Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Care sunt cei 3 dușmani ai bărbatului în seducție și cum să-i elimini?

timiditatea

Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre trei dintre cei mai nemiloși dușmani ai bărbatului în seducție.

Ei sunt:

  1. Timiditatea
  2. Logica
  3. Disperarea

Aceștia nu sunt singurii dușmani, însă sunt cei mai vizibili și pun cele mai multe piedici în relația cu femeile.

Să-i luăm acum pe fiecare în parte:

Dușmanul #1. Timiditatea

Timiditatea este una dintre cele mai neatrăgătoare caracteristici la un bărbat; mai ales dacă acel bărbat are peste 20 de ani.

La adolescenti mai e cum mai e, dar să ai 20 și ceva de ani sau, mai rău, peste 30, și să fii în continuare timid, nu prea e bine deloc.

Și problema este că timiditatea nu are efecte dezastruase doar în ceea ce privește relația cu femeile, ci și în viața de zi cu zi. Unii timizi au probleme în a-și face prieteni sau chiar în a-și găsi un loc de muncă.

Deseori, timizii sunt puși în situații neplăcute care le afectează și mai mult imaginea socială și încrederea de sine.

De exemplu, când un timid este într-un grup de persoane, n-o să treacă multă vreme până când vreun nesimțit sau vreo nesimțită o să facă afirmații de genul: „Lăsați-l mă, că el e mai timid!” sau o să-l întrebe: „Ce dracu ești mă așa timid?”

Dacă te găsești într-o astfel de situație, există un lucru foarte eficient pe care îl poți face, și anume:

Să nu recunoști! Cine spune că trebuie să recunoști că ești timid?

Așadar, ai putea răspunde în felul următor:

„Eu timid? Nicidecum! Sunt cam zgârcit la vorbe și, într-adevăr, asta poate lăsa impresia că sunt timid.”

Sau dacă persoana care te face timid este o fată:

„Da, sunt foarte timid. Ai timp câteva ore să ne jucăm de-a mama și de-a tata? să vezi cât de timid sunt.”

Când spui asta, privește-l în ochi pe cel sau cea care ți-a zis că ești timid și sub nicio formă nu-ți schimba primul privirea. Asta este foarte important pentru că va întări ceea ce tocmai ai spus, deoarece se știe că timizii nu pot să mențină un contact vizual prelungit cu o altă persoană.

Oricum, răspunsul pe care tocmai ți-am sugerat să-l dai poate fi adevărat, deoarece se întâmplă foarte des ca un om tăcut să fie etichetat ca timid. Și acest lucru este greșit. Dacă, de exemplu, taci pentru că la masă se discută ceva despre care n-ai habar, nu înseamnă că ești timid.

Deci, dacă ești mai tăcut de felul tău nu înseamnă neapărat că ești timid, însă poți fi perceput ca timid. Ca atare, trebuie să elimini din start varianta că ai fi timid până nu e prea târziu.

Cum să maschezi timiditatea?

Am să vă spun acum câteva trucuri prin care poți masca timiditatea.

Dar, de ce s-o maschez, eu vreau să mă vindec de ea?

Da, vestea bună este că timiditatea se poate vindeca, însă  procesul de vindecare este mai complex, deoarece trebuie să identifici și să înlături mai întâi cauza care a declanșat această timiditate.

La fel ca la oricare altă afecțiune medicală care se respectă, timiditatea este cauzată de „ceva”. Și dacă nu tratezi acel „ceva” nu vei putea scăpa complet de ea.

Ceea ce pot eu să fac este să-ți dau doar un „tratament simptomatic”, astfel încât să nu pară că ai fi timid. Deci nu vei reuși să elimini cauza care a dus la timiditate.

Trucul #1. Nu recunoaște nici măcar față de tine că ești timid!

Aceasta este singura dată când îți dau voie să te minți singur. De-acum înainte nu te mai gândi nicio clipă la faptul că ești timid. De fapt, vreau să-ți scoți din minte cuvântul timid!

De multe ori, ceea ce gândim despre noi înșine, se reflectă în comportamentul nostru. De aceea trebuie suprimat orice gând negativ pe care îl ai despre tine.

Trucul # 2. Simulează privitul în ochi!

Într-adevăr, poți lăsa impresia că privești pe cineva în ochi fără ca să o faci cu adevărat. Cum? Pur și simplu îl privești în frunte sau în vârful nasului.

Lucrul acesta o să-i creeaze impresia că-l privești în ochi. Este o tactică folosită de profesori, oameni de afaceri sau persoane care țin discursuri publice.

Îți recomand să nu folosești această tactică pe fetele la care vrei să te dai. Ochii unei fete îți spun foarte multe despre ea, de exemplu dacă e sau nu interesată de tine.

