Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Top 5 mituri despre femei

femei

Alte 5 mituri despre femei

Acum vreo doi ani am scris un articol în care v-am enumerat patru mituri despre femei, iar astăzi am de gând să vă mai prezint altele cinci. Recomandarea mea ar fi ca pe lângă articolul de azi să-l citiți și pe acela. 

Așadar, începem cu…

Mitul # 5. Chiar dacă te refuză, nu trebuie să renunți la ea

La început, da. Dar, dacă observi că și după a treia invitație găsește mereu scuze să nu se întâlnească cu tine sau îți spune clar că nu vrea și s-o lași în pace, atunci n-ai de ales – trebuie s-o lași!

Faptul că ție îți place de ea nu este de ajuns. Trebuie să-i placă și ei de tine.

Sentimentele tale conteaza doar în momentul în care și ea este atrasă de tine.

Dacă o femeie nu simte nimic pentru tine, nu contează sentimentele tale!

Așadar, degeaba ești tu atras de ea, dacă ea nu este atrasă de tine.

Indiferent cât de mult ți-ar plăcea ție de o femeie, trebuie să știi când să renunți.

Dragoste cu sila nu se poate!

Tu ai accepta o relatie cu o femeie de care nu ești atras?

Mitul # 4. Femeile vor să le dovedești că ai gânduri serioase

Asta este cam adevărat, însă nu imediat. Ca să intri într-o relație, nu trebuie să te-apuci să-i faci promisiuni sau să-ți iei angajamente față de ea. Pe bune, chiar nu este necesar.

Pentru femei este mult mai atrăgător bărbatul care lasă să se înțeleagă că într-o zi va vrea să se așeze la casa lui, însă nu se grăbește s-o facă, față de unul care-i explică de la prima întâlnire cât de serioase sunt gândurile lui în ceea ce o privește.

Prin urmare, chiar dacă ai gânduri serioase cu ea, nu te grăbi să-i spui imediat acest lucru.

Pentru început, lasă angajamentele deoparte și concentrează-te pe a o face să se simtă bine cu tine. Crede-mă, în acest context, graba strică treaba! Vei vedea că, la un moment dat, o să vină vremea să discutați și despre statutul relației voastre, așa că păstrează-ți textele pentru atunci.

Mitul # 3. Femeile vor să fii de acord cu ele

În niciun caz. Femeile nu vor să fii de acord cu ele!

În momentul în care vei începe s-o aprobi în tot ceea ce spune, i se va aprinde beculețul care-i semnalizează că nu ești potrivit pentru ea.

Mai multe despre acest aspect am scris în articolul: Ce înseamnă să fii tu însuți?

Mitul # 2. Pe femei trebuie sa le impresionezi ca sa fie atrase de tine.

Da, dacă te uiți prea mult la filme romantice sau la tot felul de show-uri tembele de pe la TV, ajungi să crezi că a le impresiona pe femei este singura modalitate de a le cuceri.

Realitatea este cu totul alta:

Pe femei nu le impresionezi încercând să le impresionezi!

Singura modalitate prin care vei reuși să impresionezi o femeie este doar prin felul tău de a fi, prin personalitatea ta, nu că o plimbi cu BMW-ul sau că o duci prin cine știe ce locuri selecte.

Sfatul meu este că dacă vrei într-adevăr să impresionezi o femeie, asigură-te că ai:

1. Încredere în tine – încrederea de sine este atât de importantă încât cred că am să vă stresez toată viața cu asta 🙂 .

2. Tărie de caracter – puterea de a nu te lăsa doborât de greutățile vieții. Femeia are nevoie de un bărbat care să-i ridice moralul când este în dificultate, nu de unul care începe să plângă înaintea ei.

3. Substanță – nu ești un tip superficial.

Dacă la cele de mai sus mai adaugi puțin farmec, o atitudine agreabilă, abilități conversaționale și umor, fii sigur că ai impresionat-o.

Mitul # 1. Femeile se uită numai după bărbații cu bani

Unele da, altele nu. Am scris cu ceva vreme în urmă un articol despre cât de mult contează banii unui bărbat în seducție, așa că vă recomand să citiți acel articol, pentru că acolo v-am explicat unele aspecte legate de acest subiect.

Dacă banii, succesul în carieră, statutul social ridicat sunt lucruri către care aspiri, foarte tare – fă tot posibilul să le obții! Dar, dacă ai impresia că toate acestea te vor transforma automat într-un seducător, te asigur de pe-acum că vei a avea o mare dezamăgire.

O mare parte din cei care îmi scriu sunt bărbați care nu au probleme financiare. Unii dintre ei au chiar propria lor afacere, însă tot se găsesc în imposibilitatea de a intra într-o relație.

Caracteristicile de care vă vorbeam la mitul # 2 sunt cele care te vor ajuta să obții rezultate reale cu femeile, indiferent de ce auzi în stânga și-n dreapta.

În ghidul premium: „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie”, te învăț pas cu pas cum să-ți pui în valoare caracteristicile mentionate câteva paragrafe mai sus, astfel încât să devii bărbatul de care femeile sunt atât de atrase.

De asemenea, am să te învăț cum să intri în vorbă cu tipe necunoscute, pentru a nu mai fi nevoit să pierzi timpul așteptând să cunoști fete prin intermediul grupului de prieteni sau pe internet.

Tot acolo, ți-am dat 6 metode prin care îți poți depăși teama de abordare, exemple de conversații și replici flirtante, pentru a înțelege mai bine, cum să le vorbești femeilor ca să le faci curioase în ceea ce te privește și să-și dorească o relație cu tine…

Și multe altele…

Vezi aici mai multe detalii!