Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

7 motive pentru care nu vrea să te vadă și ce poți face ca să le eviți

Ai cunoscut o tipă super, iar interacțiunea cu ea a decurs nesperat de bine. La final i-ai cerut numărul de telefon, iar ea ți l-a dat cu plăcere. Zilele următoare o suni sau îi trimiți mesaj ca să vă vedeți la un suc, însă surpriză: fie nu-ți răspunde, fie de fiecare dată găsește un motiv să nu vină.

Aceasta este o situație des întâlnită și destul de confuză pentru un bărbat.

Iată ce spun câțiva dintre vizitatorii constanți ai acestui blog:

La ce naiba mi-a mai dat numarul de telefon daca nu vrea sa se intalneasca cu mine?

Mi-a spus ca vrea sa fie cu mine, dar de fiecare data cand o sun e ocupata si zice sa o lasam pe alta data. Sa mai insist sau nu?

Am facut cunostinta cu o domnisoara… Am vorbit cu ea, pe parcurs i-am luat numarul. Peste citeva zile am invitat-o in oras, nu a putut iesi. Si asa inca de vreo 2 ori am invitat-o, tot zicea ca nu poate […] Ce sa fac? Cum sa o fac sa o scot in oras? Mai merita sa incerc sa o fac sa iasa cu mine, sau nu?

Inboxul meu este plin de astfel de emailuri, motiv pentru care m-am gândit să vă împărtășesc o parte din cunoștințele pe care le am despre acest subiect.

De ce o fată care ți-a dat numărul, nu mai vrea să se întâlnească cu tine?

Pentru început este important de reținut că o fată îți poate da numărul din diverse motive, iar aceste motive n-au întotdeauna legătură cu faptul că-i place de tine.

Iată 7 motive care determină o femeie să aibă acest comportament:

Motivul #1. Ți-a dat numărul, ca să scape de tine

Femeia știe că după ce-i dă numărul, bărbatul va pleca mulțumit și o va lăsa în pace.

Nu trebuie să te lași orbit de faptul că-ți zâmbește și că e drăguță cu tine.

Dacă nu-ți răspunde niciodată la telefoane, la mesaje sau te refuză categoric, fără ca să sugereze o întâlnire altă dată, e foarte probabil să-ți fi dat numărul ca să scape de tine.

De regulă, o tipă vrea să scape de tine atunci când o plictisești sau o sperii.

Trebuie să ai o energie pozitivă și o atitudine jovială atunci când interacționezi pentru prima dată cu ea, astfel încât să eviți această situație de la bun început.

Motivul #2. Lași să treacă prea mult timp până o contactezi

Dacă îți ia o mie de ani până ce îți faci curaj să o suni sau te iei după cine știe ce reguli PUA care zic să aștepți cel puțin trei zile până ce o suni, pentru ca, vezi doamne, să maschezi disperarea, atunci nu te mira că evită să te vadă.

Disperat nu ești dacă o suni în ziua următoare, disperat ești atunci când o stresezi zilnic cu zeci de mesaje și telefoane sau când stai toată ziua pe capul ei.

Dacă îți dă numărul în timpul zilei, atunci o poți suna sau să-i trimiți mesaj chiar și în seara respectivă.

Cu cât aștepți mai mult, cu atât mai mult o să fii doar o amintire vagă în mintea ei, lucru care duce cu pași grăbiți la pierderea interesului pentru tine.

Motivul #3. Euforie mare

Datorită atmosferei incendiare (muzică, dans, distracție, alcool), s-a lăsat dusă de val și ți-a dat numărul, însă după ce euforia a dispărut, și-a dat seama că de fapt nu ești bărbatul de care are nevoie.

Motivul #4. N-ai escaladat sexual, deși puteai s-o faci

Dacă ai avut ocazia să interacționezi mai mult timp cu ea, de exemplu erați la o petrecere sau într-un club, atunci ar fi trebuit să țintești către cel puțin un sărut.

Dacă n-ai sărutat-o atunci când s-ar fi așteptat s-o faci, ai toate șansele să o pierzi.

O femeie poate să-și piardă interesul pentru un bărbat, fie când acesta încearcă să o sărute prea devreme, fie prea târziu.

Notă:

În ghidul premium te învăț cum să creezi momentul potrivit pentru sărut, în așa fel încât să nu te respingă.

