Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să-i comunici unei fete că îți place de ea

Să-i spui sau să nu-i spui că îți place de ea?

Știu, o cunoști de ceva vreme și îți place de ea. Poate e o colegă, poate e o vecină, poate e o prietenă de-a unei prietene etc. Nu contează cine este, cert este că ți s-au aprins călcâiele după ea și nu știi cum să procedezi.

Probabil, te gândești că cel mai bine este să-i mărturisești ce simți pentru ea. Și într-un fel ești îndreptățit să gândești așa, deoarece asta este ceea ce te învață cinematografia, televiziunile  și, uneori, industria muzicală.

De fapt, acestea nu au scopul să te învețe seducție, folosesc doar clișee care dau bine la publicul larg, pe scurt, care vând.

Totuși, există și filme din care poți învăța câte ceva, dacă știi ce să extragi din ele. O listă cu astfel de filme găsești aici. Chiar dacă sunt puțin mai vechi, merită văzute. Dar în final, nu uita că sunt doar filme!

Revenind la realitate, într-adevăr, fata de care îți place trebuie să știe că o dorești. Trebuie să știe că o consideri sexi și că o vezi mai mult decât o simplă amică, însă nu-i poți spune acest lucru ca acum 100 de ani.

Vremurile s-au schimbat extrem de mult de când era bunicul tău tânăr și trebuia ca mai întâi să curteze femeia, să-și dezvăluie sentimentele față de ea și să-i dovedească că e bărbat de casă și că poate s-o întrețină.

În ziua de azi, nu poți merge la colega ta, cu care altceva în afară de ce aveți în comun (școală/ facultate/serviciu etc.) nu ai vorbit, și să-i mărturisești din senin că-ți place de ea și că vrei să aveți o relație. Dacă vei face asta, efectiv o vei șoca.

Atunci, cum îi spun că-mi place de ea?

În primul rând, nu-i faci nicio mărturisire! Nu-i spui dintr-o dată: „Îmi place de tine!”

Știu, e bine să fii direct cu fetele, să-ți arăți intențiile, dar trebuie s-o faci cu tact. Prin urmare, dacă vrei să-i spui că-ți place de ea, există un mod mult mai neutru de a-i spune asta:

De exemplu, dacă face o glumă, îi poți spune: „Ai simțul umorului, îmi placi!” Îi spui asta foarte relaxat și cu autoritate.

Sau dacă nu se prinde la vreo glumă de-a ta: „ Aaaa! Păi dacă nu ai simțul umorului nu mai îmi placi!”

Dacă e cazul, înlocuiește „ai simțul umorului” cu ceva ce-ți place ție la ea!

Ce trebuie reținut de aici?

„Îmi placi!” nu este altceva decât forma prescurtată de la „Îmi place de tine!”, însă are o cu totul altă rezonanță; mai ales când este însoțită și de motivul pentru care îi spui că o placi.

De exemplu, o afirmație precum: „Ai simțul umorului, îmi placi!” nu va suna ca o mărturisire, ci ca un flirt spontan. O placi pentru că face ceva anume, pentru că are un anumit comportament și tocmai ai observat acest lucru și i-o spui într-un mod cât mai natural.

De asemenea, complimentele fac o treabă bună, însă fii atent la cum le faci. Nu fi la fel ca toți ceilalți care-i spun că e frumoasă! Poți folosi cuvinte precum: sexi, drăgălașă, frumușică, pe care să le introduci  în afirmații neutre.

De exemplu, unei colege de care îți place, îi poți face un compliment de genul:

„Ia uită-te la ea, arată sexi chiar și luni dimineața! Care e secretul tău?”

Exemple de complimente găsești în articolul: „Cum să faci complimente unei femei”. Tot acolo am vorbit și despre psihologia complimentelor, așa că îți recomand să citești până la capăt acel articol dacă vrei să înveți cum să faci complimente care contează.

Genul de complimente pe care te învăț să le faci, vor schimba dinamica interacțiunii cu ea, lucru foarte important. Să vedem de ce?

V-am spus deja prin alte articole că la început nu este important că-ți place ție de ea, important este să-i placă ei de tine! Ori ca să-i placă de tine, trebuie să simtă că stă de vorbă cu un potențial iubit, nu cu frate-su.

De aceea dinamica interacțiunii este foarte importantă. Dacă vorbești cu ea ca și când ai fi fratele ei, singurul loc în care vei ajunge va fi friend zone. Așa că, lasă teama de-o parte și începe să fii mai îndrăzneț în discuții, să flirtezi mai mult cu ea.

Iată 3 modalități prin care poți schimba dinamica interacțiunii:

1. Flirtează cu ea!

Începe cu lucruri simple precum: „Vai dragă, ce cocheți suntem astăzi! Să nu-mi spui că pentru mine te-ai aranjat așa sexi!”

Acesta, ca și cel din exemplul de mai sus, este un compliment inofensiv, frumos, neutru, care o va binedispune pentru tot restul zilei.

Prin astfel de complimente îi arăți că o consideri sexi, însă fără s-o pui într-o situație jenantă, ca în cazul unei mărturisiri a sentimentelor, când o determini să-ți dea „frumoasa” replică: „Mă simt flatată, dar mai mult decât prieteni nu putem fi.”

Mărturisirea sentimentelor pune o presiune pe umerii fetei, forțând-o să ia o decizie, care de cele mai multe ori va fi: „Mulțumesc, dar nu mulțumesc!”