Acum, cu toate că acest „privit în ochi” se poate simula, cel mai bine este să te obișnuiești să-l faci pe bune.

Cum să exersezi privitul în ochi?

Poți începe prin a face contact vizual din ce în ce mai prelungit cu persoanele apropiate din viața ta: familie, rude, prieteni, colegi.

Când mergi pe stradă, încearcă să privești în ochi pe fiecare persoană care vine din sens opus. Menține contactul vizual cu aceștia cât poți de mult: azi o secundă, mâine două, poimâine trei…până când or să fie ei primii care îl întrerup.

Fă acest exercițiu zilnic și cu toate persoanele pe care le întâlnești! După câteva luni de practică, vei vedea cât de banal este să privești pe cineva în ochi și cât de mult poți câștiga de pe urma acestui obicei.

Primul lucru pe care-l vei câștiga va fi percepția celor din jur că nu ești timid. Pentru că așa cum am spus câteva paragrafe mai sus, oamenii știu că timizii evită să privească omul în ochi.

Trucul # 3. Pornește conversații cu necunoscuți

Cele mai simple discuții le pornești cu pensionarii. Îi găsești peste tot: pe bancă în parcuri, în stații de autobuz și în autobuze, în fața blocului, la cozi etc. Să intri în vorbă cu ei este floare la ureche. O simplă întrebare de genul: „Ați văzut domne’ ce au spus ăia aseară pe Antena 3?” este suficient să intri într-o conversație.

O altă categorie de oameni cu care poți începe lejer să vorbești sunt taximetriștii. Timpul petrecut într-un taxi reprezintă o oportunitate excelentă pentru a începe să vorbești despre nimicuri.

Ca să poți participa și tu activ la discuție e bine să fii tot timpul la curent cu știrile din ziua respectivă sau precedentă.

Prin urmare, înainte de a pleca de-acasă, uită-te întotdeauna la știri sau citește ziarele! Astfel, vei avea subiecte de discuție cu oricine, nu numai cu pensionarii sau taximetriștii.

Nu ignora acest pont pentru că o să te ajute enorm de mult!

Acest exercițiu are rolul de a te obișnui să vorbești cu toată lumea și în orice condiții. Chiar dacă nu cunoști subiectul despre care se discută în momentul respectiv, poți oricând începe o discuție referitoare la vreo știre de actualitate (din orice domeniu).

Vorbind și privind oamenii în ochi, nu va bănui nimeni că ești timid. Chiar și tu vei uita că ești timid, mai ales dacă ții cont și de primul truc pe care ți l-am dat.

Bineînțeles că lucrul acesta o să te ajute și în interacțiunea cu femeile. Dacă femeia de care îți place nu te va considera timid, vei avea mai multe șanse să o cucerești.

Dușmanul #2. Logica

Logica este mult mai curvă decât timiditatea.

La timizi e clară treaba:

Timidului îi este frică să interacționeze cu oamenii în general. De ce? Numai el știe.

Pe când logica este cea care îți dă tot felul de motive neîntemeiate ca să nu acționezi atunci când vine vorba de femei.

De exemplu, dacă ești la o petrecere și vezi o fată de care îți place și ai vrea să intri în vorbă cu ea, logica îți va spune:

„Cum să te duci să vorbești cu ea dacă nu o cunoști? Mai ales că e și cu prietenele ei. Nici n-o să te bage în seamă. Ba chiar o să râdă de tine. Lasă că o cauți tu mâine pe facebook și vorbești cu ea acolo. E mult mai sigur așa. Acum stai și bea-ți liniștit berica!”

După cum se observă, și aici este vorba despre o teamă, dar este mai mult o teamă de respingere, teama de a fi refuzat, teama de a nu te face de râs.

Ei bine, aceasta este o teamă nejustificată, deoarece nu te vei face niciodată de râs dacă abordezi o femeie.

Să nu-i placă de tine și să te refuze? Da, este posibil. Dar, dacă îi place sau nu de tine, nu vei avea cum să știi dacă nu mergi să vorbești cu ea.

Și chiar și-atunci când te refuză, nu o va face în modul ăla înfiorător care ți-l dictează ție logica.

Dacă nu-i placi, va sta câteva minute de vorbă cu tine, după care o să se scuze că are treabă: „mă duc că mă așteaptă prietena mea”, „trebuie să dau un telefon”, „mă duc la toaletă” etc.

Hai să vedem acum și la ce se gândește o femeie atunci când bărbatul  nu acționează:

„Ce i-o fi așa greu să vină să vorbească cu mine?”

„De ce nu vine să vorbească cu mine?”

„Ce-i ia așa de mult să se hotărască?”

„Of! Trebuia să-mi iau rochia cealălaltă.”

„O fi gay?”

