Termeni și condiții ghid premium

Prin achiziționarea și citirea acestui ghid sunteți de acord cu următoarele:

1. Nu există o politică de returnare a ghidului, tranzacția fiind finală.

Potrivit art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014.

Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Astfel, prin achiziționarea ghidului, cumpărătorul este de acord cu faptul că nu va putea returna produsul, iar suma plătită de acesta nu va fi restituită.

Dacă comandați prin Poșta Română și primiți un CD care din diverse motive nu merge, trimiteți un email la contact@taineleseductiei.com în care să atașați o copie după chitanța de la poștă și vi se va trimite imediat prin email o altă copie pdf a ghidului.

2. Sunteți responsabili de propriile voastre acțiuni!

Informațiile prezentate în acest ghid au scop pur informativ și orientativ. Aceste informații pot fi interpretate și înțelese în feluri diferite și nu îmi asum nicio răspundere pentru modul în care le utilizați.

În acest ghid mi-am prezentat punctul de vedere legat de subiect și dacă vă veți folosi de oricare din informațiile prezentate de mine, o faceți pe riscul vostru.

În cazul în care nu sunteți de acord cu vreunul din termenii și condițiile enumerate mai sus, vă rog să nu comandați acest ghid!

Cu stimă,

Alexander

Autorul ghidului „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie” și fondatorul blogului:taineleseductiei.com.