Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

5 situații în care ești înșelat și cum să faci să le eviți

infidelitate

Atunci când vine vorba de relații, unul din cele mai dezbătute subiecte, atât în tabăra bărbaților, cât și cea a femeilor, este infidelitatea.

Nu cred că există vreun partener de cuplu care să nu-și fi pus vreodată întrebrea: „Oare m-a înșelat?” sau „Oare mă înșală?” sau „Oare mă va înșela?”

Infidelitatea este o caracteristică specifică ambelor sexe. Nu putem afirma că doar bărbații înșală sau că doar femeile înșală.

Infideli există și de o parte și de alta, și de aceea este important să știm care sunt situațiile sau motivele care determină pe cineva să înșele, pentru a le putea evita. După cum se spune și în medicină, „este mult mai ușor să previi decât să tratezi!”

Pentru că acesta este un blog care se adresează bărbaților, voi vorbi despre circumstanțele în care înșală femeile, însă articolul este valabil și pentru echipa adversă. Așadar, dacă ești femeie, află că și bărbații pot înșela din aceleași motive ca și tine.

Mai întâi, însă, este important să știm când anume nu vorbim de infidelitate. De obicei, nu este infidelitate în următoarele trei situații:

Când ești în friend zone

După cum știm, ești în friend zone atunci când ești prieten mai apropiat cu o fată, însă nu ai relații intime cu acea fată. Într-o asemenea situație, ea poate să facă ce vrea, deoarece nu are nicio obligație față de tine.

Știu că asta pare evident, însă ați fi surprinși să aflați cât de mulți băieți se simt înșelați când fata cu care doar se plimbă prin parc și-o trage cu vreunul.

Când aveți o relație de tip: „friends with benefits”

Dacă ați convenit să aveți o relație bazată doar pe sex, fără alte obligații sau implicări emoționale, iarăși nu trebuie să ai pretenții de fidelitate. Puteți face amândoi ce vreți.

La începutul unei relații

Aici s-ar putea să-mi fac câțiva dușmani și să-mi mai atrag niște unsubscribe-uri, însă n-am încotro, trebuie să menționez și acest lucru:

Primele zile sau chiar săptămâni ale unei relații sunt, de regulă, de probă. E normal acest lucru, deoarece trebuie să știi ce fel de persoană bagi în viața ta, lângă cine îți vei petrece urmăroarea perioadă.

De aceea, s-ar putea să nu fii singurul cu care se întâlnește, mai ales dacă ai cunoscut-o prin intermediul aplicațiilor de dating.

Astfel, este posibil ca pe lângă tine să se mai întâlnească și cu altul sau alți bărbați până se decide asupra unuia. Asta n-o face nici infidelă, nici curvă, nici ușuratică… Pur și simplu vrea să facă cea mai bună alegere.

Si, partea interesantă este că și tu poți face același lucru. Între timp, mai poți ieși și cu alte femei! Și, cine știe? Poate în cele din urmă realizezi că persoana potrivită nu era cine credeai tu că este.

În concluzie, chiar dacă te-ai sărutat sau ai făcut sex cu o femeie, nu te grăbi să crezi că din acel moment ai intrat într-o relație serioasă și aveți obligații unul față de celălalt. Ai răbdare să vezi cum decurg lucrurile!

Acum că știm care sunt situațiile în care nu poți spune că ai fost înșelat, să vedem când o femeie este tentată să se înfrupte și din alte feluri de mâncare:

1. Atunci când nu mai ești bărbatul de care s-a îndrăgostit

Ce înseamnă asta?

Unii bărbați sunt de părere că dacă au reușit să seducă o femeie și să intre într-o relație cu ea, misiunea lor s-a încheiat. Ei bine, am o veste proastă:

„Misiunea unui bărbat nu se încheie niciodată!”

Zilnic trebuie să-i dai un motiv să rămână cu tine. Asta poate să vă sperie puțin, însă de fapt e chiar simplu:

Trebuie să rămâi bărbatul de care a fost atrasă și pe care îl respectă!

Bineînțeles, aici mă refer la lucrurile mai profunde, nu la cele superficiale.

De exemplu, o femeie nu te va înșela niciodată pentru că ai mai luat în greutate sau pentru că începi să chelești. Dar, dacă începe să simtă o răceală constantă din partea ta, s-ar putea să găsească „căldura” în altă parte.

2. Atunci când stă cu tine doar pentru că n-a avut altă opțiune în momentul în care te-a cunoscut, iar ulterior a găsit ceva mai bun

La fel ca bărbații, și femeile se găsesc la un moment dat în situația de a nu avea un partener. Și, ca să nu fie singură, acceptă să intre într-o relație cu un bărbat lângă care se simte relativ confortabilă, dar de care nu este atrasă.

Dacă printre motivele pentru care o femeie alege să stea cu un bărbat nu se găsește și atracția, atunci nimic nu o va împiedica să fie atrasă de un alt bărbat și să-și înșele partenerul cu acela.

În schimb, când o femeie este atrasă de partenerul ei, sunt slabe șanse să o atragă un alt bărbat în așa măsură încât să comită un act de infidelitate.

3. Atunci când află că o înșeli sau ai înșelat-o și vrea să se răzbune

Aici nu sunt prea multe de spus. Efectiv, îți plătește cu aceeași monedă.