„De ce tace?”

„De ce nu mă ia de mână?”

„Oare când are de gând să mă sărute?”

„De ce nu mă sună?”

Observați diferența?

În timp ce bărbatul caută tot felul de soluții logice, femeia se întreabă de ce acesta nu acționează.

Este adevărat că nouă bărbaților ne place certitudinea și vrem întotdeauna să mergem la sigur. În general, acesta este un lucru bun, însă nu și în seducție.

În seducție nu poți câștiga niciodată mergând la sigur! Cu femeile, dacă nu riști, nu câștigi!

Cu cât ești mai dezinvolt și-i arăți că indiferent dacă te vrea sau nu, tu oricum o să fii fericit, cu atât ai mai multe șanse să o seduci.

În schimb, dacă vei sta să analizezi logic cum e mai bine să acționezi, o să rămâi doar cu logica.

Poți să ai tu cea mai perfectă abordare din lume, iar ei să nu-i placă de tine pentru că ți-a rămas un rest de mâncare între dinți sau pentru că bei suc de pere în loc de suc de mere.

O altă situație în care nu faci nimic cu logica este atunci când încerci să convingi o femeie să intre într-o relație cu tine, și-i prezinți o serie de argumente logice pentru care ar trebui să accepte.

Prietene, femeile iau decizii în funcție de ceea ce simt, nu în funcție de ceea ce este logic.

Prin urmare, dacă ea nu simte o apropiere față de tine, poți să-ți iei adio de la ea. Punct.

(Apropo de „apropiere”, în capitolul 3 din  ghidul premium te învăț cum să vorbești cu o femeie pentu a crea o legătură emoțională cu aceasta.)

Ca să elimini acest dușman, trebuie să înțelegi că logica nu se aplică în relaționarea cu femeile.

Citește și acest articol referitor la logica bărbaților și logica femeilor!

Dușmanul #3. Disperarea

Cu cât viața unui bărbat este mai săracă în experiențe cu femeile, cu atât mai mult cresc șansele să i se întunece rațiunea atunci când întâlnește o femeie.

Și când ți se întunecă rațiunea faci cele mai mari tâmpenii, de exemplu: să te milogești de ea să-ți dea numărul de telefon sau să vină la o întâlnire cu tine.

Noi bărbații nu suntem niște milogi!

Da, îi arătăm unei femei că suntem atrași de ea și că o dorim, dar nu ne milogim de ea ca să ne accepte. Trebuie s-o atragem, iar disperarea ucide atracția.

Alte greșeli pe care le poți face atunci când ești disperat sunt:

  • Să-i spui că ai face orice ca să fii cu ea;
  • Să încerci s-o impresionezi;
  • S-o sufoci cu dulcegării, mesaje, telefoane, întâlniri;
  • Să ai impresia că dacă a ieșit o dată cu tine, sau dacă v-ați sărutat sau ați făcut sex ești și automat într-o relație cu ea etc.

Faptul că te-ai sărutat cu o femeie sau ai făcut sex cu ea nu înseamnă neapărat că ai intrat într-o relație cu acea femeie. Înseamnă doar că v-ați sărutat sau doar că ați făcut sex, atâta tot. Dacă după aceea vrea să fie cu tine, bine; dacă nu, este iarăși bine.

O altă tendință a unora este să le facă tot felul de promisiuni sau să-și ia angajamente față de ele;

Apropo de promisiuni, iată ce mă întreabă cineva într-un email:

„Ce trebuie să-i promit unei femei ca să stea cu mine?”

Nu trebuie să-i promiți nimic. Fă în așa fel încât să simtă că timpul pe care-l va petrece alături de tine o să fie plăcut pentru amândoi. Este suficient.

Pentru a scăpa de acest dușman există două variante:

1. Autocontrolul

Trebuie să-ți controlezi instinctele, astfel încât să nu mai faci greșelile despre care am vorbit mai sus.

2. Cât mai multe experiențe cu femeile

Cu cât viața ta va deveni mai bogată în interacțiuni și relații sexuale cu femeile, cu atât mai mult va scădea tendința de a fi disperat.

Știu că asta nu se poate realiza peste noapte, dar în toate există un început.

De exemplu, dacă îți place să agăți pe facebook, atunci agață 30 de fete și vorbește cu toate în același timp (sau, mă rog, cu câte îți răspund). Apoi încearcă să-ți dai întâlnire cu toate.

Făcând asta mereu, te vei dezobișnui să pui presiune pe o singură fată și vei observa cum o să înceapă să ți se dezvolte acea atitudine de nepăsare:

„Nu mă vrei? Nu-i nimic, nu ești singura opțiune.”

Spor la treabă!

P. S. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să agăți și să seduci o femeie, aruncă o privire aici.