Motivul #5. Vrea să te țină pe post de rezervă

Dacă îți răspunde la telefoane și mesaje, însă găsește mereu motive să nu se întâlnească cu tine, dar îți promite că poate într-o zi o să vă vedeți, cel mai probabil te-a pus în „banca de rezerve”.

Nu vrea să renunțe la tine definitiv, deoarece se gândește că poate cândva îi vei fi de folos. De aceea îți răspunde când o contactezi și pare că-i face plăcere să vorbească cu tine.

Motivul #6. Între timp a cunoscut pe altcineva

Acum, n-o lua personal dacă la o oră după ce ți-a dat numărul o abordează altul și îi place mai mult de ăla.

Dă-mi voie să-ți spun un secret: Nu ești singurul căruia îi place de ea. La fete întotdeauna vei avea concurență și nu poți câștiga mereu bătălia, mai ales dacă competitorul tău e cineva de care deja îi plăcea.

Dacă motivul pentru care evită să se întâlnească cu tine se numără printre cele menționate de mine mai sus, atunci regret să o spun, dar nu mai poți face nimic.

Totuși, chiar dacă nu te întâlnești cu cele șase situații descrise mai sus, nu înseamnă că ai scăpat. Posibilitatea de a nu mai vrea să te revadă există în continuare, dacă îi vei da cel de-al „șaptelea motiv” atunci când o suni sau îi trimiți mesaje.

Așadar…

Motivul #7. Ai o abordare greșită la telefon

Pierderea temperamentului, discuțiile neproductive sau felul în care sunt făcute invitațiile sunt cele mai frecvente modaltăți prin care o poți da în bară la telefon. Hai să vorbim puțin despre ele.

Cum să nu-i răpești dorința de a te revedea

1. Nu te enerva, nu dispera!

O femeie poate să-ți respingă intenționat invitația ca să-ți testeze reacția sau chiar are alte planuri și nu poate să vină când îi propui tu. Și tu, în loc să faci o glumă sau să-i spui că o s-o cauți mai târziu, te milogești de ea, pornești o ceartă sau, mai grav, o insulți.

Chiar dacă te refuză pentru a cincia oară, păstrează-ți calmul. Cu nervii, jignirile sau disperarea nu vei obține nimic.

Controlul emoțiilor, umorul și flirtul sunt cele mai bune atuuri într-o asemenea situație.

2. Nu te lăsa prins în conversații lungi și consistente!

Convorbirile telefonice, discuțiile prin sms sau online trebuie să fie ușoare, scurte, în care să-ți arăți intenția de a o revedea. Dacă o vei obișnui cu conversații lungi și consistente, îi vei răpi dorința de a te reîntâlni.

Iată ce-mi scrie cineva:

Desi mi-a dat numarul, n-am avut curaj s-o sun si am preferat sa vorbim pe facebook. Vorbeam despre orice subiect, inclusiv despre sex. Timp de 2 saptamani am tot vorbit pe facebook si pana la urma am intrebat-o daca vrea sa ne vedem la o cafea, iar ea uite ce mi-a raspuns: <<Pai ce rost are sa ne vedem la cafea daca vorbim aici?>> I-am raspuns si eu: <<Pai ce rost are sa ma vorbim aici daca nu ne vedem la cafea?>> A ras si a zis ca se mai gandeste, dar de fiecare data cand o invit undeva imi spune ca are treaba. Ce sa fac?”

Trebuie să recunosc că replica lui a fost pe măsură, dar tot nu l-a putut salva. Deja decăzuse de la persoană de interes la prieten de facebook.

Cu cât trece mai mult timp fără să vă întâlniți față în față, cu atât șansele să-și mai dorească să te revadă se reduc semnificativ.

3. Nu stabili întâlniri de la o zi la alta!

De exemplu: n-o suna luni dimineața, ca să-i propui să vă vedeți marți seara sau s-o suni miercuri, ca să stabiliți o întâlnire pentru vineri.

În diferența asta de timp se poate întâmpla orice. Nu te baza pe faptul că dacă știe că are întâlnire cu tine nu o să-și facă alte planuri. Dacă, de exemplu, o sună prietena ei și o cheamă să i se plângă că nu i-a tras-o bine iubitul, îți poți lua adio de la întâlnire.

Soluția constă în a face invitații spontane. N-are rost să fii formal, că doar nu stabilesti o întâlnire de afaceri.