4. Dacă e nimfomană

Nimfomanele sunt femei care simt nevoia să și-o tragă încontinuu și cu aproape oricine.

Ce-i drept, nu găsești nimfomane pe toate drumurile, însă dacă ai ghinionul să te cuplezi cu una, pregătește-te s-o împarți și cu vecinii.

5. Probleme în dormitor

Viața sexuală are o pondere destul de ridicată într-o relație, iar deteriorarea sau lipsa acesteia o poate determina pe parteneră „să-ți pună niște cornițe”.

Mai pot exista și alte motive, însă majoritatea își au rădăcina în situațiile descrise mai sus.

De exemplu, partenera poate să zică că te-a înșelat pentru că a băut câteva pahare în plus și nu și-a mai dat seama ce face.

În realitate, alcoolul a fost doar un stimulent. Efectul alcoolului a făcut-o să-și reamintească că ai înșelat-o în trecut și a trezit în ea sentimentul de răzbunare.

Sau efectul alcoolului i-a adus aminte că nu e atrasă de tine și având oportunitatea să te înșele, a prins curaj să o facă.

Practic, alcoolul doar a ajutat-o să facă ceea ce oricum vroia să facă.

Câteva sugestii generale pentru a evita să fii înșelat

1. Întotdeauna încearcă să-i oferi partenerei ceea ce are nevoie din punct de vedere emoțional și mai puțin material.

2. Întotdeauna păstrează-ți latura dominantă! Femeilor le plac bărbații dominanți, așa că de ce să le dezamăgești?

De asemenea, un bărbat trebuie să știe să fie și bun și rău. Atenție! Rău în sens de sever, nu violent sau posesiv.

3. Întotdeauna cântărește obiectiv relația în care intri! Ia în calcul că nimeni nu este așa cum pare la exterior! Prin urmare, s-ar putea ca adevărata ei față să te dezamăgească și mai bine descoperi acest lucru din timp.

4. Trebuie să fiți o echipă! Iar caracteristica principală a unei echipe este scopul comun. Toți membrii echipei muncesc și își îndeplinesc rolul în vederea atingerii acelui scop.

Așadar, trebuie ca amândoi să vă doriți același lucru. O relație în care unul își dorește ceva, iar celălalt altceva este sortită eșecului.

5. Dacă ți-ai înșelat partenera, nu-i spune niciodată acest lucru! Nu recunoaște, chiar dacă îți spune că n-o să se supere! Pentru că în secunda în care i-ai spus că ai înșelat-o, ai pierdut-o.

Chiar dacă va rămâne cu tine, deoarece aveți copii împreună, să spunem, nu va mai avea încredere în tine, nu va mai avea niciun pic de respect față de tine. Or dacă femeia de lângă tine nu te respectă, îți va face viața un iad.

Indiferent ce ar afirma o femeie, în realitate nu vrea să știe că a fost înșelată, nu vrea ca bănuielile ei să i se confirme. Așadar, dacă ai călcat strâmb, ține-ți gura!

6. Într-o partidă de sex trebuie să se simtă bine și ea, nu numai tu. Așa că, fă tot ceea ce este necesar pentru a-ți satisface partenera!

Ce să nu faci pentru a evita să fii înșelat?

Nu-i impune restricții! Dacă ai impresia că sunând-o de șaptezeci de ori pe zi, interzicându-i să iasă în oraș fără tine sau verificându-i telefonul o vei ține sub control, te păcălești singur.

Indiferent ce măsuri de securitate ai lua, dacă și-a propus să te înșele, va găsi o portiță de scăpare.

Fidelitatea constă în conexiunea existentă între voi doi, nu în câte „lacăte” îi pui pe ușă.

Dacă între voi există o conexiune puternică, nici cel mai iscusit seducător din lume nu va reuși să ți-o fure.

Cum îți dai seama că te înșală?

Asta depinde în mare parte de flerul tău și de cât de bun observator ești. Cu cât o cunoști mai bine, cu atât îi vei putea analiza mai eficient comportamentul și să observi dacă există schimbări suspecte.

Schimbări suspecte pot fi: dintr-o dată începe să facă lucruri pe care înainte nu le făcea sau nu mai face lucruri pe care înainte le făcea.

Trebuie să pui întrebările potrivite, de obicei întrebări capcană, care s-o facă să se de dea de gol prin răspunsul pe care ți-l dă.

Dacă vrei, poți folosi și gadgeturi sau aplicații spion, însă personal n-aș folosi așa ceva. Atitudinea ei spune totul.

Ce faci dacă afli că te-a înșelat?

Îi spui: „Adio!” și rupi orice legătură cu ea.

Nu-i ceri explicații, nu faci scandal, nu o jignești… Doar ignore total!

Urmând sugestiile din acest articol, n-ar trebui să existe probleme. Cu toate acestea, nu vei putea controla niciodată ce se întâmplă în mintea unei femei, cum interpretează un anumit comportament de-al tău sau ce împrejurări o vor determina să te înșele.

De aceea, e bine să fii în permanență atent la ea pentru a observa dacă apar discrepanțe în comportamentul ei.

Numai bine!

P.S. Dacă nu ai încă o prietenă, am scris un ghid premium în care te învăț tot ceea ce trebuie să faci pentru a intra cât mai rapid într-o relație. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea toate detaliile!

Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie