Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Mentalitatea de seducător se învață

mentalitateea de seducator se invata

Cineva m-a întrebat odată, care este cel mai important lucru despre seducție pe care trebuie să-l știe o persoană fără experiență.

I-am răspuns scurt: seducția se învață.

Așa cum înveți să mergi, să vorbești, să scrii, să citești, să conduci o mașină, meseria pe care o practici sau o vei practica etc., tot așa înveți și cum să seduci o femeie.

Partea proastă însă, este că nu te învață nimeni seducție în școli sau facultăți.

Fie te naști cu o înclinație către seducție, fie îți dai seama singur cum stă treaba, învățând din greșeli, fie înveți de la alții care știu. Exact ca și în cazul meseriilor care țin de arta circului. De exemplu, dacă vrei să înveți să dresezi elefanți, va trebui să înveți asta de la un dresor de elefanți. Altfel nu prea ai șanse.

La fel ca la oricare altă competență, va trebui să adopți modul de gândire specific. Un doctor, de exemplu, nu-ți va prescrie niciodată „untul pământului” pentru dureri de spate, așa cum ar face-o țața Leana.

În seducție, un seducător profesionist nu te va învăța niciodată să încerci să impresionezi o femeie, să-i faci cadouri scumpe și tot felul de favoruri ca să se uite la tine.

Nu te va învăța să te duci cu flori și bomboane de ciocolată la prima întâlnire și nici să-ți mărturisești sentimentele pentru colega ta de clasă, serviciu etc., așa cum vezi în filme sau prin emisiunile tv de 2 bani.

De aceea însușirea modului de gândire specific seducției este deosebit de important.

Oamenii acționează în funcție de cum gândesc. Modul de gândire, te poate trage în jos sau te poate ridica.

Exact cum spunea unul dintre autorii mei preferați, psihologul William James, „Cea mai mare descoperire a generației mele este că o ființă umană își poate schimba viața, modificându-și modul de gândire.”

Cum se formează mentalitatea de seducător?

Dacă nu te-ai născut cu o înclinație către seducție, iată ce trebuie să faci:

Pentru început este necesar să urmezi cei patru pași de mai jos, care, n-am să te mint, nu sunt tocmai ușori.

Pasul #1. Acceptarea

Acesta este cel mai dificil dintre pași, deoarece nimănui nu-i place să recunoască că greșește.

Dacă până în momentul de față, când citești aceste rânduri, nu ai cunoscut succesul în relațiile cu femeile, înseamnă că greșești undeva. Va trebui să accepți acest lucru și să vezi ce poți face în continuare.

Chiar și eu, am făcut la greșeli cu femeile încât nici nu mai vreau să-mi aduc aminte. Partea bună este că mi-am dat seama că greșesc și am început să caut soluții, să mă documentez.

Astfel, am trecut la pasul următor:

Pasul # 2. Însușirea noțiunilor teoretice

Noțiunile teoretice sunt practic niște concepte care te vor ajuta să identifici ce anume nu faci bine și ce ar trebui să faci ca să fie bine.

Și acesta este un pas dificil, deoarece noile noțiuni sunt, de obicei, total opuse noțiunilor pe care deja le ai, iar lucrul acesta te poate deruta puțin. Și e normal să fie așa.

Însă, nimeni nu încearcă să-ți schimbe sistemul tău de credințe. Trebuie doar să te gândești la seducție ca la un joc. Și după cum știm, orice joc are reguli și tactici. Respecți regulile și știi cum să te folosești de tactici, rămâi în joc și ai toate șansele să-l câștigi; dacă nu, jocul se încheie fără ca să obții rezultatul dorit.

De asemenea, ca la oricare joc, poți pierde și dacă joci bine. Dar, spre deosebire de alte jocuri, dacă tu pierzi, pierdeți amândoi. Tu pe ea și ea pe tine.

Dacă tu câștigi, nu înseamnă că ea pierde. E un câștig pentru amândoi. Tu o câștigi pe ea și ea te câștigă pe tine.

Pasul # 3. Dobândirea încrederii în sine

Acesta este cel mai important dintre pași. Poți sta prost la celelalte capitole, dar dacă ai încredere în tine, poți face minuni.

„Trebuie să ai încredere în tine!”, este sfatul pe care toată lumea ți-l va da. Îl auzi de la fete, prieteni și toți cei care scriu despre seducție. Dar, nimeni nu explică, de fapt, ce presupune să ai încredere în tine.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știm despre încrederea de sine, este că aceasta se bazează întotdeauna pe ceva.

Dacă nu există o bază, vom avea de-a face cu o încredere nefondată, care nu funcționează pe termen lung.

Există două tipuri principale de încredere în sine:

  1. Încredere de sine bazată pe abilitățile tale de a-ți îndeplini scopurile în viață.
  2. Încredere de sine bazată pe o anumită experiență.

1. Încrederea de sine bazată pe abilitățile tale de a-ți îndeplini scopurile în viață

Aceasta presupune, în primul rând,  să fii sincer cu tine însuți. Asta înseamnă că dacă spui că vei face un anumit lucru, nu cuiva, ci doar ție însuți, și apoi vei face acel lucru, atunci încrederea ta va crește datorită integrității tale.

