Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să scrii mesaje care stârnesc atracție

În acest articol am să te învăț cum să scrii mesaje unei fete pe care ai cunoscut-o de curând și vrei să o revezi, însă sugestiile din acest articol le poți aplica și când vorbești pentru prima oară cu o fată pe Facebook, Instagram etc.

De ce mesaj?

Să-ți dea numărul de telefon, facebook-ul sau instagram-ul nu este de ajuns. Trebuie să și își dorească să te revadă atunci când îi vei propune o întâlnire.

De exemplu, o femeie îți poate da numărul ei de telefon pentru că așa simte în acel moment. Mai târziu însă, s-ar putea să nu mai fie așa dornică să te revadă.

Așadar, trebuie să trezești în ea aceleași emoții, care inițial au făcut-o să-ți dea datele ei de contact. Iar printr-o sesiune scurtă de mesaje, poți face acest lucru.

Prin mesaje poți transmite diverse tipuri de emoții și să devii atrăgător într-o clipă.

De aceea „mesajul” reprezintă o unealtă foarte eficientă în seducție. Scopul lui este să flirtezi, să faci o femeie să se gândească la tine și să-și dorească să te revadă.

Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să-i scii mesaje unei femei ca s-o revezi. Apelul telefonic funcționează la fel de bine. Dar, să știi cum să scrii mesaje care stârnesc atracție reprezintă un avantaj în plus.

Prin urmare, dacă vrei să-ți mărești șansele de a obține o întâlnire folosindu-te de mesaje, atunci îți recomand să citești acest articol până la capăt.

Înainte de a-i trimite primul mesaj, trebuie să te asiguri de două lucruri:

1. Dacă ți-a dat ID-ul de pe o rețea de socializare, cum ar fi Facebook, de exemplu, asigură-te mai întâi că ați devenit prieteni pe acea rețea, altfel riști ca mesajul tău să ajungă în spam de unde nu va fi citit niciodată, deoarece nimeni nu-și verifică spam-ul.

2. Dacă folosești aplicații precum Whatsapp sau Viber, asigură-te mai întâi că nu ți-a dat un număr fals. După ce ți-a dat numărul, apeleaz-o imediat pentru a fi sigur că atunci când îi vei scrie, mesajul va ajunge la ea.

Ce să-i scrii unei fete în primul mesaj

Atunci când scriem primul mesaj unei fete, principalul obiectiv pe care trebuie să-l avem în vedere este să ne răspundă. Și nu trebuie să o facă din politețe, ci din plăcere.

Pentru asta sunt necesare trei lucruri:

 • Să știe de la cine primește mesajul;
 • Mesajul trebuie să fie simplu, s-o amuze, s-o intrige;
 • Să nu-i propui o întâlnire.

Cum incorporăm aceste trei principii într-un singur mesaj?

Mai întâi, să vedem câteva exemple greșite:

„Bună! Ce faci?”

„Hei ce faci?”

Aceste exemple funcționează doar atunci când știe exact cine ești. Dar, dacă și-a mai dat numărul/ID-ul și la alți băieți este foarte posibil să nu facă legătura cu tine. Fetele primesc zilnic zeci de mesaje de la necunoscuți. Și ghici ce? Majoritatea încep cu originalul „buna cf”, așa că trebuie să te recunoască din secunda 1.

În acest caz, dacă vei primi un răspuns, acela va fi: „Cine ești?” Și atunci când ești nevoit să-i dai explicații de unde te cunoaște, mesajele nu mai au niciun farmec.

Dar, nici un mesaj de genul: „Bună! Sunt George, ne-am întâlnit seara trecută în club. Ce mai faci?” n-ar fi indicat.

Acest mesaj, într-adevăr, îi comunică cine ești, dar este prea banal. Va simți nevoia să-ți răspundă doar dacă i-a plăcut mult de tine sau se plictisește și ar vorbi cu oricine.

Acum, să vedem cum arată și un mesaj în care îi propui o întâlnire:

„Bună! Sunt Ionuț, ne-am întâlnit ieri în parc. Vrei să ieșim la un suc?”

Poți să o inviți prin mesaje „la un suc” și am să-ți arăt imediat cum, însă nu așa brusc. Printr-un astfel de mesaj, o vei pune în situația de a lua rapid o decizie, care de cele mai multe ori va fi „NU”.

Atunci, ce să-i scriu?