În schimb, flirtează cu ea și ai să vezi cum o să înceapă să te vadă cu alți ochi.

Foarte important de menționat aici este că flirtul nu înseamnă doar complimente! Există zeci de stiluri de a flirta, complimentele fiind doar unul dintre ele.

De exemplu: tachinările, discuțiile ipotetice, jocul de roluri, jocul de priviri etc. sunt tot o formă de flirt. Așa că, nu exagera cu complimentele! De orice tip ar fi ele. Unul, maxim două per interacțiune este suficient.

2. Schimă subiectul discuțiilor!

Pe lângă flirturi este important și ce vorbești cu ea. Dacă toate discuțiile voastre se rezumă doar la activitatea care vă leagă (serviciu/școală/facultate etc.), e cazul să deviezi conversațiile către lucruri mai personale.

Poți începe prin întrebări simple, gen: „Și, ce trăznăi ai mai făcut prin weekend?”

La o astfel de întrebare, orice răspuns ai primi poate genera conversații interesante.

De exemplu, îți poate răspunde:

„Am fost la țară!”

Atunci, poți continua cu:

„La țară, foarte frumos! Și ce-ți place cel mai mult la tine la țară?” sau „Care este cea mai fascinantă experiență pe care ai trăit-o la tine la țară?”

Dacă îți răspunde: „N-am făcut nimic, am stat în casă”, poți continua cu:

Ah! Îmi pare rău să aud asta, dar de obicei, ce-ți place să faci în weekend-uri?”

Ai prins ideea, nu?

După ce-ți spune ce-i place să facă, spune-i și tu ce-ți place să faci.

Când te întreabă ceva (ce n-are legătură cu relațiile anterioare), răspunde-i detaliat, după care întoarce-i întrebarea.

Dacă la vreo întrebare îți răspunde scurt sau evaziv, cere-i detalii!

Nu-ți fie teamă să-ți susții opiniile și fii curios în ceea ce privește personalitatea ei.

Discuțiile despre relațiile precedente, trebuie evitate. Dacă menționează ceva de fostul prieten sau de vreun băiat de care îi place, oprește-o imediat! Spune-i scurt:

„Stop, stop, stop! Ce te-a apucat? Nu sunt prietena ta cea mai bună! Povestește-mi mai multe despre pasiunea ta pentru modeling! Te-ai gândit să faci o carieră din asta?”

Și pac, ai schimbat subiectul.

Înlocuiește exemplul dat de mine cu ceva relevant în cazul ei!

Dacă te întreabă de fosta ta prietenă, răspunde-i scurt: „N-a mers. Ne doream lucruri diferite.” Apoi, schimbi subiectul.

3. Folosește foarte des pronumele personal „noi”!

Exemplu:

„Hai să mergem și noi la petrecerea aia!”

„Deseară cântă trupa „X”, hai să mergem și noi că o să fie toți colegii acolo!”

Pe scurt, pronumele personal „noi”, spus subtil, dar în mod repetat, se înrădăcinează în subconștient, condiționând-o cu ideea de „noi” ca și cuplu.

Atenție! Această tactică funcționează și invers. Femeile folosesc cuvântul „noi”, nu numai când se referă la haine noi sau pantofi noi, ci și atunci când vor să seducă un bărbat.

Așadar, dacă auzi vreo prietenă de-a ta folosind foarte des pronumele „noi”, atunci când vine vorba de voi doi, ia în calcul că poate te place mai mult decât un simplu amic. Cu atât mai mult dacă ești singurul cu care vorbește așa și-ți mai și transmite semnalele de care ți-am vorbit în aceste două articole:

11 semne că o fată te place și cum să acționezi după ce afli

10 semne că o fată flirtează cu tine

Ce urmează?

Dacă după ce pui în aplicare cele 3 metode de mai sus, observi că între voi s-a creat o apropiere, nu-ți  mai rămâne de făcut decât un singur lucru: să treci la etapa următoare, adică s-o săruți.

Cât de devreme sau cât de târziu se creează această apropiere depinde de cât de bine știi să creezi conexiune cu ea și de percepția pe care deja o are formată despre tine.

De exemplu, cu o fată pe care o cunoști de 1 an de zile și care te consideră cam neîndemânatic, s-ar putea să dureze și câteva săptămâni până se formează un raport între voi. Pe când, cu una pe care o cunoști de câteva zile sau doar ce ai cunoscut-o, poți crea conexiune chiar și în câteva minute.

Acum, parcă văd că o să primesc vreun mesaj de genul: „Hei, Alexander! Dar ce e de făcut în situația în care n-o să se creeze acea apropiere sau o să mă refuze?”

Păi, în această situație intră pe Youporn sau pe alte siteuri de gen, și ai să te prinzi tu singur ce să faci. Sau ai putea să încerci cu altă fată, deoarece cu respectiva n-a fost să fie.

Succes!

P.S. Informații detaliate despre cum să vorbești cu fetele pentru a le face să fie interesate de tine + multe alte tactici și ponturi utile, găsești în ghidul de seducție: „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie”.

4 comentarii la „Cum să-i comunici unei fete că îți place de ea”

  1. Multumesc mult pentru sfaturi!
    Poate reusesc.

    Sa-ti creasca numarul de cititori pt ca merita!

  2. Mulțumesc pentru sfaturile trimise prin intermediul acestor articole. Chiar îmi sunt utile. Mai astept si altele.
    O zi frumoasă.

Comentariile sunt închise.