Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

De ce atragi doar fetele care nu-ți plac?

fetele care nu-ti plac

O situație des întâlnită cu care se confruntă o mare parte dintre bărbați este că, de cele mai multe ori, atrag doar femeile pe care nu le plac:

„Nu înțeleg de ce doar fetele de care nu-mi place sunt atrase de mine?”

Până acum cred ca am primit peste 3000 de astfel de email-uri.

În fiecare dintre aceste cazuri, motivul este întotdeauna același:

Cu femeile de care nu sunt atrași au atitudinea de care vă vorbesc pe acest blog, adică acea dezinvoltură și lipsa tendinței de a încerca să le impresioneze și a le acorda mai multă atenție.

În schimb, femeilor pe care le plac, le acordă tratament special.

De obicei, sunt foarte atenți la ceea ce le spun și exagerat de politicoși ca nu cumva să le supere, se țin după ele ca niște cățeluși în călduri, cheltuiesc cu ele sume mari de bani ca să le impresioneze, renunță la a mai face lucrurile pe care le făceau înainte de a le întâlni ca să petreacă mai mult timp cu ele, încearcă constant să le mulțumească și lista poate continua.

Ei bine, cu o astfel de atitudine vei atrage doar trei categorii de femei:

1. Profitoarele;

2. Cele care așa au fost obișnuite;

3. Cele care n-au mai fost de foarte mult timp sau n-au fost niciodată într-o relație.

În rest, celelalte categorii de femei preferă bărbații cu personalitate, care au curaj să spună ceea ce gândesc, care au curaj să spună „NU!”, care au pasiuni, care nu se tem să-și arate latura sxuală și jucăușă atunci când interacționează cu o femeie, care nu se bazează pe portofel și bunuri ca să le atragă.

Prin urmare, ideea este să tratezi la fel toate femeile cu care intri în contact. Deci, atunci când vei întâlni o femeie de care îți place, va trebui să o tratezi la fel ca pe o femeie de care nu-ți place.

De asemenea, mulți dintre cititorii acestui blog testează informațiile oferite de mine doar pe femeile de care nu le place, și ghici ce se întâmplă? Le iese. Însă, când vine vorba de femeile care-i atrag, uită de ceea ce trebuie să facă, pentru că sunt prea ocupați să le urce pe un piedestal și să facă din ele o icoană.

Ce faci dacă o tipă de care nu-ți place se îndrăgostește de tine?

Dacă vei avea aceeași atitudine cu toate femeile, inevitabil, vei atrage și femei de care nu-ți va plăcea. Ei bine, acest lucru nu trebuie să te intereseze.

Dacă o fată de care nu ești atras se îndrăgostește de tine este strict problema ei, așa că n-ai avea de ce să te simți vinovat. N-ai absolut nicio obligație față de acea fată.

Ce, crezi că femeile au mustrări de conștiință dacă se îndrăgostește de ele vreun bărbat de care nu sunt atrase? Absolut deloc.

În consecință, sunt două lucruri concrete pe care le-ai putea face într-o astfel de situație:

1. Îi dai „reject”. Așa cum femeile n-au nicio jenă în a-i „trimite la plimbare” pe bărbații de care nu sunt interesate, așa și tu o poți trimite „să facă un duș rece” pe o tipă de care nu ești atras.

2. Profiți de acest lucru, pentru a avea cu ea o aventură ori o relație de tip: „friends with benefits”.

Însă, atenție! Trebuie să te asiguri că tipa a înțeles și este de acord cu natura relației pe care vrei s-o ai cu ea (ex. aventură).

Nu am o conduită morală exemplară atunci când vine vorba de femei, însă nu-mi bat niciodată joc de ele. Sunt o mulțime de fete care-și doresc doar aventuri, astfel încât nu este nevoie să profit de cele care-și doresc relații serioase.

Ce trebuie să faci diferit în interacțiunea cu o femeie de care îți place față de interacțiunea cu o femeie de care nu-ți place?

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci diferit cu o femeie de care îți place este că, la un moment dat, va trebui să „apeși pe buton”. Adică, va trebui să creezi o situație în care să fiți doar voi doi și în care să încerci să stabilești o legătură emoțională cu ea. Legătura emoțională se creează cel mai rapid prin conversații profunde.

În momentul în care s-a creat o legătură emoțională între voi doi, va fi foarte firesc să te apropii de ea și să o săruți, iar apoi, dacă este cazul, să începi o relație cu ea.

Informații detaliate despre cum să ai conversații profunde cu o femeie, astfel încât să creezi o legătură emoțională cu ea și cum să ajungi la un sărut fără să creezi un moment penibil, găsești în ghidul premium.

De asemenea, tot în ghidul premium, te învăț cum să pornești discuții cu fete pe care nu le-ai întâlnit niciodată, cum să menții interacțiunea cu ele după abordare și multe altele.

Ai aici toate detaliile!

Succes!