Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să devii imun la respingeri

respingeri

Ce înseamnă să fii imun la respingeri?

A fi imun la respingeri presupune să te doară „undeva” atunci când o femeie îți dă cu tifla. De ce este important acest lucru și cum te poți imuniza împotriva respingerilor îți voi explica în următoarele rânduri.

Una dintre cele mai neplăcute situații în ceea ce privește interacțiunea cu femeile este atunci când îți iei „reject”.

Știu, este tare frustrant ca după ce îi ceri numărul de telefon sau îi propui să vă vedeți la un suc, în loc de un răspuns afirmativ, să primești replici de genul: „Am prieten!” sau „Momentan nu-mi doresc o relație!”.

O astfel de situație te poate descuraja și să te facă să-ți bagi picioarele în ele de abordări.

Și cine te poate condamna? Eu, în niciun caz. Am fost cândva în situația ta și știu cum e. Dar, mai știu că se și poate trece peste asta.

Tot ceea ce-ți trebuie este puțină ambiție. Dacă n-aș fi fost un tip ambițios, să încerc din nou și din nou, astăzi nu ai mai citi aceste rânduri.

Respingerea este ceva ce nu poți evita! Poți să-ți reduci șansele de a fi respins prin utilizarea unor tactici bune de abordare, însă nu vei putea niciodată să o eviți în totalitate.

Întotdeauna va exista riscul de a fi respins, mai ales când ești începător.

De aceea, înainte de a face o abordare, trebuie să fii pregătit psihic pentru situația în care vei fi refuzat.

Cea mai eficientă modalitate de a te pregăti pentru refuz este să faci abordări cu scopul de a fi respins. Da, da! Ai citit bine! Va trebui să mergi și să faci abordări de așa natură încât să fii refuzat.

Nu este deloc greu să fii refuzat și e chiar distractiv. Poți folosi cele mai penibile și proaste replici de agățat sau te poți folosi de logică. Dacă vrei să plictisești o femeie, folosește cu încredere logica! Nu vei da greș niciodată!

Misiunea ta va fi una singură: aceea de a fi respins! Așadar, mergi și fii respins!

Abordează cele mai frumoase fete pe care le întâlnești, chiar și grupuri de fete și lasă-le să „te facă praf”!

Propune-ți să fii respins de cel puțin zece ori pe zi, timp de două luni de zile.

Cu ce te ajută acest exercițiu?

Dacă ai fost vreodată respins, știi foarte bine ce se întâmplă cu tine în acel moment. Cel mai adesea, te blochezi, rămâi fără cuvinte, eventual te înroșești la față. Singurul lucru pe care îl vei face va fi să lași privirea în pământ și să pleci cu coada între picioare.

Cu alte cuvinte respingerea te afectează, iar în momentul când ești afectat nu mai poți gândi limpede astfel încât să continui interacțiunea într-un mod eficient.

Hai să vedem de ce trebuie să continui interacțiunea după ce te refuză?

După ce abordezi o femeie există patru posibilități:

1. Interacțiunea merge bine și acceptă să-ți dea numărul, facebook-ul etc. Acesta este cazul cel mai fericit.

2. Interacțiunea merge bine, însă joacă „greu de prins”.  Asta înseamnă că inițial te va refuza, deoarece nu vrea să pară o pradă ușoară.

3. Interacțiunea merge bine, însă nu e interesată de tine (ex: are prieten).

4. Interacțiunea merge prost, nu stă la taină cu tine, te refuză categoric.

Dacă nu te încadrezi la prima situație, indiferent de cum decurge interacțiunea, va trebui să presupui că joacă  „greu de prins” și deci, să nu te dai încă bătut.

Or dacă tu după primul refuz te lași copleșit de emoții, nu vei mai avea starea de spirit necesară pentru a flirta în continuare cu ea și a mai încerca încă o dată.

Ei bine, exercițiul propus de mine te va ajuta să te obișnuiești cu respingerile, pentru a-ți păstra calmul și a rămâne relaxat atunci când tipa pe care încerci s-o abordezi te va trimite la plimbare.

Pe lângă faptul că te vei învăța cu respingerile, se va mai întâmpla ceva: te vei obișnui să te bagi în seamă cu fete. Chiar dacă acum o vei face cu replici proaste, îți vei dezvolta reflexul de a vorbi cu fete necunoscute. Lucrul acesta te va ajuta să pari mult mai natural și spontan atunci când vei face o abordare corectă.

