Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

De ce „să fii tu însuți” nu te ajută în interacțiunea cu femeile?

tu-insuti

Atunci când vine vorba de femei și seducție, cel mai generic sfat pe care îl auzi în stânga și-n dreapta este „Fii tu însuți!”

Dacă nu reușești să-ți faci o prietenă și primești sfaturi de genul: „Doar fii tu însuți!”, înseamnă că ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este să fii tu însuți.

Cel mai probabil, problemele tale cu femeile se datorează tocmai faptului că ești tu însuți.

Ce înseamnă să fii tu însuți?

Chestia cu „Fii tu însuți!” funcționează numai atunci când știi deja ce trebuie să faci ca să atragi o femeie.

Dacă nu știi cum să faci o femeie să fie atrasă de tine, atunci va trebui să devii un alt om.

Bine, acum să nu se înțeleagă că încurajez minciuna, cum ar fi: să te prefaci că ești bogat dacă ești sărac sau comportamentele deviante, adică să începi să-ți bați joc de femei pentru că așa ai văzut tu că au alții succes.

Bărbații care își bat joc de femei, nu au succes la femei pentru că își bat joc de ele, ci pentru că au o personalitate puternică.

Nu există loc pe acest blog sau în ghiduri în care te învăț să-ți bați joc de femei.

În schimb, îți explic care sunt comportamentele neatrăgătoare la un bărbat care le îndepărtează pe femei și care sunt cele atrăgătoare.

Te învăț apoi, cum să fii mai îndrăzneț și uneori mai dur, astfel încât să nu te perceapă ca un pămpălău.

Acestea sunt lucruri care îți completează personalitatea și te transformă într-un bărbat care își va face o prietenă când are el chef. Și nu orice prietenă, o prietenă care îl și respectă.

Acumulând niște cunoștințe pe care până acum nu le aveai și utilizându-le, vei deveni o versiune mai bună a ta. Iar asta se cheamă dezvoltare personală.

Într-adevăr, nu vei mai fi „tu” cel dinainte, vei fi un „tu” mai bun.

Dacă, să zicem, faci niște cursuri profesionale, și la sfârștul lor ai deprins o nouă meserie, înseamnă că nu mai ești „tu” cel dinainte de cursuri?

Normal că nu mai ești același „tu”! Ești un „tu” care știe o nouă meserie.

Sau

Dacă un om are 100 de Kg, și după un antrenament riguros ajunge la 80 de kg, înseamnă că nu mai e același om ca atunci când avea 100 de Kg.?

Bineînțeles că nu mai e la fel. Este un om mai sănătos și care arată mai bine.

Același lucru se întâmplă și în relația cu femeile:

Dacă „tu-ul” din prezent te împiedică să ai o relație, înseamnă că ai nevoie de o schimbare, în sensul că trebuie să-ți îmbunătățești unele aspecte ce țin de personalitate.

Acum, să vedem o situație în care poți îndepărta o femeie fiind tu însuți și cum să o eviți:

Atenție la diferențele de gen!

Atât femeile, cât și bărbații, au anumite tendințe specifice genului.

De exemplu, una din tendințele bărbaților este de a fi de acord cu absolut tot ceea ce o femeie zice, pentru că așa cred ei că e bine.

În realitate, lucrurile sunt total opuse:

Una din tendințele femeilor este să nu le placă această atitudine de aprobare continuă a bărbaților.

Așadar, fiind tu însuți, poți cădea fără să-ți dai seama în capcana de a  aproba fiecare cuvințel pe care cea din fața ta îl scoate pe gură.

Bine, asta nu înseamnă că trebuie să o contrazici la fiecare pas. Dar, dacă spune ceva despre care ai altă părere, n-are rost să o aprobi. Spune-ți părerea!

Și cel mai important: Nu da din cap în semn de aprobare atunci când îți vorbește! Este suficient să te uiți în ochii ei și să-i răspunzi în funcție de subiectul respectiv.

Foarte des mi s-a întâmplat să cuceresc femei, doar pentru simplu fapt că am avut o părere diferită de a lor.

Și cel mai câștigat ești atunci când în jurul ei sunt mai mulți bărbați care o aprobă, iar tu ești singurul care nu e de acord cu ea.

Dar, ce se întâmplă atunci când chiar ai aceleași păreri ca și ea.