Iată cum arată o invitație spontană:

Sun-o sau trimte-i un mesaj și întreab-o ce face în momentul respectiv. Dacă îți răspunde că stă și se uită pe pereți, spune-i:

„Atunci propun să facem ceva distractiv: Hai să vedem un film!” sau „Hai să jucăm biliard!”

Unde o inviți e irelevant, ideea este s-o inviți undeva.

Dacă îți spune că e la cursuri sau că e la serviciu, întreab-o la ce oră termină programul, apoi spune-i:

„Bine, atunci nu te mai rețin. Ne auzim mai târziu.”

Trimite-i un mesaj cu 10-15 minute înainte de a termina programul cu o întrebare de genul: „Ai poftă de o pizza?”

Dacă îți dă semne că ar avea poftă, spune-i că treci să o iei sau că vă întâlniți la locația respectivă.

Dacă dă semne că n-are chef de tine, răspunde-i în felul următor: „În regulă, te sun mâine. Poate ai poftă atunci… 🙂 ”

În ce moment al conversației e bine să-i faci invitația?

O altă întrebare care mi se adresează frecvent este legată de momentul în care trebuie făcută invitația: la începutul sau la finalul conversației?

„S-o sun și să-i spun de prima dată că vreau să ne întâlnim sau mai întâi să vorbesc puțin cu ea, apoi să-i propun o întâlnire?” mă întreabă cineva.

Asta depinde de următorul lucru: dacă știe sau dacă nu știe de la cine primește apelul sau mesajul.

Dacă știi sigur că te are trecut în agendă, atunci poți să-i faci invitația imediat.

Exemplu:

Tu: Hei ce faci?

Ea: Bine, mă uit la televizor. Tu?

Tu: Eu aș avea chef de ceva dulce… mergem să mâncăm o prăjitură?

Ea: Acum?

Tu: Wow! Stiam eu că ți-e dor de mine, dar nici chiar așa de tare.

Ea: Eee ai vrea tu…

Tu: Da, vreau… Uite, e ora 6 și 10 acum, ne vedem pe la un 7 la mall?

Ea: Hai mai bine la 7:30 ca să am timp să mă pregătesc.

Tu: În regulă, ne vedem atunci.

Ea: Ok

În situația în care nu ești sigur că te are trecut în agendă, ci ești doar un număr anonim care o apelează, mai întâi va trebui să-i reamintești de unde vă cunoașteți, să schimbi câteva vorbe sau mesaje cu ea, apoi să faci invitația.

Citește sau recitește articolul, „Cum să scrii mesaje care stârnesc atracție”, ca să știi cum să reiei discuția cu o tipă care ți-a dat numărul de telefon.

Deși articolul se referă la mesaje scrise, exemplele date de mine acolo se pot adapta ușor și la convorbirile telefonice.

Pe scurt, recomand cu încredere genul de invitații spontane, pentru că în caz contrar riști să ai următorul tip de dialog neproductiv:

El: Vrei să ne vedem mâine la un suc?

Ea: Mâine nu pot că am cursuri toată ziua.

El: Atunci poimâine?

Ea: Poimâine am programare la dentist.

El: Off! În weekend e bine?

Ea: Sorry, în weekend plec la țară.

El: La naiba! Atunci sună-mă tu când poți să ne vedem. Bine?

Ea: Bine

…Și legenda spune că el și-a dus telefonul la reparat să vadă de ce nu mai sună.

Lăsând gluma la o parte, genul de dialog de mai sus trebuie evitat din start, deoarece duce la tendința de a-i cere femeii să te sune ea când poate.

Aceasta este o abordare greșită în primă fază, pentru simplu fapt că femeile nu obișnuiesc să-i caute ele pe bărbați. Acesta este un cod al femeilor cu care nu te poți pune.

Bunica unui prieten de-al meu avea o vorbă tare înțeleaptă pe care o spunea la toate mândrele:

„Mamă, după autobuz și după bărbați să nu alergi niciodată, pentru că după o juma’ de oră vine altul!”

Așadar, următoarea greșeală care trebuie evitată este…

4. Nu-i cere ei să decidă când să vă vedeți!

Femeia se așteaptă s-o suni chiar dacă te-a refuzat, deoarece e de părere că asta e datoria ta ca bărbat.

Poți într-adevăr să-i spui să te caute ea, doar în situația în care ai insistat de câteva ori să vă vedeți (în zile diferite, nu în cadrul aceleiași convorbiri precum în exemplul de mai sus), însă ea te-a refuzat sau a anulat întâlnirile de fiecare dată.

