Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

În ce mituri despre femei mai cred încă bărbații

mituri despre femei

Așa cum există o serie de mituri despre absolut orice în lumea asta, bineînțeles că nici femeile nu au fost iertate. Există nenumărate mituri despre femei, însă mă voi rezuma doar la cele care ne interesează pe noi. Adică cele care au legătură cu seducția. Iată 5 dintre ele:

1. Femeilor nu le place să fie abordate

Incomplet. Femeilor nu le place să fie abordate cu replici de agățat, șuierături, fluierături sau diverse apelative gen: păpușă, frumoaso, prințeso, zâno etc. De asemenea, nici tremuratul din toate mădularele precum și atitudinea prea în forță a celor mai îndrăzneți, nu vor stârni sub nicio formă interesul femeii abordate.

O mișcare total neinspirată, ar fi și încercarea de a aborda o femeie pe stradă în timpul nopții. Oricât de expert în abordări ai fi, abordând-o noaptea pe stradă, singurul lucru pe care-l vei face va fi să o sperii. Și asta nu e bine deloc.

În rest, încurajez abordările, pentru că reprezintă cea mai rapidă modalitate de a intra într-o relație.

Dacă încă nu știi cum să abordezi, am scris un ghid care te învață cum să intri în vorbă cu fete pe care nu le cunoști, să obții întâlniri cu ele și o mulțime de alte lucruri vitale despre seducție, aruncă o privire aici.

2. Femeile preferă doar bărbații frumoși

Nu neapărat. Bărbații trăiesc cu impresia asta, deoarece ei asta își doresc. Întreabă orice bărbat cum ar arăta femeia visurilor lui și, cel mai probabil,  îți va răspunde: „Să fie cât mai frumoasă.”

Mai mult ca sigur, ești familiarizat cu expresia: „Bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca Dracu.” Ei bine, ar trebui să ții cont de ea, pentru că cam așa stă treaba.

Diferența dintre un bărbat care arată bine și unul care nu prea arată bine este de 2 – 3 minute. Ce înseamnă asta? Adică, atunci când un bărbat frumos abordează o femeie, acesta se bucură de 2 – 3 minute în plus față de restul. În rest, ambii pornesc de pe aceeași poziție.

 3. Femeilor nu le place sexul în aceeași măsură ca și bărbaților

Cu asta sunt de acord. Le place mai mult. În timpul actului sexual, o femeie se excită mai mult decât un bărbat, trebuie doar să știi pe ce buton să apeși. În plus, femeile au standarde și știu să-și stăpânească pofteleNu vor lua niciodată „ce pică.”

4. Cu cât o femeie este mai frumoasă, cu atât este mai dificil de abordat

Singurii bărbați de la care vei auzi aceste vorbe, sunt doar de la acei bărbați care se tem să abordeze femei frumoase.

Adevărul este că, femeile frumoase nu au o reacție mai ostilă sau mai nepoliticoasă la abordările bărbaților decât oricare altă fată. De cele mai multe ori, o fată foarte frumoasă poate fi cu mult mai politicoasă decât o fată obișnuită.

Eu, vă încurajez să abordați cu încredere femei frumoase și să nu mai plecați urechea în stânga și-n dreapta la bărbați care n-au făcut în viața lor o abordare.

Dacă mai știi și alte mituri, nu le ține doar pentru tine, ci informează-ne și pe noi scriindu-le într-un comentariu.