Politica de confidențialitate

A. Securitatea datelor

TaineleSeductiei.com respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

TaineleSeductiei.com foloseste certificat SSL, astfel informațiile personale ale clienților si utilizatorilor noștri sunt securizate si nu pot fi accesate de catre alte entitați. De asemenea, nu punem datele dvs personale la dispozitia firmelor exterioare.

B. Prelucrarea datelor

Ce date colectam si in ce scop

1. Date personale si de contact

Datele personale si de contact (nume, prenume, adresa, oras,  telefon, email) sunt colectate prin formularul de comanda in scopul livrarii comenzilor. Pentru livrarea comenzilor, informatiile dumneavoastra sunt transmise exclusiv serviciului de coletarie al Postei Romane.

In ceea ce priveste platile online, folosim procesatorul extern de plati PayPal, tranzactia fiind procesata exclusiv de către PayPal pe o pagină securizată, site-ul nostru neavand acces la nicio informație despre datele dvs. financiare.

TaineleSeductiei.com se angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor numai in scopul stabilirii contactului cu utilizatorii/clientii sai, in scopul derularii procesului de comanda si livrarii produselor, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor/promotilor acestuia.

Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea datelor personale din baza de date in mod gratuit, trimitandu-ne un mesaj.

2. Informatii colectate automat

Taineleseductiei.com poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, zona geografica de unde se face accesul, numele si versiunea browserului de internet folosit, sistemul de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul de internet prin intermediul caruia se face accesul la site. Aceste date sunt colectate prin intermediul fisierelor cookies si pot fi folosite de catre taineleseductiei.com pentru a imbunatati experienta si serviciile oferite clientilor sau utilizatorilor sai. Politica privind fisierele cookies o puteti citi in aceasta sectiune.

C. Informatii publice

Blog

Website-ul taineleseductiei.com este in esenta un blog public. Orice informatie pe care o includeti intr-un comentariu pe blogul nostru poate fi citita, colectata si folosita de oricine. Daca informatiile dvs. personale apar pe blogul nostru si doriti ca acestea sa fie eliminate, contactati-ne aici.

D. Mesaje private

Mesajele private trimise catre administatia website-ului nu vor fi facute publice, exceptand cazurile in care autorii mesajelor respective isi dau acordul ca o parte a mesajului sau intreg mesajul sa fie facut public pe blog ca subiect de articol, identitatea celui/celei care a trimis mesajul fiind protejata.

E. Intrebari si nelamuriri

Daca aveti intrebari sau comentarii sau dacă aveti o nelamurire cu privire la modul in care am gestionat orice problema de confidentialitate, utilizati formularul nostru de contact pentru a ne trimite un mesaj.