Despre ce este vorba pe acest site?

Se spune că primul pas spre rezolvarea unei probleme este să recunoști că ai o problemă. Prin acest site încerc să întind o mână de ajutor bărbaților care recunosc că au probleme în interacțiunea cu femeile, oferindu-le sugestii despre cum să-și îmbunătățească atitudinea și abilitățile de comunicare pentru a obține rezultate favorabile.

Ceea ce am observat și m-a mirat de-a lungul timpului este faptul că bărbații care întâmpină dificultăți în interacțiunea cu femeile, nu sunt niște dubioși, ci sunt acei bărbați educați, care își văd de treaba lor, bărbați pe care femeile afirmă că-i vor atunci când sunt întrebate ce tip de bărbat și-ar dori, însă pierd lejer în fața așa-zișilor băieți răi.

Asta se întâmplă dintr-un motiv foarte simplu: Femeile găsesc în băieții răi anumite trăsături și calități pe care le consideră atrăgătoare la un bărbat: putere (nu fizică), încredere de sine, mister, provocare, dezinvoltură și multe alte lucruri despre care scriu în articolele și în ghidurile mele.

Cum te poate ajuta acest site?

Calitățile despre care vorbeam mai sus, odată însușite și etalate în viața ta de zi cu zi, îți vor mări simțitor șansele de a avea succes cu fetele/femeile, exact ca și în cazul băieților răi, însă fără a fi nevoie să devii un băiat rău.

Vei avea un avantaj în plus față de ceilalți bărbați, însă totul depinde doar de tine. După cum spune și o veche filozofie: “Ești ceea ce ești datorită propriilor tale acțiuni!” Eu îți pot oferi informațiile de care ai nevoie, dar nu te pot lua de mână și să te bag într-o relație.

Femeile nu au obiceiul să facă primul pas, așa că sarcina de a le aborda sau a-ți face cunoscute intențiile îți revine exclusiv ție.

Te asigur că tot ceea ce vei citi în postările și în ghidurile mele sunt lucruri reale, testate, pe care dacă le înțelegi și știi cum să le adaptezi stilului și personalității tale, vor funcționa și în cazul tău la fel cum au funcționat și funcționează în continuare în cazul meu, dar și a altor bărbați.

Chiar și tu poți deveni bărbatul pe care femeile vor fi întotdeauna dornice să-l întâlnească.

Așadar, pune mâna și învață acum arta de a seduce femei pentru că merită și mai ales că nici nu trebuie să depui eforturi supraomenești.

Avertisment!

Foarte important de știut este că Tainele Seducției nu este pentru toată lumea! Genul de sfaturi pe care le găsești atât pe acest site, cât și în ghiduri, nu sunt genul de sfaturi pe care le primești de la părinții tăi, prietenii tăi sau din alte surse care nu au ca scop sa te învețe ceea ce trebuie, așa că este posibil să-ți zdruncine puțin realitatea.

De exemplu, să faci unele lucruri explicate de mine aici, necesită un pic de curaj și tupeu din partea ta. Nu este vorba de tupeul acela de nesimțit, ci pur și simplu de curajul de a adopta o atitudine cu care nu ai fost obișnuit până acum.

Dacă ești un tip leneș, comod, delăsător și care nu crede în schimbare, atunci acest site s-ar putea să nu fie pentru tine.

Ca să obții rezultate trebuie să ai curaj, să ai răbdare și să fii perseverent!

Așadar, dacă crezi că nu ai nevoie de informațiile mele sau că nu trebuie să te schimbi și să-ți însușești anumite calități pentru a obține rezultate sau, pur și simplu, nu ai încredere în ceea ce-ți spun, atunci cel mai bine este să nu pierzi timpul pe acest site. Este evident că percepția ta legată de seducție este diferită de percepția mea, iar eu bine cu forța nu pot să fac.

Îmi place să cred că scriu pentru oameni care vor într-adevăr să învețe. Cu siguranță, nu există o formulă magică prin care poți aduce femei în patul tău, însă dacă știi ce trebuie și ce nu trebuie să faci în compania unei femei, jumătate din bătălie este câștigată.

Acum, cine sunt eu?

Pentru început, să stabilim cine nu sunt: NU SUNT TERAPEUT! Nicio informație de pe acest blog nu trebuie luată ca pe un sfat psihologic profesional. Dacă aveți probleme serioase, vă rog, consultați un specialist.

În ceea ce mă privește, sunt un tip obișnuit la fel ca și tine, am absolvit o facultate în domeniul științelor socio-umane și am un job la privat. Deci, nimic spectaculos. Doar că, dorința de a nu depinde niciodată de cineva pentru a-mi face cunoștință cu fete m-a făcut să studiez și să experimentez tot ceea ce scriu pe acest blog și în ghiduri.

Am vrut ca atunci când văd o fată care mă atrage, să pot merge la ea și să fiu capabil să port o discuție cu aceasta fără ca să mă simt jenat sau agitat. Mi-am dorit ca ori de câte ori vreau să obțin un număr de telefon, o întâlnire sau un sărut de la o anumită fată să le pot obține…indiferent de cât de frumoasă ar fi sau de cât de mulți bărbați ar încerca să îi câștige atenția. Și asta am de gând să vă învăț și pe voi.

A, și dacă nu știți cum să-mi spuneți, spuneți-mi simplu, Alexander.

book-preview2

Dacă vrei să înveți cum să comunici cu femeile astfel încât să fii văzut mai mult decât un simplu amic, ai la dispoziție cel mai complet ghid de seducție.

"Abordare Fără Panicare - Cum să abordezi și să seduci orice femeie" este ghidul din care înveți pas cu pas cum să abordezi și să vorbești cu tipe necunoscute, atât în viața reală cât și în mediul online.

Ghidul este în format electronic și îl poți citi de pe dispozitivul tău preferat: PC, laptop, telefon, tabletă sau ebook reader.

Apasă pe butonul de mai jos pentru a vedea tot ce poți învăța dacă vei studia acest ghid!