Gândește-te puțin numai! 10 fete pe zi, timp de o lună de zile, înseamnă 300 de fete. Timp de două luni – 600 de fete.

Dar dacă ai aborda 20 de fete pe zi? Asta ar insemna 1200 de fete, 1200 de respingeri.

Păi, fratele meu! După 1200 de respingeri, nu te va mai atinge nici cel mai cumplit refuz. Vei fi complet imunizat împotriva respingerilor.

Și mai mult decât atât, să fii refuzat de 1200 de fete, înseamnă că ai vorbit cu 1200 de fete. Sunt bărbați care nu vorbesc într-o viață cu 1200 de femei, iar tu poți face asta în mai puțin de două luni.

Să abordezi 20 de tipe pe zi cu scopul de a fi respins nu este deloc mult. O poți face în mai puțin de-o oră.

Ca să fii sigur că vei fi respins, abordarea ta trebuie fie s-o plictisească, fie să-i provoace repulsie.

După ce te respinge, nu pleca imediat! Privește-o în ochi și încearcă să mai rămâi puțin de vorbă cu ea. Dă-i și tu o replică la ce-ți răspunde, însă nu încerca să salvezi interacțiunea. Amintește-ți că deocamdată scopul tău nu este să obții rezultate!

În continuare, am să vă dau câteva exemple de replici care-ți vor garanta respingerea.

Mai repet odată: replicile de mai jos trebuie să le folosești cu scopul de a fi respins!

„Păpușă! Nu ți-e frică să mergi singură prin parc?”

„Frumoase picioare! La ce oră se deschid?”

„Mi s-au rupt pantalonii, mă primești în ai tăi?”

„Mi-am pierdut numărul de telefon, mi-l dai pe-al tău?”

„Bună! Vrei să vezi ce tavan frumos am acasă?”

„Iată-mă! Care sunt celelalte două dorințe?”

„Nu sunt chiar așa de înalt, dar acum stau pe portofel.”

„Lasă-mă să-ți fac o poză? Vreau ca Moșul să stie exact ce-mi doresc de sărbători!”

Evident, nu trebuie să folosești neapărat aceste replici. Eu ți-am dat doar o idee.

A, și încă ceva: Există o foarte, foarte mică șansă să dai peste vreuna pe care să n-o deranjeze că încerci s-o agăți în felul acesta, ba chiar să i se pară cool.

Așadar, dacă se va lăsa agățată, desigur, profită de asta, însă nu renunța la exercițiu! Continuă până ajungi, dacă nu la 1200, măcar  la 600 de respingeri (10/zi, 60 zile).

Spor la treabă!

P.S. În ghidul premium te învăț cele mai eficiente metode de a intra în vorbă cu fete necunoscute și cum să menții conversația cu ele. Și asta nu e tot…

Apasă aici pentru a vedea toate detaliile!

3 comentarii la „Cum să devii imun la respingeri”

 1. Ba frate mersi pe langa ca iti faci mai mult curaj, faci si o criza de ras cand vezi ca rad fetele de tine, m am trezit azi cu 2 mesaje si mi-a zis ca daca eu is ala cu mustata de fecioras :)).

 2. Din pacate insa, la mine in zona nu prea sunt fete, iar cele care sunt, mereu toate ale altora. Nici vorba sa ajung la 600, daramite la 1200.

  • Stiu, exista si aceasta situatie. In cazul acesta abordeaza cate poti. Azi una, maine doua, peste o saptamana alte doua… si tot asa. Incearca ca din cand in cand sa mergi in cel mai apropiat oras si sa abordezi acolo; nu trebuie neaparat sa abordezi in orasul tau. Cu ocazia asta o sa fii si mai relaxat, deoarece acolo nu te cunoaste nimeni.

   A, și nu-ti face probleme daca sunt „ale altora”. Daca o fata are prieten, nu inseamna ca n-ai voie sa vorbesti cu ea! Oricum, n-o sa te bagi in seama cu ea cand e cu prietenul de mână si oricum, scopul tau va fi sa fii respins, asa ca nu conteaza.

   Pe viitor incearca sa iei in considerare o relocare. Daca ai in jur de 18-20 de ani, incearca sa dai la facultate intr-un oras mai mare. Daca ai peste 20 de ani, incearca sa-ti gasesti un serviciu in alt oras.

   Succes!

Comentariile sunt închise.