Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Pick Up Artist versus Seducător înnăscut

pick up artist

Când vine vorba de seducție, există două categorii de bărbați care se pricep să cucerească femeile, și anume: Pick Up Artist -ii (artiști ai agățatului) și seducătorii înnăscuți, pe care jargonul PUA (Pick Up Artist) îi numește „naturali”.

Ce este un Pick Up Artist?

În general, un Pick Up Artist este un tip care inițial nu avea niciun fel de cunoștințe în ceea ce privește seducția, fiind stângaci în relația cu femeile. La un moment dat, stângaciul află de existența comunității PUA, comunitate formată din grupuri de indivizi care studiază arta agățatului sub îndrumarea unui instructor.

Astfel, flăcăul care la început nu le avea de nicio culoare cu femeile, începe să înțeleagă cum stă treaba cu seducția, iar rezultatele nu întârzie să apară. Unii se folosesc de tehnicile PUA până ce intră într-o relație, iar alții aleg să-și facă un mod de viață din agățat, o parte dintre ei devenind la rândul lor instructori.

Pentru a aborda și seduce femei, Pick Up Artist-ii folosesc diverse tehnici și rutine, adică abordează și interacționează cu o femeie după un scenariu prestabilit.

Ce este acela un seducător înnăscut?

Seducătorul înnăscut nu are nicio treabă cu PUA, de cele mai multe ori neștiind de existența unei astfel de comunități.

Asemenea unui cântăreț care se naște cu „vocea”, seducătorul înnăscut va avea o înclinație către agățat și sedus femei. El va putea agăța și seduce o femeie fără ca cineva să-l fi învățat acest lucru și fără să depună vreun efort.

Spre deosebire de PUA, seducătorii înnăscuți nu folosesc rutine. În schimb, pot utiliza uneori tactici, doar că nu conștientizează acest lucru.

De exemplu, ei își pot da seama că o anumită atitudine sau replică funcționează și o vor folosi de fiecare dată, dar fără ca s-o considere tehnică. Este ca atunci când ai un banc preferat pe care îl spui de fiecare dată când socializezi cu oameni noi. Spui bancul respectiv deoarece știi că stârnește râsete, dar nu realizezi că de fapt folosești o tehnică pentru a te face plăcut sau a sparge gheața, să zicem.

Deoarece seducătorii înnăscuți nu conștientizează tacticile pe care le folosesc, de obicei, ei nu vor putea învăța pe cineva cum să agațe și să cucerească o femeie.

Dacă vei întreba un astfel de seducător, cum a reușit să cucerească o anumită fată, cel mai probabil, nu va ști ce să-ți răspundă. Îți va da un răspuns generic de genul: „Nu știu, vorbeam și dintr-o dată ne-am trezit sărutându-ne.”

Pe de altă parte, dacă îi vei pune aceeași întrebare unui Pick Up Artist, îți va descrie exact fiecare tehnică pe care a folosit-o.

În ce categorie mă încadrez eu?

Dacă până acum nu m-ați văzut utilizând termeni precum:

 • AFC (Average Frustrated Chump)
 • AMOG (Alpha Male Of  Group)
 • BBF (Beta Boy Friend)
 • BFD (Boyfriend Destroyer)
 • DHV (Demonstration of Higher Value)
 • DLV (Display Low Value)
 • HB (Hot Babe)
 • Inner Game
 • Kino
 • LMR (Last Minute Resistance)
 • Negs etc.

…înseamnă că nu sunt un fan înrăit al filosofiei PUA, dar nici seducător nu m-a născut mama.

Ceea ce am făcut, a fost să studiez și să analizez ambele tabere ( PUA + seducătorii înnăscuți) și să iau ce este mai bun de la fiecare.

Tot ce am vrut a fost să învăț cum să seduc rapid o femeie, astfel încât să nu fiu nevoit să aștept până ce cineva îmi face cunoștință cu vreo fată sau mai rău, să dau bani la curve.

Până să deschid prima carte despre pick up, învățasem deja cum să abordez, deci nu teama de abordare era problema mea. Problema era continuitatea. Nu întotdeauna reușeam să ajung la un sărut sau la sex. Aveam nevoie de o metodă care să funcționeze de fiecare dată.

Deși la început foloseam și eu replici învățate pe de rost și rutine, în timp mi-am dezvoltat propriul stil. Am învățat cum să-mi construiesc singur replicile în funcție de personalitatea mea și de context. M-am împrietenit cu seducători înnăscuți și am observat cum aceștia comunică cu femeile.

În momentul de față pot spune că sunt un Pick Up Artist pentru că agățatul este a doua meserie a mea – este ca un drog, pur și simplu nu mă pot opri. Însă, nu sunt de acord cu întreaga lor filosofie.

Pe de altă parte, mă pot compara și cu un seducător înnăscut, deoarece de ani buni nu mai agăț după un anumit scenariu. Dacă îmi sare în ochi o tipă și vreau să o agăț, pot începe o discuție cu ea fără ca să am ceva memorat dinainte.

Care este recomandarea mea pentru tine?

Eu personal nu-ți pot spune cum să-ți trăiești viața. Poate vrei să faci un sport din agățat, poate vrei să-ți faci o prietenă care mai târziu să-ți devină soție. Indiferent ce alegi, eu nu te judec.

Prin articolele publicate pe acest blog, precum și în ghidurile pe care le-am scris, te învăț cum să devii un bărbat mai bun în relațiile cu femeile.

Dacă vrei să știi cum să abordezi și să seduci o femeie, atunci trebuie neapărat să citești ghidul premium,

Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie.

Acolo îți dezvălui tot ceea ce trebuie să știi despre abordări și sedus femei.

Ia-ți ghidul acum!

Un comentariu la „Pick Up Artist versus Seducător înnăscut”

 1. Buna, foarte tare saitul vostru ancepand de an asta sunt la faculta in tg jiu si vreau sa ancep sa fiiu poplar cu femeile.

Comentariile sunt închise.