Fac aici o mică paranteză ca să te înștiințez că în ghidul de seducție pe care l-am scris este un întreg capitol care tratează abordările pe rețelele sociale. Pe scurt,  vei învăța:

 • cum să-ți faci profilul mai atrăgător;
 • replici excelente de spart gheața pe care le poți lua cu copy-paste;
 • cum să continui conversațiile după abordare + multe altele.

Apasă pe link-ul de la finalul acestui articol sau aici doar pentru a vedea ce poți învăța dacă vei studia și pune în aplicare informațiile din ghidul de seducție: Abordare fără Panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie.

Să revenim:

Cel mai eficient mod de a face o femeie să-ți răspundă la primul mesaj este să faci referire, într-un mod amuzant, la situația care v-a adus împreună.

În general, femeile sunt obișnuite să flirteze prin mesaje și dacă vor vedea că le pui un zâmbet pe buze, îți vor răspunde.

Exemple:

Să presupunem că ai cunoscut o fată într-un mall si vrei să-i trimiți un mesaj a doua zi. Iată cum ai putea proceda:

„Îmi place la mall. Nu știi niciodată ce găsești. Ieri am luat două tricouri la preț de unul și numărul unei fete drăgălașe. 🙂 ”

* Înlocuiește „numărul” cu FB-ul, IG-ul etc.

Acest mesaj are toate ingredientele necesare: are umor, are flirt și îi dă detalii despre cine ești.

Ea știe cu cine a vorbit „ieri” la mall, și aducându-i aminte de asta într-un mod plăcut, o vei face să retrăiască experiența pe care a avut-o atunci când te-a întâlnit.

Și exact asta este ceea ce vrei. Când ți-a dat numărul/FB-ul/IG-ul sau ce ți-o fi dat a fost încântată să te cunoască, și aducându-i aminte acest lucru, îi va face plăcere să vorbească din nou cu tine.

Să mai luăm un exemplu:

Într-o dimineață am avut treabă prin zona universității, așa că ar fi fost păcat să nu intru în vorbă cu ceva studente.

Am abordat o studentă și am vorbit cam vreo 10 minute cu ea, timp în care am tachinat-o de câteva ori pe motiv că chiulește. Seara i-am trimis următorul mesaj:

„De dimineață m-am întâlnit cu o studentă. E frumușică ea, dar îi cam place să chiulească. 🙂 ”

Și-a dat seama imediat de la cine a primit mesajul. Era și normal; ar fi fost greu de crezut să fi vorbit cu un alt bărbat despre chiul în dimineața aceea.

Un alt mod de a primi răspunsuri pozitive, este să adaugi o întrebare mai provocatoare la sfârșitul mesajului:

„Am cunoscut ieri în parc o fetiță tare răsfățată. 🙂 Pe o scală de la 1 la 10, cât de mult crezi că mă place?”

E bine ca atunci când flirtezi sau faci o glumă, să adaugi și emoticoane care să sugereze acest lucru.

Încearcă să introduci în mesaj orice aspect legat de experiența pe care ați avut-o atunci când v-ați cunoscut.

Aceste aspecte pot fi: contextul în care v-ați cunoscut, lucruri, persoane despre care ați vorbit sau pe seama cărora v-ați amuzat, modul în care ai abordat-o sau te-a abordat etc.

La telefoanele moderne când introduci un număr în agendă, sau dacă îl ai deja trecut în agendă, poți adăuga notițe în dreptul acelui număr.

Astfel, când prinzi momentul sau după ce v-ați luat la revedere, scrie repede tot ce îți amintești despre ea, discuția pe care ați avut-o și locul în care v-ați cunoscut.

Când vrei să-i trimiți mesajul, folosește-te de aceste date pentru a-i compune un mesaj amuzant, apoi trimite-i-l.

Cum să continui conversația

Fă afirmații amuzante sau pune-i întrebări legate de răspunsurile pe care ți le dă. Nu uita că oricând poți aduce în discuție detaliile de la întâlnirea anterioară. De exemplu:

„Ai avut dreptate când mi-ai spus că whisiky cu cola nu este o combinație bună.”

„Cum se numea barul ăla în care spuneai că ți-ai făcut ziua?”

„Până la urmă ți-ai cumpărat pantofii aceia?”

Cum s-o inviți în oraș prin mesaje

Nu încerca să faci din invitație scopul principal al întregii sesiuni de mesaje. Propunerea de a vă reîntâlni trebuie să pară spontană, ca și când atunci ți-ar fi venit ideea s-o inviți undeva.

Dacă vorbești cu ea pe timpul zilei și vrei să vă vedeți atunci, încearcă asta:

„Ce făceai acum? Hai să ne vedem!”

