Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

5 motive pentru care nu ai prietena

nu ai prietena

Te-ai întrebat vreodată, care este motivul pentru care nu ai prietena? Ce anume te ține în loc?

Dacă te gândești că aspectul fizic și banii sunt răspunsul corect, mai gândește-te o dată! În realitate, iată cum stau lucrurile:

1. Nu ieși suficient

Marele regizor american, Woody Allen, spunea la un moment dat că:

„80 la sută din succes îl reprezintă aparițiile” („80 percent of success is showing up”).

Și pe bună dreptate. Pentru că unul din lucrurile pe care îl au în comun bărbații care nu sunt într-o relație este că nu ies suficient de des.

Tradiționalul serviciu/școală și acasă sau ieșirile din Joi în Paști, nu-ți vor aduce prea curând relația la care speri.

La fel se întâmplă și dacă stai prea mult la televizor sau în fața calculatorului/telefon, jucându-te sau navigând pe tot felul de siteuri care nu-ți îmbunătățesc viața cu nimic.

Fetele nu vor bate la ușa ta ca să te întrebe dacă ai fi interesat de o relație. Va trebui să ieși și să le cunoști.

Acum, sunt convins că vor fi unii dintre voi care vor spune:

„Dar, stai puțin… că eu nu prea stau deloc pe-acasă. Ies în fiecare weekend, ba de multe ori, chiar de 3 – 4 ori pe săptămână și tot nu am prietenă.”

Ei bine, asta ne duce la următorul motiv…

2. Nu abordezi suficient de multe femei sau nu abordezi deloc

Oi fi scris eu aici că și femeile mai agață din când în când, dar asta se întâmplă destul de rar și, chiar și-așa, n-ar trebui să depinzi de asta sau să te bazezi mereu pe cineva care îți va face cunoștință cu vreo fată. Nu e treaba nimănui să te combine pe tine. Ești pe cont propriu.

Și, pe lângă faptul că trebuie să abordezi, mai trebuie să o faci și în timp util. Pentru că (așa cum azi am obiceiul să citez din Woody Allen), „dacă tot aştepţi momentul potrivit, te întrec alţii care nu-l aşteaptă.” Ține cont de asta! E valabil în toate aspectele vieții.

Legat de abordări, am scris un ghid despre seducție, în care te învăț pas cu pas, cum să pornești discuții cu fete pe care nu le cunoști, cum să te faci plăcut și multe altele. Ai aici toate detaliile.

3. Nu le faci să se simtă atrase de tine

Dacă o fată nu este atrasă de tine, n-ai cum să treci la pasul următor.

În primă fază, unei femei nu-i pasă de cât de mult îți place ție de ea, ci de cât de mult îi place ei de tine.

Ca să-i placă de tine, trebuie ca prin comportamentul tău să radiezi masculinitate, să flirtezi și să comunici cu ea la nivel sexual. În caz contrar, vei ateriza direct în zona prieteniei.

4. Ești mereu disponibil

Majoritatea bărbaților au tendința de a deveni prea disponibili și nerăbdători atunci când întâlnesc o tipă de care le place.

Într-adevăr, de multe ori o femeie poate afirma că îi place atunci când un tip îi acordă o atenție sporită și este disponibil să petreacă multe ore alături de ea, dar atenție: doar afirmă!

În realitate, femeilor le place să-l vâneze pe bărbat, iar cu cât acesta are agenda mai încărcată, cu atât mai mare va fi și interesul ei față de el.

Rețineți că:

„Un câine nu aleargă niciodată după o minge care stă pe loc.”

Mai întâi, asigură-te că apreciază timpul petrecut alături de tine și, cu timpul, poți deveni ceva mai disponibil; dar ai grijă să nu o faci prea devreme.

5. Ai concepții care te țin în loc

Mă refer aici la 2 tipuri de concepții:

  • Fie ești genul nepretențios, care ia ce se nimerește sau, mai rău, nu contează cum e, numai femeie să fie, lucru care te pune automat în postura de disperat;
  • fie te duci în extrema cealălaltă, aceea de a avea principii absurde, nerealiste, adică cu alte cuvinte, să umbli după „cai verzi pe pereți.”

Ambele atitudini, vor face doar să-ți solicite mâna dreaptă pentru o perioadă mult mai lungă de timp. 🙂

În rest, dacă ai standarde înalte sau ți-ai conturat în minte un model clar și realist al tipului de femeie pe care ți-l dorești, este excelent.

Lucrul acesta te poate ajuta să-ți faci o prietenă mai repede decât îți poți imagina, deoarece un bărbat cu standarde înalte și care știe ce vrea, va stârni imediat interesul femeilor.

O femeie se va simți specială lângă un astfel de bărbat și-l va aprecia mult mai mult dacă știe că a muncit ceva ca să-l aibă.

Photo credit: Flickr