Dar și atunci trebuie s-o faci într-un mod amuzant, care să-i transmită că tu ți-ai făcut datoria, dar totul are o limită și nu poți continua la nesfârșit cu invitațiile.

O afirmație precum următoarea se potrivește perfect:

„Data viitoare e rândul tău să mă inviți în oraș, orgoliul meu nu mai poate să suporte încă un refuz.”

Pune un smiley face la final, dacă îi scrii asta într-un mesaj.

După ce-i spui ceva de genul acesta, nu o mai contacta niciodată. Vorbește cu ea doar dacă ea este cea care te caută. Și partea bună este că există șanse să te caute. O bună parte din cei cărora le-am spus să încerce această tactică mi-au confirmat că a funcționat.

Ce mai vreau să rețineți aici este că dacă te va căuta, nu te-aștepta să-ți spună direct că vrea să te vadă. Probabil, îți va da semne subtile, va bate apropouri.

De câte ori să insiști până ce te dai bătut?

În general, femeile se așteaptă ca bărbații să insiste, așa că nu este greșit dacă insiști de câteva ori până ce renunți definitiv.

Ce înseamnă „de câteva ori?”

„De câteva ori” înseamnă de 3-5 ori, în funcție de situație.

De exemplu, dacă nu-mi răspunde niciodată, nici la telefon, nici la mesaje, nu voi insista mai mult de trei ori.

Asta poate să însemne:

Două apeluri într-o zi, la ore diferite și un mesaj în ziua următoare.

Sau

Un mesaj într-o zi, urmat de un apel a doua zi și de un alt apel a treia zi.

Dacă nu primesc niciun răspuns, nu voi mai insista.

Combinația poate să fie cum vrei tu, important este să nu fie doar apeluri telefonice sau doar mesaje. Unele fete preferă să comunice mai mult prin mesaje, în timp ce altele preferă să vorbească mai mult la telefon.

În situația în care îți răspunde la telefoane sau la mesaje, dar găsește scuze să nu se întâlnească cu tine, poți insista de maxim 5 ori.

Atenție însă, un pas important aici este să nu faci de fiecare dată același tip de invitație. De exemplu, nu-i propune de fiecare dată să ieșiți la un suc.

Iată o idee:

Invitația #1. Ai poftă de o înghețată?

Invitația #2. Știi ce? Astăzi rulează numai filme bune la mall. Hai să mergem și noi la unul!

Invitația #3. Deseară mă duc la un chef. Hai și tu! dacă nu ți-ai făcut alte planuri.

Invitația #4. Ai chef de o plimbare prin parc?

Invitația #5. E păcat să avem conversația asta pe net. Hai să o continuăm la un suc!

Alte informații legate de acest subiect găsiți și în ghidul premium în cadrul secțiunii: „Cum să te asiguri că nu te flituiește când o suni”, așa că recomand să studiați ghidul dacă vreți să vă reduceți la minim riscul de a fi respinși.

2 comentarii la „7 motive pentru care nu vrea să te vadă și ce poți face ca să le eviți”

 1. Toate bune, cu o exceptie : invitatia #3 este o invitatie…la refuz. Cand zici „daca nu ti-ai facut alte planuri”, garantat va raspunde cu ceva de gen „Multumesc de invitatie, dar…bla bla bla” si nu se va concretiza nimic. Cel putin studentele din Cluj asa reactioneaza la o asemenea invitatie, indiferent daca este sau nu sesiunea de examene, un concert gen Electric Castle, Untold, un meci cu o echipa locala, zilele orasului sau orice eveniment. Este suficient sa zici doar „Deseara merg la un chef. Hai si tu !”.

  • Salut, mersi de comentariu!

   Personal n-am avut niciodata probleme cu o astfel de invitatie. Atata timp cat o spui pe un ton relaxat si sigur pe tine (nu cu o voce timida) e in regula. Dar daca tu stii ca n-ar functiona in cazul tau o asemenea abordare, nu trebuie neaparat sa o folosesti.

   Oricum, eu v-am dat aceste exemple doar ca sa va faceti o idee. Fiecare are libertatea sa le utilizeze, fie asa cum vi le dau eu, fie sa le reformuleze asa cum vrea. Alegerea este a fiecaruia.

   Succes!

Comentariile sunt închise.