Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

7 lucruri pe care să nu i le spui niciodată unei femei

rejected

Ce să nu-i spui niciodată unei femei?

Unul din cele mai inspirate lucruri pe care trebuie să le faci în interacțiunea cu orice reprezentantă a genului feminin este să nu spui tâmpenii atunci când deschizi gura.

„Tâmpeniile” sunt afirmații sau întrebări care o fac să intre în defensivă, și ca atare, să-ți blocheze orice încercare de a o seduce.

Iată șapte dintre cele mai neinspirate afirmații și întrebări pe care n-ar trebui niciodată să le rostești:

1. „Vreau să ne cunoaștem mai bine!”

N-am înțeles niciodată de ce trebuie să-i spui că vrei să vă cunoașteți mai bine?

Păi dacă vrei s-o cunoști, pur si simplu, vorbește cu ea, și o vei cunoaște! Nu e nevoie să-i spui că vrei s-o cunoști. „Cunoașterea” se va produce pe parcursul conversației voastre.

Ceea ce trebuie să faci este să ai o atitudine care să-i transmită că vrei s-o cunoști mai bine și să știi cum să creezi o conexiune cu ea. Iar dacă din când în când  mai și condimentezi discuția cu flirturi, ea va fi cea care va vrea să te cunoască mai bine.

2. „Am emoții!”

Niciodată nu mai spune unei tipe că te emoționezi în prezența ei! Nu te avantajează absolut deloc.

Spunându-i că ai emoții, îi poți stârni cel mult simpatia. Or simpatia n-are nicio treabă cu atracția. Femeile nu se culcă cu bărbați din simpatie.

3. „Cred că îmi place de tine!”

Păi hotărăște-te: ori îți place, ori nu-ți place? Vezi că incertitudinea nu prea e sexi.

În orice caz, nu te-apuca să-i spui unei femei, așa direct, că-ți place de ea. Pentru asta există ceea ce se cheamă flirt. Folosește-l cu încredere!

4. „Vrei să mergem la un suc/cafea etc.?”

Ce este greșit aici? mă veți întreba.

Într-adevăr, nu este o întrebare chiar atât de catastrofală, însă cu mult mai eficiente sunt formulările prin care nu aștepți aprobarea ei.

De exemplu, atunci când vreau să invit o fată undeva, nu o întreb dacă vrea să vină cu mine, ci îi spun să vină cu mine sau că poate să vină cu mine în cazul în care n-are alte planuri.

De exemplu:

„Hai să mâncăm o înghețată!”

„Mâine mă duc la ștrand. Hai și tu, dacă nu ți-ai făcut alte planuri!”

Prin urmare, încearcă pe cât posibil să eviți întrebările din ciclul: „Vrei să…?”! Înlocuiește-le cu: „Hai să…!”

În seducție, aplicăm regula: „Nu o întreba dacă vrea, fă-o să vrea!”

5. „Vreau să fim împreună!”

În cazul în care ai peste 12 ani nu te-apuca să-i propui o relație!

Într-o relație se ajunge pur și simplu, în urma unei interacțiuni potrivite; o interacțiune în care ai reușit s-o faci să fie atrasă de tine și ați ajuns să aveți relații intime.

6. „Ai prieten?”

Copii, noi bărbații nu întrebăm niciodată o femeie dacă are prieten!

De ce?

1) Pentru că în momentul în care o vei întreba dacă are prieten, de cele mai multe ori răspunsul ei va fi „DA”, chiar dacă „prietenul” este doar cineva cu care se întâlnește ocazional sau nici măcar nu există. Și partea proastă este că de îndată ce a apucat să spună „DA”, interacțiunea voastră se va schimba radical, iar acea schimbare nu va fi una pozitivă.

2) Pentru că, de obicei, are.

Peste nouăzeci la sută din fetele cu care vei intra în contact, fie că le vei aborda, fie că le vei cunoaște prin intermediul cercului social, vor avea prieten.

Foarte rar vei întâlni o fată singură, mai ales dacă are până în 25 de ani și mai arată și cât de cât bine. Însă, acest lucru nu trebuie să te descurajeze!

Faptul că are prieten nu înseamnă că trebuie să fie neapărat într-o relație serioasă cu respectivul. Unele dintre ele stau într-o relație cu un anumit tip, fie pentru că n-au găsit ceva mai bun la vremea respectivă, fie ca să nu se plictisească sau ca să nu se facă de râs în fața prietenelor lor. Ce să-i faci, așa e moda. În ziua de azi, trebuie neapărat să fii într-o relație, altfel nu esti cool.

De asemenea, „prietenul” este ceva relativ: poate să aibă prieten și să vrea să stea cu tine sau poate să nu aibă prieten și să nu vrea să stea cu tine. În orice caz, nu ai de unde să știi ce relație are cu respectivul.

De aceea, nu strică să-ți încerci norocul chiar dacă știi că are prieten sau îți spune că are prieten (fără s-o întrebi). De fapt,  pornește de la început de la premisa că are prieten și „joacă-ți cărțile”!

Dacă are o relație, însă nu este una serioasă, și îi place de tine, ai toate șansele să câștigi.

Așadar, dacă are sau nu prieten este irelevant. Relevant este cât de mult îi place ei de tine.

Acum, cu toate că e bine să acționezi chiar dacă știi că are prieten, nu trebuie să forțezi nota. În cazul în care observi că te refuză categoric sau îți spune s-o lași în pace, nu are rost să mai insiști. Poate că este fericită în relația pe care o are sau poate că nu-i place de tine. Indiferent de situație, trebuie s-o lași în pace.

O altă situație în care trebuie să-ți vezi de drum, de fapt nici măcar nu trebuie să încerci s-o seduci, este atunci când vezi că are o verighetă pe deget. Cât de mult îmi place mie „sportul” ăsta (seducția), niciodată nu m-am încurcat cu femei măritate și nici nu o voi face vreodată. Sper ca nici tu să nu o faci.

 7. „Te rooog!”

Ai voie să spui: „Te rog”, doar în contexte de genul: „Dă-mi, te rog, ……”, „Spune-mi, te rog, …..” etc. În rest, nu o rogi nimic! Mai precis, nu te rogi de ea.

Noi bărbații nu suntem niște milogi. Nu ne milogim de o femeie ca să iasă cu noi, să facă sex cu noi, să nu ne părăsească etc.

Din contră, rolul nostru este să facem o femeie să-și dorească să iasă cu noi, să facă sex cu noi, să rămână cu noi etc.

Rugându-te de ea, vei pierde puncte prețioase în ochii ei și vei deveni un personaj neinteresant.

De curând, cineva m-a întrebat: „Cum să fie mai interesant, mai provocator?”

I-am răspuns că este suficient să citească și să facă tot ce scrie pe acest blog și în ghiduri (gratuit și premium). Astfel, își va dezvolta acea personalitate interesantă și provocatoare de care femeile se simt atrase.

Apropo de ghiduri, dacă vrei să înveți cum să abordezi și să seduci o femeie, ia-ți acum ghidul premium, Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie! 

Photo: Vanina W. via Flickr

Un comentariu la „7 lucruri pe care să nu i le spui niciodată unei femei”

  1. Şi când te gândeşti că unii încă mai folosesc întrebarea de pe vremea comunismului „Vrei să fii prietena mea?”! Ăsta mi se pare cel mai ridicol spoiler în seducţie alături de afirmaţia „Îmi place de tine”.

Comentariile sunt închise.