Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Ce trebuie să faci la prima întâlnire dacă vrei să o obții pe-a doua

Car’ va să zică ai reușit să-ți învingi teama de a intra în vorbă cu o tipă, ai riscat și i-ai cerut numărul de telefon și, în cele din urmă, ți-ai făcut curaj să o suni ca s-o inviți în oraș. Și, spre surprinderea ta, a acceptat.

Însă, abia acum începe „distracția.”

Chiar dacă prima întâlnire nu este „prima întâlnire” din viața lor, pentru mulți bărbați poate fi o experiență destul de stresantă. Aceștia își fac o mulțime de griji despre locul în care să o ducă, cum să se comporte, ce să vorbească, cum să se îmbrace etc.

Desigur, este important să faci o primă impresie bună dacă vrei să obții și o a doua întâlnire, dar asta nu înseamnă că trebuie să transpiri.

De fapt, „întâlnirea perfectă” nu există. Ceea ce-i place unei fete, nu înseamnă că-i place și alteia. Pe lângă asta, unii bărbați pot scăpa foarte ușor cu stângăcii, pe când la alții, aceleași stângăcii, sar în ochi de la 1 km.

Aceasta din urmă cred că se întâmplă din cauza unei agitații inutile. Cu cât ți-e mai mare teamă să nu greșești cu ceva, cu atât mai mult cresc șansele de a greși.

Pe seama emoțiilor se fac cele mai mari greșeli, iar de cele mai multe ori aceste greșeli nu sunt trecute cu vederea. Pe când, dacă ești calm și relaxat, o vei face și pe ea să simtă relaxată și să se bucure de compania ta.

Deci, relaxarea este ingredientul principal de care ai nevoie. Apoi, poți ține cont și de următoarele sugestii:

1. Locul în care o inviți

Aici lucrurile sunt foarte clare: FĂRĂ CLIȘEE! Asta înseamnă fără cine pompoase la restaurante de lux, urmate de un film la cinema așa cum industria cinematografică ne-a obișnuit.

Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt localul în care este indicat să o inviți, ar fi: COMERCIAL. E bine să fie un local de tip bar-restaurant, adică un loc în care se și mănâncă, nu doar se mănâncă, și să fie un loc foarte des frecventat de persoanele care aparțin categoriei de vârstă din care faceți parte.

De asemenea, nu trebuie să te coste prea mult. Scopul primei întâlniri este să vă cunoașteți mai bine, nu să faci gaură în buget. Mai mult decât atât, nici nu vrei să fii perceput ca un „sponsor.”

2. Cum te îmbraci

Atâta timp cât hainele tale nu par uzate, îți vin bine, sunt curate, călcate, parfumate, au un aspect modern și se potrivesc cu locul în care o duci, n-ai de ce să-ți faci probleme.

3. Ce vorbești

Păi ai putea vorbi cam despre ce vrea „mușchiul” tău, mai puțin despre fostele tale relații și cât de mult ai suferit de pe urma lor. Bagajul emoțional reprezintă o pierdere instantă a interesului unei femei pentru un bărbat. De asemenea, nici trecutul ei amoros nu ar trebui să te intereseze.

Din conversații trebuie să reiasă că încerci să o cunoști, dar fără să se simtă ca la un interviu de angajare.

Gândește-te din timp la 3 lucruri importante pe care vrei să le afli despre ea și pe parcurs adresează-i întrebările potrivite pentru a le afla, dar nu una după alta. De asemenea, gândește-te și tu la 3 lucruri interesante pe care ai vrea să le știe despre tine și spune-i-le la momentul potrivit.

Misterul este un afrodiziac excelent pentru o femeie, așa că nu te grăbi să-i spui prea multe despre tine; mai păstrează informații și pentru întâlnirile viitoare.

În ceea ce privește conversația în sine, este important ca aceasta să se deruleze cursiv. Pentru asta trebuie să-ți dirijezi toată atenția asupra fetei respective. În momentul în care îți spune ceva, asigură-te că-i răspunzi fie cu o afirmație, fie cu o întrebare, fie îi povestești o întâmplare, sau chiar cu un banc. De exemplu:

“Asta este exact ca-n bancul acela…”

Fiecare cuvânt pe care o femeie îl rostește reprezintă un indiciu pe baza căruia poți face zeci de legături. Trebuie doar să fii atent la ea și să eviți starea aceea mentală: „Nu știu ce să spun în continuare.”

