Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum îți dai seama dacă o fată încearcă să te agate

cum agata fetele baieti

O întrebare pe care am auzit-o tot mai des în ultima vreme este: dacă și fetele agață? Și dacă da, cum îți dai seama de asta? Răspunsul la prima întrebare este DA și NU PREA.

De ce da? Ca să se distreze. De ce nu prea? Pentru că nu au nevoie. Ele știu că de agățat se ocupă băieții, treaba lor fiind doar să aleagă.

În ceea ce privește a doua întrebare, modul femeilor de a agăța este puțin diferit de cel al bărbaților și diferă de la femeie la femeie.

Așadar, cum agata fetele baieti?

De exemplu, nu vei vedea niciodată o tipă care încearcă să te abordeze cu o replică de agățat. Apropo de replici de agățat, nici tu nu ar trebui să apelezi la ele. Este o mare diferență între o replică de inițiere a unei conversații și o replică de agățat.

Chiar dacă replicile de agățat au o oarecare doză de umor – sunt ca un banc scurt – femeile nu le găsesc atât de distractive și, automat, vei fi pus într-o categorie în care crede-mă, nu vrei să fii.

Iată 3 dintre tacticile care-mi trec acum prin minte, folosite de  femeile care încearcă să te agațe:

1. Fetele nu se așază niciodată la întâmplare

        În baruri, cluburi, petreceri, anumite evenimente 

Este o tactică folosită pentru a-ți capta atenția și a te face tot pe tine să faci primul pas; adică să deschizi discuția.

Mai exact, tipa (de cele mai multe ori împreună cu încă o prietenă sau mai multe, deoarece fetele rareori ies singure) se va poziționa într-o zonă a încăperii, relativ aproape de tine, unde să fie în permanență în câmpul tău vizual și se va uita destul de des la tine.

Din priviri, îți va comunica ceva în genul: „Prostule, sunt disponibilă! Hai, vino și vorbește cu mine!” Pe urmă, dacă nu vede nicio reacție din partea ta, apelează la următorul truc, adică:

Trece de câteva ori pe lângă tine, lovindu-te în mod accidental și câteodată fără ca să-și ceară scuze; doar, doar ai deschide gura ca să zici ceva (eficient, de preferință). Dacă nici acum n-ai făcut nimic – GAME OVER.

2. Te abordează cu întrebări banale

        În orice locație

Cu cât o întrebare este mai banală, mai ilogică sau care are un răspuns evident, cu atât șansele să vrea să te agațe sunt mai mari.

Îmi amintesc de o întâmplare din perioada liceului, când stăteam pe bancă în curtea școlii și o fată m-a abordat în felul următor:

Ea: Ești de aici din școală?

Eu: Da, tu?

Ea: Și eu. Cu cine faci Geografia?

Cum mi-am dat seama din aceste două întrebări aparent normale pentru contextul respectiv că fata aceea vroia să mă agațe?

Cel mai evident lucru care mi-a sărit imediat în minte, era faptul că în tot liceul exista doar o singură profesoară de Geografie (și nici profesor). Și nu cred să fi fost elev care să nu fi știut asta, având în vedere faptul că profesoara nu rata nicio ocazie de a spune: „Sunt singura profesoară de Geografie din școală!”

Așa că, data viitoare când o fată te abordează cu o întrebare ce are un răspuns penibil de evident nu te apuca să faci pe deșteptul.

Dacă te vei uita la filmul Nymphomaniac vol. 1, vei vedea la un moment dat niște scene în care actrița Stacy Martin care interpretează personajul Joe în tinerețe, pune niște întrebări cu răspunsuri șocant de evidente călătorilor dintr-un tren, cu scopul de a-i agăța, însă nu ca să o plimbe. 🙂

Mai multe nu spun. Va trebui să vezi filmul.

3. Îți cere indicații pe stradă

Asta nu înseamnă neapărat că vrea să te agațe, însă nu văd de ce nu ai profita de această ocazie pentru a-i obține numărul de telefon. Iată cum:

Atunci când o tipă te oprește pe stradă și te întreabă cum ajunge într-un anumit loc, iar locul în care vrea să ajungă este în direcția ta de mers și nu foarte departe, poate fi un semnal că nu te întreabă întâmplător. Mai ales dacă știi să-i citești și limbajul trupului, poți fi sigur chiar în proporție de peste 80%.

Dar nu contează prea mult dacă ești sau nu sigur; treaba ta este să te oferi să o conduci până acolo. Trebuie doar să zici ceva de genul: „Hai cu mine, te conduc eu! Merg exact în direcția aceea.” Și îți garantez că te va însoți. Cel puțin, mie nu mi s-a întâmplat niciodată ca o fată  care m-a întrebat o adresă, să nu vrea ca să o conduc până acolo.

Apoi, în timp ce mergeți pe stradă, ai ocazia să începi cea mai simplă conversație din viața ta. De exemplu, întreab-o dacă e din alt oraș. Dacă da, de unde și cât stă, la cine stă, ce face aici.

Dacă e din oraș, tachineaz-o puțin – cum de nu știe unde e locația respectivă; dacă locația este un magazin, înteab-o ce vrea să-și cumpere, dacă sunt reduceri; mai strecoară câte o glumă, un banc etc. „E simplu ca buna ziua”, cum ar spune românul.

Când ați ajuns la destinație, e momentul să-ți arăți interesul că vrei s-o revezi. Iată dialogul final pe care l-am avut ultima dată când am fost într-o astfel de situație:

Eu: Acum trebuie să-mi dai un pupic că te-am salvat! (și întorc obrazul către ea)

Ea: Eh, na! Hai, fie…

Eu: Ce buze senzuale ai, le dai cu balsam?

Ea: Da…

Eu: Sunt curios ce gust o avea balsamul ăsta?

Ea: Îți spun eu, de căpșuni.

Eu: Nu cred că sunt convins.

Ea: N-ai ce face, va trebui să mă crezi pe cuvânt. Azi nu  se dau monstre.

Eu: Ha, ha… Ai simțul umorului. Îmi place asta la o fată. Cum te cheamă?

Ea: Mihaela

Eu: Alex. Și, ia zi-mi Mihaela, dacă te-aș invita mai târziu la un suc, m-ai refuza?

Ea: Mmm… Nu știu ce să zic…

Eu: Uite cum facem (timp în care bag mâna în buzunar și îmi scot telefonul): Bagă-ți numărul în telefonul meu și o să-ți trimit un mesaj mai târziu, ok? (și îi dau telefonul)

Ea: Ține! (și-mi dă telefonul)

Pe urmă, i-am dat un beep să văd dacă într-adevăr mi-a dat numărul corect, am mai schimbat câteva cuvinte, după care am salutat-o și mi-am continuat drumul. Seara am sunat-o și am ieșit în oraș.

Acum, mergând pe principiul: „Dumnezeu îți dă, dar în traistă nu-ți bagă”, nu te culca pe urechea că dacă o fată îți ușurează munca, va deveni automat prietena ta! O poți da în bară foarte ușor, fără ca măcar să bănuiești unde ai greșit.

Dacă îți faci temele, orice interacțiune întâmplătoare cu o femeie se poate fructifica.

Mult succes!

P. S. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să agăți și să seduci o femeie, aruncă o privire aici.

Photo credit: Flickr