Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum sa abordezi fete la petrecerea de Halloween

cum sa abordezi fete

Petrecerile de Halloween au reprezentat întotdeauna o oportunitate excelentă de a-ți face noi prieteni și, cel mai important, de a cunoaște fete.

Chiar dacă ești genul care nu și-ar mișca curul să meargă să vorbească cu o necunoscută, ai șanse destul de bunicele să nu pleci acasă cu mâna goală. Adică fără cel puțin un număr de telefon sau promisiunea unei întâlniri în zilele următoare.

Însă, de cele mai multe ori, poți încheia seara cu un sărut sau, dacă ești mai experimentat în relaționarea cu femeile sau foarte norocos, chiar și acasă la unul dintre voi. Așa că, sfatul meu este să nu te mulțumești cu premiul de consolare care este „numărul de telefon”, ci să lupți măcar pentru un sărut.

De ce este asa simplu sa abordezi fete de Halloween?

În primul rând, costumul pe care alegi să-l porți reprezintă momeala. Asta înseamnă că nu trebuie să faci nici un efort ca să intri în vorbă cu vreo fată. Trebuie doar să aștepți ca ele să intre ele în vorbă cu tine și, de obicei, vor face asta făcând comentarii la adresa costumului, măștii sau machiajului tău.

De îndată ce se legă de personajul în care te-ai costumat, treaba e ca și rezolvată. În continuare, trebuie doar să știi cum să menții interacțiunea, care într-un astfel de context nu este cine știe ce inginerie socială.

În ceea ce privește costumul, chiar și cu un banal costum de polițist în combinație cu un machiaj horror le poate face pe fete să nu se poată abțină de la a nu intra în vorbă cu tine. Dar desigur, cu cât mai originale sunt ideile tale de costumație, cu atât ai mai multe șanse în a stârni curiozitatea femeilor de a te cunoaște.

Deci, dacă ești genul căruia îi place să fie agățat de către femei, Halloween-ul este ocazia perfectă.

Însă, ce te faci dacă nu-ți place să fii agățat de către femei și vrei ca tu să fii cel care face abordarea?

În acest caz, este la fel de simplu.

La petrecerile de Halloween ai prilejul de a face cea mai ușoară abordare din viața ta.

Poți proceda exact ca în cazul fetelor, adică să faci un comentariu la adresa costumului lor sau te poți folosi de caracterul personajului în care ai ales să te costumezi pentru a face anumite afirmații.

Spre exemplu, dacă ai ales să te costumezi în polițist și observi un grup de fete care stau cu telefonul în mână și trimit mesaje sau nu dansează să zicem, atunci poți merge la ele și să faci o remarcă de genul:

„Arestez toate fetele care trimit mesaje!”

Sau

„Arestez toate fetele care nu dansează!”

Poți scăpa chiar și cu replici cretine de agățat. De exemplu, te poți duce la un grup de fete și să-i livrezi uneia dintre ele o replică de agățat arhicunoscută, procedând în felul următor:

Tu: Crezi în dragoste la prima vedere, sau mai trebuie să trec o dată?

Ea/ele: –(răspuns oarecare)–

Tu: În seara aceasta interpretez rolul tipului care încearcă să agațe fete cu replici penibile de agățat. Am început bine?

Dacă ești mai timid, atunci ai ocazia să-ți joci rolul vieții tale, bineînțeles într-un mod mai exagerat. Astfel, te poți îmbrăca în tocilarul clasic american cu coșuri pe față și extrem de timid și care nu reușește să lege două vorbe în prezența unei femei.

Iată cum:

Te duci la ele tremurând și le zici bâlbâindu-te ceva în genul:

„Salut, bună, ăă… mă întrebam dacă… știi… oare ai putea să… dacă… dar numai dacă vrei, să mergi cu mine la bal?”

Acum, timiditatea nu reprezintă nici măcar ultimul lucru de care femeile sunt atrase, dar dacă va părea că joci un rol, nu vor crede că ești timid. Din contră, vei da dovadă de o mare încredere de sine, deoarece în mintea lor este evident că nimeni nu ar încerca să le abordeze procedând în felul acesta.

Deci, indiferent cât de reținut ai fi în a intra în vorbă cu fete necunoscute, alege ca măcar în noaptea de Halloween să nu stai degeaba și să privești de pe margine cum altul îți fură de sub nas ceea ce ar fi putut fi al tău.

Tu în ce te deghizezi de Halloween?

Photo credit: José Luis Murillo