Dacă te gândești constant la ce vei spune în continuare, atunci chiar că nu vei mai știi ce să spui. Dacă la dansuri conduce bărbatul, în conversații conduce femeia.

Întrebările pe care i le pui trebuie să fie cu răspuns deschis. Adică să-ți poată răspundă cu cel puțin o propoziție.

Dacă ea îți adresează întrebări cu răspuns închis, adică al căror răspuns ar fi de tipul: “da”, „nu”, „nu știu”, „bine”, încearcă să dezvolți răspunsul. De exemplu:

“Hm, bună întrebare…”

sau

„Chiar mă bucur că m-ai întrebat asta…”

sau

„Înainte de a-ți răspunde la întrebarea asta, spune-mi, te rog,…”

Dacă vei ține cont de aceste ponturi, îți garantez că nu vei mai rămâne niciodată fără cuvinte.

A, și încă ceva, nu te panica dacă din când în când se mai ivesc și acei “timpi morți” în care niciunul dintre voi nu scoate un cuvânt. Este perfect  normal ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru. Pentru astfel de momente este bine să ai pregătite dinainte 1 – 2 bancuri scurte pe care să i le spui.

Personal, prefer bancurile de tip întrebare și răspuns. Iată cum ai putea proceda:

Tu: Știi cum își cere o femeie scuze în fața unui bărbat?

Ea: Nu-mi amintesc să fi făcut asta vreodată, așa că nu știu.

Tu: Îmi pare rău, dar a fost vina ta.

Ea: Hahaha Corect!

Tu: Acum e rândul tău…

Ea: La ce?

Tu: Să-mi spui un banc bun.

Ea: Nu-mi vine-n minte nici un banc acum.

Tu: Atunci îți mai zic eu unul până te mai gândești.

4. Cine plătește?

Lasă fifty-fifty-ul pentru atunci când vă veți cunoaște mai bine și pune mâna și plătește nota. Oricum, aceasta n-ar trebui să fie o avere dacă ai respectat indicațiile de la punctul 1. Însă fă-o discret!

De obicei, la primele întâlniri nu cer niciodată nota de plată de față cu ea. Când suntem pe picior de plecare, mă scuz că trebuie să mă duc la toaletă, iar când mă întorc, trec pe la bar și achit nota acolo. După care mă întorc la masă, mai stăm câteva minute, apoi plecăm. Dacă zice ceva de notă, îi spun scurt, “s-a rezolvat.”

Crede-mă, va aprecia această atitudine a ta și faptul că nu încerci să-i fluturi prin față portofelul din care se văd cărțile de credit și colțurile bancnotelor de 200 și 500 de lei.

Când îți mulțumește pentru consumație, nu te apuca să-i răspunzi în genul: „A fost plăcerea mea” sau „N-ai pentru ce.” Spune-i în glumă:

„Cu plăcere! Data viitoare e rândul tău să mă scoți în oraș.”

5. O săruți sau nu?

În teorie, așa ar cam trebui, însă practic depinde de cum a decurs întâlnirea. Oricum, dacă vrei să o săruți, nu aștepta până în ultimul moment, adică atunci când ai ajuns în fața blocului ei sau în dreptul taxiului.

De exemplu, dacă ai venit cu mașina, nu o parca exact în botul restaurantului. Parcheaz-o la 2-3 străzi distanță, iar când ieșiți din restaurant ia-o de mână în timp ce vă îndreptați către mașină sau către stația de taxi. Dacă te lasă să o iei de mână, ai toate șansele să te lase să o și săruți.

Pe drum, spune-i că a făcut o treabă bună încercând să te seducă, dar încă nu te-a convins. Apoi, oprește-te din mers, ia-o în brațe și, fără nicio ezitare, apleacă-te către ea și sărut-o.

Dacă te respinge, nu-ți cere scuze! N-ai de ce. În schimb, îi poți spune ceva în genul:

“Relaxează-te, eram doar curios dacă rujul tău are gust de cireșe sau de zmeură.”

Dacă urmezi aceste ponturi simple, prima întâlnire nu va mai fi niciodată un chin pentru tine.

P. S. Dacă nu ai întâlnit încă o fată pe care s-o inviți în oraș sau nu știi cum să faci o femeie să-și dorească să iasă cu tine, am scris un ghid de seducție în care te învăț cum să abordezi și să vorbești cu fetele/femeile atât în viața reală, cât și în mediul online + multe altele.  Apasă aici ca să vezi tot ce poți învăța dacă vei studia și aplica ce scrie în ghid!

Photo credit: Ross Pollack