„Am poftă de ceva dulce. Hai să mâncăm o înghețată!”

Dacă vrei să te întâlnești cu ea seara, asta ar fi mai potrivit:

„Ai planuri pentru seara asta? Hai să ieșim undeva!”

Când faci o astfel de invitație, ai grijă să ai în minte cel puțin 3 localuri în care ai vrea să mergeți.

Pentru că dacă se gândește să iasă cu tine, te va întreba: „Unde vrei să mergem?” și atunci, n-ar fi de dorit să-i răspunzi: „Unde vrei tu.”

Eventual, o poți pune să aleagă:

„Putem merge la X sau la Y. Unde îți place mai mult?”

O altă variantă eficientă de a o invita undeva este să-i spui că ai un plan, apoi s-o incluzi și pe ea în planul tău, făcând un apel la acțiune:

„În seara asta ies cu prietenii în X bar/X club. Hai și tu!”

„Deseară mă duc la un chef. Dacă nu ți-ai făcut alte planuri, vino și tu!”

Acestea din urmă sunt exemple foarte bune, deoarece invitația nu se rezumă doar la tu și ea. Acest gen de invitație implică și alte persoane, muzică, dans, toate acestea, sugerându-i distracție.

Când este cel mai bine să-i propui invitația?

Când primește invitația, trebuie să fie relaxată și să o simți că îi face plăcere să schimbe mesaje cu tine. De exemplu: îți pune întrebări, râde la mesajele tale, îți scrie mesaje lungi.

Dacă îți răspunde greu la mesaje sau îți spune că este obosită, sau că are treabă (este la serviciu, la școală, pe stradă etc.), nu face atunci invitația.

Scrie-i că o înțelegi și că vorbiți mai târziu. Apoi, trimite-i un alt mesaj peste câteva ore sau a doua zi și încearcă să o inviți atunci.

Ce faci dacă te refuză?

Depinde cum te refuză. Dacă este un refuz de genul: „Nu pot astăzi, dar ne vedem mâine”, atunci e de bine. Trimite-i un mesaj sau sun-o a doua zi.

Dacă este un refuz tip test, adică de genul: „Dă-mi un motiv bun pentru care aș ieși cu tine!”, atunci este semn că mai trebuie să flirtezi puțin cu ea. Așa că dă-i un motiv de genul: „Te las să mă ții de mână”, apoi continuă să o mai tachinezi puțin. În scurt timp va accepta.

În cazul unui refuz ferm sau însoțit doar de scuze, în care ea nu-ți sugerează că ar vrea să vă întâlniți altă dată și nici nu pare a fi un test, încheie discuția într-un mod politicos.

 • Nu trimite emoticoane care arată că ești trist sau că plângi!
 • Nu insista!
 • Nu te ruga de ea!
 • Nu te enerva pe ea!
 • Nu o jigni!
 • Nu o face să se simtă vinovată că nu vrea să iasă cu tine!

Cum să procedezi dacă nu-ți răspunde deloc la mesaje

Regulile de mai sus se aplică și dacă nu-ți răspunde deloc la mesaje.

Dacă nu-ți răspunde imediat la primul mesaj, mai ai puțină răbdare. Poate n-a putut să răspundă, poate avea telefonul în geantă sau în altă cameră și nu l-a auzit.

În cazul în care nu primești niciun răspuns în ziua respectivă, îi mai poți trimite un mesaj a doua zi, dar la o oră diferită față de ziua precedentă (mai târziu sau mai devreme).

Dacă nici a doua zi nu-ți răspunde, înseamnă că nu e interesată și nu mai are rost să insiști.

Dacă îți răspunde la primul mesaj, dar nu-ți mai scrie după câteva mesaje, la fel, nu o stresa.

Cum îți dai seama că nu e interesată de tine?

 • Îți răspunde greu;
 • Îți scrie mesaje de maxim două cuvinte;
 • Nu folosește emoticoane (nu e valabil întotdeauna, dar e de luat în calcul);
 • Nu îți pune întrebări;
 • Îți dă numai răspunsuri închise: „Da”, „Nu”, „Nu știu”, „Bine”, „Aha”.

Reguli generale de scriere a mesajelor

 • Nu încerca să ai conversații consistente!
 • Folosește cuvinte simple!
 • Mesajele să nu fie foarte lungi (maxim trei propoziții)!
 • Propozițiile să fie scurte și amuzante!
 • Flirtează cu ea în diferite puncte ale conversației!
 • Folosește emoticoane corespunzătoare atunci când glumești sau flirtezi, ca să nu se interpreteze altceva!

