Ai dificultăți în a intra în vorbă cu fetele sau a-ți face o prietenă?

„Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie…”

Este ghidul care te învață pas cu pas, cum să inițiezi o conversație, să vorbești, să flirtezi și să creezi tensiune sexuală cu femei complet necunoscute.

Ai dificultăți în a intra în vorbă cu fetele sau a-ți face o prietenă?

„Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie…”

Este ghidul care te învață pas cu pas, cum să inițiezi o conversație, să vorbești, să flirtezi și să creezi tensiune sexuală cu femei complet necunoscute.

Cui se adresează acest ghid?

Acest ghid este pentru tine dacă:

NU AI EXPERIENȚĂ

Acest ghid se adresează oricărui bărbat care este conștient că întâmpină dificultăți în interacțiunea cu femeile, acelora care nu cunosc pașii necesari pentru a-și face o prietenă, sau acelora care, pur și simplu, vor să aibă mai multe opțiuni în ceea ce privește femeile.

NU ACȚIONEZI

Cea mai des întâlnită problemă a bărbaților este că nu își găsesc curajul de a iniția o conversație cu o femeie.
Chiar dacă ajung să vorbescă cu o fată, le va fi greu sau nu vor ști cum să continue interacțiunea, astfel încât să avanseze spre un sărut, o întâlnire și în cele din urmă într-o relație.

VREI SĂ ÎNVEȚI

Pentru asta, am scris un ebook de 240 de pagini care tratează exact aceste probleme.
Așadar, dacă știi că nu prea te descurci în interacțiunea cu femeile, îți recomand să citești până la capăt tot ce scrie pe această pagină, pentru a lua cunoștință de competențele pe care le poți dobândi dacă vei studia și aplica ce scrie în ghid.

Care sunt principalele

subiecte tratate în acest ghid?

COMUNICAREA

Fiecare capitol cuprinde diverse metode eficiente de comunicare cu femeile. Vei descoperi genul de discuții care le fac pe fete să te vadă mai mult decât un simplu amic și să-și dorească o relație cu tine.

ABORDAREA

Te voi învăța cum să intri în vorbă cu fete pe care nu le cunoști, atât în viața reală cât și în mediul online, și tot ceea ce trebuie să faci de când ai început să vorbești cu o tipă și până când o săruți sau îi ceri numărul de telefon.

ESCALADAREA SEXUALĂ

Îți voi explica cum să creezi momentul potrivit pentru a o săruta, astfel încât să eviți acel moment jenant în care face un pas înapoi, aruncându-ți deprimanta replică: „E mai bine să rămânem prieteni!”

Vrei o relație serioasă?

Vrei o aventură?

Acest ghid îți va explica cum să faci ca abordarea și seducerea unei femei să fie mai ușoară și mai distractivă.

Astfel, vei dobândi cunoștințe care pe viitor te vor ajuta să profiți din plin de oportunități pe care până acum nu le-ai observat sau nu ai știut cum să profiți de ele.

Fie că vei aborda o necunoscută pe stradă, într-un club sau pe net, fie că vei întâlni o fată prin intermediul grupurilor sociale (școală, facultate, serviciu, prieteni etc.), vei ști cum să-i vorbești acelei fete pentru a-i atrage atenția.

Succesul cu femeile este la fel ca succesul în oricare alt domeniu. Dacă vrei să obții rezultate, trebuie să acționezi. Iar dacă nu știi cum, acest ghid este cel mai bun punct de plecare.

Din acest ghid vei afla:

Toate tacticile și metodele descrise în acest ghid sunt explicate foarte clar, sunt ușor de înțeles și de pus în practică, astfel încât…

După ce vei studia și aplica ce scrie în ghid:

Vizualizare pe orice tip de dispozitiv

Ghidul este în format electronic și îl poți citi de pe dispozitivul tău preferat: laptop, desktop, telefon, tabletă, ebookReader.

Sunt disponibile două variante:

Varianta PDF

Această variantă se poate utiliza dacă ghidul este citit de pe desktop (PC), laptop, telefon sau tableta.

Pentru deschiderea fișierului pdf recomandăm aplicația Adobe Acrobat Reader,  mai ales dacă doriți să citiți ghidul de pe mobil. Această aplicație are funcția Reading Mode ceea ce face ca scrisul să se încadreze perfect pe ecran, cititul fiind astfel mult mai confortabil.

Varianta EPUB

Utilizează varianta epub dacă vei citi ghidul de pe dispozitivele de tip ebookReader, cum ar fi: Kindle, Nook, Pocketbook etc.

La comandarea ghidului vei primi ambele variante: pdf și epub.

Cine sunt eu?

Acum, probabil că te întrebi: „Cine mama naibii mai este și autorul acesta și ce îl califică pe el să mă învețe pe mine cum să abordez și să seduc femei?”

Ei bine, sunt un tip obișnuit la fel ca și tine, am absolvit o facultate în domeniul științelor socio-umane, am un job la privat, deci nimic spectaculos. Doar că, dorința de a nu depinde niciodată de cineva pentru a-mi face cunoștință cu fete m-a făcut să studiez și să experimentez tot ceea ce v-am scris în acest ghid.

Am vrut ca atunci când văd o fată care mă atrage, să pot merge la ea și să fiu capabil să port o discuție cu aceasta fără ca să mă simt jenat sau agitat.

