Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să faci să nu ajungi în friend zone

zona prieteniei

În relațiile dintre bărbați și femei întâlnim, uneori, ceea ce se cheamă friend zone (zona prieteniei).

Asta înseamnă că în loc să te alegi cu o iubită, te alegi cu încă o surioară. Și acest lucru se întâmplă doar pentru că tu permiți.  

Relațiile dintre un bărbat și o femeie trebuie să aibă un singur traseu, iar acela nu este unul platonic. Nu spun că nu este bine să ai amice, însă nu pe fetele cu care  ți-ai dori o relație.

Acum, să vedem cum poți evita pentru totdeauna această frustrantă zonă a prieteniei:

Alege s-o seduci, nu s-o educi!

Una din cele mai comune greșeli pe care bărbații le fac fără ca măcar să-și dea seama că greșesc cu ceva, este să consoleze femeile care încep să-și verse amarul.

Femeile, deseori, simt nevoia să-și descarce sufletul și o fac în prezența a oricui se nimerește. Însă, ceea ce bărbații nu știu este că, de cele mai multe ori acele femei nici măcar nu așteaptă o soluție la acea problemă. Simt doar nevoia să o spună și o spun.

De aceea, observăm cu uimire cum o femeie trece imediat la alt subiect total diferit, tocmai când ne pregăteam să-i dăm un răspuns la ceea ce întrebase inițial. Deci oricum, nu merită osteneala.

Așa că, data viitoare când o femeie se apucă să-ți povestească despre problemele ei de familie, de serviciu sau mai rău, despre alți bărbați, oprește-o imediat, zicându-i ceva de genul:

„Oprește-te puțin, te rog! Pare a fi o problemă destul de importantă pentru tine și apreciez faptul că vrei să împărtășești asta cu mine. Însă, trebuie să vorbești cu prietenii tăi. Ei sunt cei care te pot ajuta.”

Prin asta, îi arăți că înțelegi faptul că are o problemă, dar în același timp tragi o linie. Nu ești iubitul ei sau terapeutul ei. Păstrează astfel de discuții pentru atunci când o să fie iubita ta. La început… ai altă treabă.

 Nu-i permite să-ți vorbească despre alți bărbați!

În mod cert, vei ajunge prietena ei dacă tolerezi să-ți vorbească despre alți bărbați din viața ei. Nu te apuca să joci cartea prietenului bun care o ascultă și o sfătuiește, doar pentru că asta pare cel mai logic lucru pe care l-ai putea face în acel moment.

Este o capcană; și încă una în care foarte mulți bărbați cad. Nu vei rezolva nimic încercând să o convingi cât de nemernic este tipul celălalt și cât de bun ești tu. Din nefericire, lucrurile nu funcționează așa.

Deci, atunci când este pe punctul de a începe să deschidă discuția despre un anumit bărbat, spune-i din start că nu te interesează subiectul:

„Uite ce e, lucrurile acestea le discuți cu prietenele tale. Pe mine nu mă interesează tipul de care-mi vorbești. Eu nu-ți vorbesc ție despre alte fete. Punct.”

 Nu-i da întâlnire în timpul zilei!

Evită să ieși cu ea la cafele, sucuri sau mese pe timpul zilei. Asta este ceva ce face cu prietenele sau colegii ei și practic te vei plasa în acea categorie.

O poți scoate în oraș ziua, doar după ce ați făcut sex. Iar ca să faceți sex, întâlnește-te cu ea seara;  întâlnirile din timpul zilei, foarte rar se îndreaptă către sex.

 Nu-i face complimente de complezență!

Faptul că este frumoasă sau că are ochi frumoși știe și ea și a mai auzit-o de mii de ori înainte. Trebuie să fii mai îndrăzneț și să-i dai complimentului o tentă ușor sexuală:

„Ai niște buze apetisante. Mă abțin cu greu să nu le sărut!”

Sau poți folosi complimente în două părți. Adică în prima parte îi spui că-ți place ceva la ea, iar în a doua parte că ar arăta mult mai sexi dacă și-ar face o ușoară îmbunătățire. Foarte puternice aceste complimente. Iată două exemple:

„Frumoși pantofii, însă piciorușelor tale sexi li s-ar potrivi niște pantofiori mai finuți și cu un toc mai măricel!”

„Ai un păr splendid, însă dacă ți l-ai îndrepta și l-ai ține desfăcut, ai fi atât de sexi încât să fii sigură că m-aș da la tine!”

Secretul aici este să fii sincer. Nu te apuca să livrezi afirmații precum cele de mai sus dacă nu i se potrivesc. Cheia este să identifici ceva ce îți place la ea și să-i spui utilizând un limbaj îndrăzneț, cum ar putea arăta mai sexi.

Sub nicio formă nu subestima acest tip de complimente! Ele fac diferența dintre băieții care pleacă cu fata și cei care îngroașă rândurile în friend zone.

De asemenea, am scris un ghid premium, în care te învăț cum să te comporți și să vorbești cu fetele astfel încât să nu ajungi în friend zone, ci să intri cât mai rapid într-o relație.

Apasă pe linkul de mai jos și citește până la capăt descrierea ghidului, pentru a te informa cu privire la competențele pe care le poți dobândi dacă vei studia și aplica ce scrie în ghid!

Abordare fara panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie

Photo credit:  DoctorButtsMD