Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum procedezi atunci când ai concurență în dragoste

concurenta in dragoste

Ca bărbați, suntem deseori puși în neplăcuta situație de a avea concurență în dragoste. Asta înseamnă că s-ar putea să nu fii singurul care a pus ochii pe fata cu care ți-ai dori să fii.

În acest articol am să vă descriu o situație des întâlnită – acel moment în care altcineva încearcă să-ți ia de sub nas potențiala prietenă.

Atunci când ești într-un club sau la o petrecere  încercând s-o seduci pe tipa care ți-a stârnit interesul și cineva se bagă în seamă cu o replică de genul „vă stă bine împreună” sau „sunteți un cuplu drăguț”, trebuie să fie un semnal de alarmă.

Trebuie să intri în gardă, deoarece cine face astfel de afirmații, nu o face din politețe, ci urmărește fie să testeze apele, fie să te descalifice.

Da, să te descalifice. Pentru că, dacă încă nu ești împreună cu tipa respectivă, ești pe punctul de a o pierde. Se întâmplă asta, deoarece fetelor nu le place să se creadă despre ele că sunt într-o relație cu un tip cu care n-au o relație sau de care încă nu sunt atrase.

Așa că, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să nu o lași pe ea să răspundă prima. Pentru că dacă apucă să zică: „o nu, nu suntem împreună”, șansele tale ca pe viitor să mai fii cu ea sunt aproape de zero.

Evident, nici tu nu trebuie să spui că nu sunteți împreună. Unul din lucrurile pe care le poți face este să începi un mic joc de roluri. Fetelor le place asta, jocul de roluri fiind și o tactică care stârnește atracție.

Deci, replica ta ar putea fi în genul: „Vezi dragă, ți-am zis eu!” sau „I-auzi dragă ce zice lumea, credeai că nu o să observe nimeni.” Și continui să vorbești cu ea ca și când ați avea deja o relație, ignorându-l complet pe individul care încearcă să-ți pună bețe în roate. Asta ar trebui să-l facă să se simtă în plus și să plece.

Dacă însă nu pleacă și continuă să pună întrebări, fă-te că nu auzi ce te întreabă, întoarce-te către el și dă-i valoare pe ceva cu care este îmbrăcat.

De exemplu: „Mișto tricoul! De unde l-ai luat?” Exact în momentul în care îți răspunde, te întorci către tipă și o întrebi: „Ce zici dragă, mi-ar sta bine cu un tricou ca acesta?”

Acum, este momentul să-l faci să înțeleagă că interacțiunea dintre voi s-a încheiat definitiv. Iată cum:

Îl bați bărbătește pe spate de câteva ori si-i spui că ți-a părut bine că l-ai cunoscut, după care te întorci către tipă și continui cu ceea ce făceați înainte să fiți deranjați.

Însă, trebuie să fii cât se poate de ferm. Mesajul pe care trebuie să-l transmiți este: „Dispari de pe teritoriul meu!”

Mai există posibilitatea ca tipul care vă abordează să nu fie atât de subtil, ci să fie mai direct. Adică în loc să zică: „Vă stă bine împreună” sau ceva asemănător, să vă întrebe direct dacă sunteți împreună.

Într-o astfel de situație în nici un caz nu trebuie să răspunzi cu „DA” sau „NU.” Probabil va ști cum să continue în ambele cazuri și, în plus, îl lași pe el să controleze discuția. Nu mai vorbim de faptul că odată ce ai spus NU, ești terminat.

Ceea ce poți face, este să fii și tu la fel de direct ca și el, ba chiar și mai direct, răspunzând cu o întrebare menită să dezarmeze pe oricine își bagă nasul în treburile altora: „Da’ de ce te interesează? Vrei să…(simbolizezi din degete actul sexual)  eee, eee?”

La un astfel de răspuns din partea ta, în mod sigur nu o să se aștepte și, mai mult ca sigur, va replica în genul: „A nu, eram doar curios.” După care poți merge mai departe cu: „Mereu ești așa curios?”

Procedând în felul acesta, îl vei trimite să cânte la altă masă și, în același timp, vei face o impresie bună fetei pe care încerci să o seduci. Va știi că are lângă ea pe cineva care știe cum să rezolve problemele și că alături de tine se poate simți în siguranță.

Foarte important de știut este că cine vă abordează, nu  trebuie să fie neapărat un bărbat. Unii bărbați se pot simți intimidați de prezența ta și pot trimite o fată care să testeze apele.

Deci, chiar dacă o tipă drăguță vine la voi și începe să se arate curioasă de relația voastră, trebuie privită cu suspiciune și procedat cum am menționat mai sus.

