Termeni și condiții

Prin achiziționarea și citirea acestui ghid sunteți de acord cu următoarele:

1. Nu există o politică de returnare a ghidului, tranzacția fiind finală.

Potrivit art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014.

Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Astfel, prin achiziționarea ghidului, cumpărătorul este de acord cu faptul că nu va putea returna produsul, iar suma plătită de acesta nu va fi restituită.

2. Probleme la download

Dacă plata online s-a încheiat cu succes, însă în urma unor probleme tehnice link-urile de descărcare a ghidului nu functionează sau nu primiți email-ul cu link-urile, contactați-ne și în cel mai scurt timp posibil veti primi pe email o copie a ghidului.

3. © Toate drepturile rezervate.

Conținutul acestui ghid este proprietatea website-ului: taineleseductiei.com și este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor, iar încălcarea acesteia se pedepsește conform legislației în vigoare. Astfel: Achiziția acestui ghid nu conferă cumpărătorului dreptul de a-l comercializa sau transmite gratuit, atât în mediul online, cât și în mediul offline. De asemenea, orice reproducere, totală sau parțială, a acestei lucrări, fără acordul scris al autorului, este strict interzisă.

4. Sunteți responsabili de propriile voastre acțiuni!

Informațiile prezentate în acest ghid au scop pur informativ și orientativ. Aceste informații pot fi interpretate și înțelese în feluri diferite și nu îmi asum nicio răspundere pentru modul în care le utilizați.

În acest ghid mi-am prezentat punctul de vedere legat de subiect și dacă vă veți folosi de oricare din informațiile prezentate de mine, o faceți pe riscul vostru.

În cazul în care nu sunteți de acord cu vreunul din termenii și condițiile enumerate mai sus, vă rog să nu comandați acest ghid!

Cu stimă,

Alexander

Autorul ghidului „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie” și fondatorul blogului: taineleseductiei.com.