Într-adevăr, câteodată se mai întâmplă să întâlnești o femeie care are opinii similare cu ale tale sau să-ți placă cum gândește.

Acesta este cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla, dar încă nu te bucura!

Mai întâi, adu-ți aminte că fetele nu consideră atrăgător un bărbat care le aprobă încontinuu. La început ea nu va avea de unde să știe că ai aceeași părere ca și ea, ci va crede că o aprobi doar ca să obții ceva de la ea.

Pentru a evita acest lucru, un prim pas ar fi ca după ce ai aprobat-o, să-i spui și motivul pentru care ești de acord cu ea:

„Ai dreptate! Întotdeauna am fost de părere că…pentru că…”

După care îi ceri și ei să-și motiveze părerea (asta dacă nu a făcut-o înainte):

„Tu de ce crezi asta?”

Această tactică funcționează bine, deoarece motivul pentru care doi oameni au aceeași părere sau aceleași gusturi este, de regulă, diferit.

De exemplu, mie poate să-mi placă fotbalul pentru că îmi place atmosfera care se creează în timp ce văd cu prietenii un meci la televizor.

Ție poate să-ți placă fotbalul pentru că ai jucat fotbal sau joci fotbal.

Deci, motivându-ți părerea și punând-o și pe ea să facă același lucru, ea nu va mai avea impresia că ai aprobat-o doar pentru că-ți place de ea, să zicem.

A doua variantă ar fi să profiți de pe urma faptului că aveți păreri comune și să începi un flirt. Iată cum:

„Uite ce e, o să fiu sincer cu tine: Aveam de gând să mă dau la tine, dar n-o s-o mai fac, pentru că gândim la fel. Se pare că avem aceleași idei și o să ne plictisim rău de tot. Păi zi și tu, cum o să ne mai certăm, iar apoi să facem sex de împăcare?”

Acest exemplu îl poți adapta și în situația în care nu ești de acord cu părerile ei:

„N-o să mă mai dau la tine așa cum aveam de gând, pentru că ne-am certa foarte des, iar asta înseamnă mult sex de împăcare. Și ce naiba, am și eu sentimente, nu-mi place să fiu folosit.”

Așadar, dacă vei face ce ți-am spus mai sus, nu înseamnă că nu vei mai fi tu însuți. Pur și simplu, vei fi un „tu” mai îmbunătățit.

Cum să folosești corect exemplele mele de replici

Uneori, primesc email-uri de genul:

„Dacă o să-i zic ce-mi spui tu, nu o să mai fiu eu însumi.”

Așa este, există o mică doză de adevăr aici, în sensul că o reproducere cuvânt cu cuvânt a unei replici exemplificată de mine, s-ar putea să nu sune la fel de bine rostită de tine.

Motive ar fi mai multe.

De exemplu, poate îți lipsește naturalețea cu care eu livrez astfel de replici sau siguranța mea de sine. Sau poate acea replică nu se potrivește cu stilul în care ai conversat cu ea până atunci (când o folosești).

Principalul motiv pentru care îți dau exemple de diverse replici este ca să înțelegi mai bine genul de discuții care le incită pe fete și care te fac mai atrăgător.

Dacă vei analiza o replică de-a mea, vei vedea că aceasta are patru ingrediente principale:

  1. Se potrivește cu contextul în care mă găsesc eu și cu fata respectivă
  2. Are flirt
  3. Are umor
  4. Este îndrăzneață

În momentul în care vei introduce aceste patru ingrediente în interacțiunea ta cu femeile, îți garantez că vei fi tu însuți.

Mai mult decât atât, vei ști cum să-ți construiești singur propriile tale replici și vei ști astfel și cum să-i răspunzi unei tipe care îți dă o contra-replică sau are o reacție mai acidă.

În schimb, dacă-i vei livra ca roboțelul vreo replică de-a mea, cuvânt cu cuvânt, s-ar putea să te ia prin surprindere un răspuns mai ironic sau răutăcios din partea ei și să te blochezi.

Chiar dacă multe din replici merg și așa cum ți le dau eu, recomandarea mea este să creezi ceva similar, ajustat la personalitatea ta, dar care să cuprindă ingredientele de care vorbeam mai sus.

Succes!

P. S. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să agăți și să seduci o femeie, aruncă o privire aici.