Acum, că știi cum te poți feri de această tactică murdară, nu-mi rămâne decât să te învăț…

…Cum te poți folosi tu de această tactică pentru a testa apele și pentru a strica combinația altora

Deci, atunci când ești într-un club, la o petrecere etc. și ai pus ochii pe o tipă care vorbește cu un bărbat, dar nu ești sigur dacă cei doi sunt sau nu împreună, ai putea proceda în felul următor:

Așteaptă până ce tipul respectiv nu este atent sau pleacă pentru moment (la baie, la bar să mai ia de băut etc.) și îndreaptă-te către fata respectivă ca și când ai vrea să treci într-o altă parte a încăperii. Când ajungi în dreptul ei, zâmbește-i și spune-i:

„V-am observat fără să vreau – pe tine și pe prietenul tău, și vreau doar să vă spun că vă stă foarte bine împreună. Sunteți cel mai drăguț cuplu pe care l-am văzut în seara aceasta.”

Dacă îți mulțumește, înseamnă că cei doi sunt împreună sau ea își dorește să fie cu el, caz în care îți continui drumul. Dacă neagă și spune că sunt doar prieteni, colegi sau cineva pe care tocmai l-a cunoscut, pentru el este GAME OVER. Și, dacă în continuare știi cum să-ți joci cărțile, te poți alege cu o nouă cucerire.

Multă baftă!

Photo credit Flickr

2 comentarii la „Cum procedezi atunci când ai concurență în dragoste”

 1. „Dacă neagă și spune că sunt doar prieteni, colegi sau cineva pe care tocmai l-a cunoscut, pentru el este GAME OVER. Și, dacă în continuare știi cum să-ți joci cărțile, te poți alege cu o nouă cucerire.”

  Bun, dar daca tipul respectiv, chiar un simplu coleg, revine si te prinde ca stai de vorba cu colega lui, iar acesta deranjat de prezenta ta iti spune ceva de genul : „Hei! Ce cauti aici?” sau „Tu cine esti? Te bagi in seama cu prietena mea?! Dispari!” sau „Cara-te de aici pana nu…!”, ce replici se potrivesc pentru a salva situatia ?

  • Razvan,

   In primul rand, tipul nu are cum sa procedeze ca in scenariul imaginat de tine din doua motive:

   1. Nu e prietena lui si ca atare nu are nicio putere. Daca ea nu e deranjata de prezenta ta, el nu are ce sa faca.

   2. Inca nu stie cine esti si de ce esti acolo. Tu poti sa fii varul ei, un fost coleg de scoala, un vecin etc. Eu daca, de ex., sunt intr-un bar cu prietena mea si dupa ce ma intorc de la baie o gasesc vorbind cu vreunul, nu ma pot duce la el si sa-i spun sa dispara, pentru ca inca nu stiu ce se intampla; daca e seful ei? Eventual pot spune ceva de genul: “Nu am facut inca cunostinta!” sau “De unde va cunoasteti?” In cazul in care e cineva care vrea s-o agate, o sa-i spun sa incerce s-o agate alta data, cand nu sunt eu de fata. Poate are succes atunci ?

   Acum, ca sa-ti fac pe plac, o sa-ti raspund la ce m-ai intrebat:

   In momentul in care cineva iti pune genul de intrebari mentionate de tine, cea mai buna politica este sa nu-i raspunzi intr-un mod logic sau sa incerci sa te aperi, sa te justifici. De exemplu, intrebarile: “Hei! Ce cauti aici?”, Dispari!” sau “Cara-te de aici pana nu…!” e bine sa le ignori complet si sa dai un raspuns care nu are nicio legatura cu ce te intreaba. I-ai putea spune: “Salut si tie! Tocmai îi spuneam Andreei (sau cum o chema-o) ca sunteti cel mai frumos cuplu pe care l-am vazut in seara asta. Dar, din pacate mi-a raspuns ca nu sunteti impreuna. Imi pare rau sa aud asta!” Dupa care pleci. Cu replica asta, care nu este altceva decat purul adevar, l-ai terminat definitiv. N-oi reusi tu s-o agati, dar nici el n-o sa mai faca nimic cu ea.

   La intrebarea “Tu cine esti?” poti raspunde ca in exemplul de mai sus sau poti folosi ceva de genul:

   “Cine sunt? Ce importanta are cine sunt?!” Eu stiu cine sunt! Tu stii cine esti?”

   La intreaba “Te bagi in seama cu prietena mea?”, nu trebuie sa negi. Spune-i sincer: “Da! La cat de adorabila e, numai un prost sau un gay nu s-ar baga in seama cu ea! si 2. Nu e prietena ta!”

   Acum, ca sugestie, atunci cand vrei sa aplici tactica din acest articol, observa atitudinea tipului respectiv. Incearca sa-ti dai seama ce fel de om e. Daca e un tip care pare violent, cauta-ti alta “prada”!

   Daca acea fata este intr-un grup (fete, baieti), vorbeste cu toti din acel grup, nu-i ignora!

   Succes!

Comentariile sunt închise.