Mi-am dorit ca ori de câte ori vreau să obțin un număr de telefon, o întâlnire sau un sărut de la o anumită fată să le pot obține… indiferent de cât de frumoasă ar fi sau de cât de mulți bărbați ar încerca să îi câștige atenția. Și exact acest lucru am să vă învăț și pe voi în acest ghid.

Prin urmare, dacă crezi că ai nevoie de acest ghid, ia-ți-l chiar acum, pentru că merită!

Poate te întrebi:

Există doar o singură modalitate prin care poți achiziționa ghidul, și anume: plata online cu card bancar sau cont PayPal.

După efectuarea plății vei  avea imediat acces la link-urile de download și poți descărca ghidul pe dispozitivul tău (telefon, PC, laptop etc.). 

Link-urile sunt afișate pe pagina care se deschide după ce tranzacția s-a încheiat cu succes și le vei primi și pe email. 

Vezi toate detaliile despre livrare

Cele mai întâlnite situații în care nu găsești email-ul cu link-urile de download sunt următoarele:

1. Email-ul ajunge în SPAM

Uneori, este posibil ca email-urile să ajungă în SPAM.

Ca urmare, daca nu găsești email-ul cu link-urile de download în INBOX (mesajele principale), caută și în SPAM. Cel mai probabil email-ul este acolo.

Așadar, ori de câte ori așteptați un email de la noi și nu îl găsiți în INBOX, VERIFICAȚI ȘI SPAM-ul, deoarece nu putem controla cum compania la care aveti email gestionează email-urile de intrare.

2. Ai completat greșit adresa de email 

Un singur caracter în plus, în minus sau nelalocul lui în adresa de email pe care o completezi, face imposibil ca email-ul să  ajungă la destinație (ex: „uahoo.com” în loc de „yahoo.com”). 

3. Alte cauze (email full, restricții la email-urile de intrare, probleme server etc.)

Dacă după finalizarea cu succes a comenzii nu găsești deloc email-ul (nici în SPAM), nu te speria. Contactează-ne și ți se va trimite un link de download. Pentru siguranță, în mesajul tău, lasă-ne și o adresă de email secundară, ca să fii sigur că primești mesajul nostru, în cazul în care sunt probleme cu adresa ta de email principală.

Vezi toate detaliile despre livrare

Da, ghidul are un întreg capitol dedicat abordărilor online. Vei afla cum să-ți faci profilul mai atrăgător și replici de spart gheața pe care poți să le iei cu copy-paste.

Cu siguranță, da. Acest ghid te învață în primul rând cum să vorbești cu fetele/femeile și ce atitudine să ai în prezența lor. Însă, îvățând cum să abordezi, îți vei tripla șansele de a intra mult mai rapid într-o relație.

În niciun caz. Acest ghid te învață cum să stârnești atracție în mod natural, nu cum să fii fals sau să te lauzi cu lucruri care nu-ți aparțin.

Ghidul meu îți dă acces la informații și tehnici care până acum fie îți erau străine, fie nu știai de aplicabilitatea lor în seducție.
Dar, sub nicio formă acest ghid nu este o pilulă magică. În final, totul depinde doar de tine și de modul în care înțelegi și aplici ceea ce te învăț.
Deci, nu, ghidul meu nu îți garantează că vei putea seduce absolut orice femeie vrei tu. Nici un ghid de pe planeta aceasta nu-ți poate garanta acest lucru.

În acest ghid există o secțiune în care te învăț cum să-ți învingi teama de abordare. De asemenea, te voi învăța o tactică de agățat atât de subtilă încât chiar și cel mai timid băiat din lume s-ar putea descurca. Ba chiar îți voi arăta o metodă prin care le poți face tu pe fete să intre în vorbă cu tine.

În plus, vei învăța cum să abordezi online, scăpând astfel de stresul abordărilor „face to face”.

Cu toate acestea, singurul care te poate vindeca de timiditate ești doar tu. De cele mai multe ori, timiditatea este o alegere. Ai ales să fii timid din motive știute doar de tine.
Ceea ce pot să-ți spun este că după ce vei termina de citit acest ghid și vei vedea cât de simplu este să intri în vorbă cu fetele și să interacționezi eficient cu ele, efectiv, vei refuza să mai fii timid.

Din câte știu eu, natura feminină este aceeași peste tot în lume. Bineînțeles că între țări și continente există unele diferențe culturale care își pun amprenta în personalitatea femeii din nația respectivă și la care trebuie să fii foarte atent. Însă, materialul meu poate fi adaptat ușor cam peste tot în lumea civilizată. Acum, sper că nu te-apuci să încerci să seduci vreo femeie dintr-un trib din Africa, nu?

Unul din punctele forte ale acestui ghid este că te ajută să-ți construiești acea personalitate masculină de care femeile sunt atât de atrase. Așa că, vârsta ta nu are nicio importanță.

Aruncă o privire în interior!

Înainte de a face comanda, ai posibilitatea să vezi cuprinsul, partea introductivă a ghidului și o secțiune din capitolul 1

Modalitate de cumpărare

Plată online 

Preț ghid: 17.99 Euro (89 Lei)

Acces la link de download 

Vezi detalii