Termeni și condiții

Prin achiziționarea și citirea acestui ghid sunteți de acord cu următoarele:

1. Ghidul este doar în format electronic, pdf si epub, neexistând o variantă tipărită (carte fizică) a acestuia.

2. Nu există o politică de returnare a ghidului, tranzacția fiind finală.

3. Dacă plata online s-a încheiat cu succes, însă în urma unor probleme tehnice link-ul de descărcare al ghidului nu functionează, contactați-ne și în cel mai scurt timp posibil veti primi pe email o copie a ghidului.

4. Dacă în urma comenzii cu plata la livrare primiți un CD deteriorat în urma transportului sau care nu funcționează, contactați-ne și în cel mai scurt timp posibil veți primi pe email o copie a ghidului.

5. Sunteți responsabili de propriile voastre acțiuni!

Informațiile prezentate în acest ghid au scop pur informativ și orientativ. Aceste informații pot fi interpretate și înțelese în feluri diferite și nu îmi asum nicio răspundere pentru modul în care le utilizați.

În acest ghid mi-am prezentat punctul de vedere legat de subiect și dacă vă veți folosi de oricare din informațiile prezentate de mine, o faceți pe riscul vostru.

În cazul în care nu sunteți de acord cu vreunul din termenii și condițiile enumerate mai sus, vă rog să nu comandați acest ghid!

Cu stimă,

Alexander

Autorul ghidului „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie” și fondatorul blogului: taineleseductiei.com.