Sugestiile din acest minighid te vor ajuta să-ți formezi o imagine de ansamblu despre cum arată genul de mesaje care o vor face să-și dorească să se întâlnească cu tine.

Vei putea identifica greșelile pe care le făceai înainte, astfel încât să nu le mai repeți data viitoare.

Acum, trebuie doar să-ți faci curaj să intri în vorbă cu fete și să le ceri numărul de telefon.

Succes!

P.S. Din ghidul de seducție: Abordare Fără Panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie, înveți cum să abordezi și să vorbești cu fetele atât în viața reală, cât și în mediul online. Vezi aici toate detaliile

11 comentarii la „Cum să scrii mesaje care stârnesc atracție”

 1. Salut!Foarte misto articolul.Eu ma aflu intr’o situatie putin diferita,am cunoscut o tipa in strainatate(romanca studenta),totul a mers ok,abordarea,discutia,era foarte receptiva a intrat in role-play etc… Acum e situatia putin dificila,eu ma duc in zona respectiva o data la 1-3 luni,iar eu nu am mai flirtat pana acum prin mesaje cu fete pe care nu pot sa le vad in viitorul apropiat.Cum as putea sa creez o legatura pe care sa o mentin,ca atunci cand voi fi in zona sa fie interesata?Material de conversatie este destul,am avut discutii de ore bune face 2 face,deci se pot dezvolta multe subiecte,problema este ca ma tot gandesc cum sa o dau cu ea. Mersi mult daca imi raspunzi,o sa continui sa iti urmaresc postarile.Sanatate!

 2. Cit de des trebuie sa scrii mesaj la o fata pe care o placi ? trebuisete in fiecare zi sau nu ? sau este mai bine sa vorbesc vu ea prin viber sau pe telefon ?

  • Depinde. Daca esti intr-o relatie cu ea, atunci e normal sa vorbiti in fiecare zi. Daca inca nu esti intr-o relatie cu ea, atunci mesajele trebuie sa fie cu scopul de obtine o intalnire cu ea.

   Nu are importanta aplicatia de sms sau chat pe care o folosesti. Foloseste ce stii ca utilizeaza ea mai des.

   Bafta!

 3. Vineri seara am cunoscut o fata la un party. Prea mult de vorba nu am stat cu ea,am dansat de cateva ori si inainte sa plece i-am cerut facebookul.Sambata am abordat-o pe facebook si am procedat in mare parte ca in articolul tau. A fost ok, a acceptat sa se intalneasca cu mine, dar la intalnire i-am spus ca este o fata foarte frumoasa si ca vreau sa fim impreuna. Ea mi-a spus ca acum nu vea sa aibe o relatie pentru ca a trecut putin timp de cand s-a despartit de prietenul ei. Eu nu cred asta, un coleg mi-a spus ca s-au despartit acum un an. Acum nu mai vrea sa vb cu mine. Ieri i-am trimis 3 mesaje, dar nu mi-a raspuns, mi-a dat doar seen. Am dat-o in bara asa e?

  • Cred ca in ultimele 7 zile esti al 50-lea care-mi spune ca o da in bara in felul acesta. Dupa cum am mai zis, de ex. in acest articol: https://taineleseductiei.com/7-lucruri-pe-care-sa-nu-le-spui-niciodata-unei-femei/, ca sa intri intr-o relatie cu o fata/femeie, nu este necesar sa-i propui o relatie! Intr-o relatie se ajunge pur si simplu, conducand interactiunea in directia potrivita.

   Avand in vedere ca a acceptat sa se intalneasca cu tine, tot ceea ce trebuia sa faci, era sa creezi conexiune cu ea si sa construiesti momentul potrivit pentru un sarut. Asta era tot!

   Spunandu-i ca vrei sa fiti impreuna, ai creat un moment stanjenitor pentru ea, ea neavand timp sa se bucure de interactiunea cu tine.

  • Alexander are dreptate. Eu am stat cu ea 3 ore la intalnire am fost la o terasa, ne-am plimbt prin parc, am jucat biliard, pe urma am mai stat cu ea de vorba in fata blocului si apoi am sarutat-o. Nu i-am spus deloc ca e frumoasa sau ca vreau sa am o relatie cu ea. Acum suntem de nedespartit.

   Multumesc Alexander pentru tot ce faci!

 4. Geniaaaaal! Foarte tare acest articol! Am facut ceai spus aici si am intrat intr-o relatie serioasa. multuuuuumeeeesc!

Comentariile sunt închise.