă nu știți cum să-mi spuneți, spuneți-mi simplu, Alexander.