Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cât de mult contează banii unui bărbat în seducție?

cat de mult conteaza banii

Dacă aș fi pus deoparte câte 1 leu ori de câte ori am auzit zicale precum „femeile sunt materialiste”, „femeile vor doar bărbați cu bani” sau alte expresii care sugerează același lucru, cred că aș fi strâns o mică avere.

Așa cum unii oameni aleg să muncească cinstit, iar alții aleg să fure, așa unele femei își doresc doar bărbați cu bani. De ce?

Motivul #1

Pentru că le merge. Atâta timp cât există cerere va exista și ofertă. Atâta timp cât vor exista bărbați care atunci când vine vorba de femei se bazează pe portofel, automat vor exista și femei dornice să-i ajute la golirea acelui portofel.

Cu toate că pentru o mare parte dintre femei răsfățul cu cadouri, cine prin restaurante de lux și vacanțe prin străinătate au un anumit farmec, nu înseamnă că aceste lucruri vor crea însă și atracție.

Atracția este una dintre acele lucruri care nu pot fi cumpărate. Cu toate că banii pot ține un anumit tip de femeie lângă tine, nu-ți garantează faptul că va și fi atrasă de tine.

Există multe femei care au banii lor și o carieră, așa că nu simt nevoia de a avea un bărbat bogat în viața lor. Într-adevăr, există un număr foarte mare de femei care din păcate văd într-un bărbat bogat doar un „card de credit” și nimic mai mult. Dar, asta este problema lor, nu a ta.

Motivul # 2

Un bărbat cu bani radiază încredere de sine. Banii sunt rezultatul succesului în viață, iar acel succes la dobândit datorită dozei potrivite de siguranță și respect de sine. Banii și încrederea de sine merg mână în mână.

Așadar, femeia va presupune că un bărbat cu bani are automat  și acele caracteristici pe care ea le consideră atrăgătoare: încredere de sine, tărie de caractrer, consistență, certitudine în vorbe și fapte. Dacă observă că nu are aceste caracteristici, nu-i va da nicio șansă acelui bărbat, indiferent de cât de mulți bani ar avea.

Ce să faci dacă ești un tip cu bani?

Nu te lăuda! În loc să te lauzi cu cât de mult câștigi, ce mașină conduci sau să spargi bani peste tot în jurul tău ca să impresionezi femeile, demonstrează certitudine în ceea ce spui și faci.

Lasă să se înțeleagă că ai încredere în tine, prin limbajul tău corporal, prin felul în care tratezi oamenii din jurul tău și prin felul în care controlezi mediul în care te afli.

Asta te va ajuta să filtrezi femeile care se uită doar după tipi cu bani, care să le ușureze viața, de femeile care își doresc un bărbat încrezător în forțele proprii, nu care țin seama doar de grosimea portofelului și de mărimea contului acestuia.

Ce să faci dacă nu ești un tip cu bani?

Nu te preface că ești bogat! Nu fi atât de fraier încât să te apuci să faci credite, să împrumuți și să cheltui bani pe care nu îi ai. învață cum să stârnești atracție în mod natural, nu cum să fii fals sau să te lauzi cu lucruri care nu-ți aparțin.

Încrederea de sine, tăria de carcter  și consistența sunt principalii factori de care o femeie va fi atrasă, aceste trei caracteristici putând fi demonstrate în multe feluri.

Știu multe femei care s-au îndrăgostit de bărbați cu venituri modeste, iar acei bărbați nu se vor trezi într-o dimineață realizând că prietena lor a stat cu ei doar pentru banii lor.

Photo credit:  missmareck