Felul în care foartă multă lume își afectează încrederea de sine este prin încălcarea promisiunilor față de ei înșiși.

Dacă, de exemplu, spun că voi alerga de 3 ori pe săptămână pentru următoarele 3 luni, și peste o lună constat că mi-am încălcat cuvântul, atunci încrederea în mine va începe să scadă.

În schimb, dacă voi merge să alerg, așa cum am decis că voi face, atunci încrederea pe care o am în mine va începe să crească.

Deci, modul în care se construiește încrederea de sine este prin buna reputație pe care ți-o formezi în fața propriei tale persoane.

Pentru a  fi mai sigur pe tine, încearcă să-ți trăiești viața într-un mod în care întotdeauna îți ții cuvântul și întotdeauna faci ceea ce ai spus că o să faci.

Dacă vei face asta, adică să rămâi sincer cu tine însuți și să-ți respecți promisiunile și angajamentele, atunci încrederea ta de sine se va transmite în mod natural și persoanelor cu care interacționezi.

2. Încrederea de sine bazată pe o anumită experiență

Aceasta se formează în urma experienței pe care o capeți într-un anumit domeniu. În cazul nostru, în urma interacțiunilor reușite cu femeile.

Practic, dacă după o abordare, reușești să obții un număr de telefon sau o întâlnire, atunci încrederea în tine va începe să crească automat. Și cu cât obții mai multe rezultate, cu atât încrederea ta de sine va fi de neclintit.

Dar ce se întâmplă dacă mă voi lovi de refuzuri? Nu cumva încrederea în mine va începe să scadă?

Da, este posibil, dar n-ar trebui să se întâmple. Trebuie să accepți că în viață unele uși vor rămâne închise indiferent cât vei bate la ele. Așa a fost, așa este și așa va fi întotdeauna. Dacă nu accepți acest fapt, mereu vei avea parte de dezamăgiri sau chiar drame inutile.

Trebuie să vezi eșecurile ca pe o provocare, să te facă să-ți dorești să devii mai bun, nu să te dărâme.

Iată ce spunea Michael Jordan:

„Am ratat mai mult de 9000 de coșuri în cariera mea. Am pierdut aproape 300 de jocuri. De 26 de ori am fost ales să joc mingea decisivă, şi am ratat. Am ratat din nou și din nou de-a lungul carierei. Şi de aceea am reușit.”

Pasul # 4. Practica

Un lucru e sigur: nu ajungi seducător peste noapte. Nu citești azi o carte și mâine toate femeile sunt în limbă după tine.

Da, vei putea să seduci femei, dar trebuie să muncești puțin pentru asta. Știu că toată lumea se ferește de muncă și cu toții vrem doar scurtături. Însă, din păcate, în seducție nu există scurtături.

Va trebui să ieși din zona ta de confort și să pui teoria în practică. Asta înseamnă că trebuie să intri în vorbă și să interacționezi cu cât mai multe femei.

Acesta este singurul mod în care poți căpăta experiență. Altfel, teoria fără practică nu prea îți este de ajutor.

Degeaba știi regulile de circulație, dacă nu știi să conduci mașina.

Apropo de mașină, dacă ai permis de conducere și ai acumulat ceva experiență în condus, încearcă să-ți aduci aminte, cum erai când te-ai urcat prima dată la volan.

Atunci când îți tremura piciorul pe ambreiaj, uitai să schimbi vitezele, opreai motorul în mijlocul intersecției etc.

Acum mai ai aceste probleme? Probabil că nu.

Acum mergi relaxat și poți intui foarte ușor intențiile celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, în timp ce conduci, poți face și o mulțime de alte activități: vorbești cu ceilalți pasageri, vorbești la telefon, umbli la player, fumezi, mănânci etc.

În seducție este cam același lucru. Trebuie să știi cum să conduci o femeie, iar asta se învață numai experimentând.

Trăgând linie, mentaliatea de seducător este practic o mentalitate de învingător. Iar orice învingător știe că succesul depinde doar de el însuși. În cazul unui eșec, nu caută scuze, ci soluții.

Mult succes!

P. S. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să seduci o femeie, aruncă o privire aici.

2 comentarii la „Mentalitatea de seducător se învață”

  1. Partea aia cu condusul masinii le-o explic si eu unora. Mi se pare o analogie foarte buna. Asa este: teoria este vuna, dar degeaba daca nu este pusa in practica. Bune sfaturi! Am citit mai multe pagini pe acest blog si consider ca toate articolele sunt de buna calitate. Pentru cineva care doreste sa isi imbunatateasca interactiunea cu o femeie este foarte util. Mai ales in ziua de azi cand ne confruntam cu o lipsa acuta de socializare. Socializare in adevaratul sens al cuvantului. Nu vorbesc de facebook, google plus, myspace, etc. Alea din punctul meu de vedere nu iti vor imbunatati niciodata (decat poate intr-o foarte mica masura) tehnicile de socializare. Si acest site, desi este bun, daca nu puneti in practica nu va este prea util. Asa ca „luati taurul de coarne” 😀 )) si imblanziti „mustangul”.

Comentariile sunt închise.