Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

3 greșeli pe care bărbații inteligenți le fac cu femeile  

greseli pe care barbatii le fac cu femeile

Despre genul de greșeli pe care unii bărbați le fac atunci când vor să intre într-o relație cu o femeie, am vorbit în mai multe articole de pe acest blog, de exemplu aici și aici.

Însă, astăzi am să vă spun alte trei greșeli pe care chiar și cei mai inteligenți dintre bărbați le fac atunci când vorbesc cu o femeie.

Bine, asta nu înseamnă că cei care nu fac greșelile enumerate mai jos sunt mai puțin inteligenți. Nici vorbă.

Succesul la femei ține în cea mai mare parte de „you know how”, iar asta n-are nicio treabă cu inteligența.

Deci, hai să vedem, care sunt aceste trei greșeli pe care bărbații inteligenți le fac cu femeile și cum le poți evita:

Greșeala #1. Dau explicații nesolicitate

Leil Lowndes, celebra autoare de literatură motivațională, povestește într-una din cărțile sale, o întâmplare petrecută la o convenție a organizației Mensa, unde aceasta fusese invitată să țină o prelegere.

Pentru cine nu știe, Mensa este o organizație formată numai din oameni care au un IQ foarte ridicat. Doar 2% din populația lumii s-ar putea califica ca membri Mensa.

Ce s-a întâmplat înainte de prelegere?

Câțiva dintre membrii Mensa (bărbați) au întâmpinat-o pe scriitoare la intrarea în hotel și s-au oferit să o conducă până la camera unde era cazată.

În timp ce urcau cu liftul, scriitoarea, dorind să „spargă gheața”, a făcut o remarcă cu privire la cât de încet mergea liftul.

Auzind asta, fiecare dintre membrii Mensa  care o însoțeau, s-au găsit să dea tot felul de explicații  tehnice, ce vizau posibilele motive pentru care liftul mergea așa de încet.

Aceste explicații au indispus-o pe scriitoare, deoarece ea vroia doar să facă o conversație măruntă, nu să audă explicații tehnice.

De exemplu, spune scriitoarea, dacă cei care o însoțeau ar fi întrebat-o înainte:

„Ai fost vreodată curioasă să știi de ce lifturile merg așa de încet?”, atunci cu siguranță ar fi fost încântată să audă explicațiile.

Deci, atunci când simți nevoia să-i explici ceva unei femei, folosește aceste cuvinte magice:

„Ai fost vreodată curioasă să afli de ce […]?”

„Te-ai întrebat vreodată de ce […]?”

Chiar dacă tipa cu care vorbești nu a fost niciodată curioasă în ceea ce privește tema abordată, astfel de întrebări o vor face automat interesată să audă explicațiile. În caz contrar, poți deveni chiar obositor.

Până să descopăr această metodă, făceam frecvent greșeala de a explica femeilor lucruri de care nu erau interesate. Norocul meu era că știam să port și discuții care le interesa și că flirtam constant cu ele. Astfel, nu prea conta dacă eram plictisitor câteva minute.

Greșeala #2. Oferă soluții

O altă caracteristică masculină, care poate deteriora interacțiunea cu o femeie, este oferirea de soluții.

Atunci când o femeie aduce în discuție o problemă pe care o are, aceasta nu așteaptă soluții. În schimb, vrea să fie ascultată si înțeleasă. Așa că, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să procedezi într-unul din următoarele moduri:

  •  O înțelegi, dar nu o poți ajuta

„Înțeleg prin ce treci și apreciez că mi-ai spus asta, dar din păcate eu nu te pot ajuta. Cred că cel mai bine ar fi să vorbești cu prietenii tăi; ei sunt singurii care te pot ajuta.”

  • O îmbrățișezi

„Ooo sărăcuța de tine, trebuie să-ți fie tare greu. Vino la nenea (cum te cheamă) să te ia în brațe!”

Apoi, îmbrățișaz-o în felul următor: pune-i o mână pe partea de sus a spatelui, iar cealălaltă mână pe partea inferioară a spatelui (zona lombară) și încearcă să-ți sincronizezi respirația cu a ei. În felul acesta, vei crea puțină chimie între voi doi, lucru care-ți va ușura procesul de seducție.

  • Oferă-i soluția, dar nu ca și când ar veni din partea ta

Dacă ești convins că-i poți oferi o soluție eficientă la problema pe care o are, atunci poți proceda în felul următor:

„O cunoștință de-a mea a avut aceeași problemă ca și tine. Vrei să știi cum a rezolvat-o?” Dacă vrea să știe, oferă-i soluția.

Greșeala #3. Nu-și arată dorița de a face sex cu ea

Atunci când vorbești cu o tipă de care ești interesat sexual este important să-i arăți acest lucru. Trebuie să știe că o dorești. Dacă nu-i arăți că o dorești, va considera interacțiunea cu tine ca fiind una amicală și vei deveni candidatul perfect pentru FRIEND ZONE.

Bineînțeles, nu trebuie să-i spui în cuvinte că o dorești sau că vrei să faci sex cu ea. Complimentele și flirtul, în special, sunt suficiente pentru a-i arăta că o dorești.

Dar atenție la tipul de complimente! Complimentele trebuie să aibă o ușoară tentă sexuală. Să-i spui că e drăguță sau că e frumoasă nu o să te ajute prea mult.

De obicei, complimentele trebuie să vizeze „picioarele” sau „fundul”.

De exemplu, dacă stați în picioare, ia-o de mână, învârte-o odată, apoi fă o remarcă de genul:

„Waw! Ce piciorușe sexy ai. Petreci mult timp în sala de fitness?”

„Wow! Ai un funduleț tare obraznic. Trebuie neapărat să-l pleznesc, mă lași?”

Acum, aceste replici merg foarte bine dacă e vorba de o tipă mai relaxată, mai dezinhibată.

Dacă vorbești cu o tipă mai timidă, e bine să fii un pic mai blând. De exemplu, o poți întreba dacă știe să gătească. Indiferent cum îți răspunde, spune-i:

„Eram doar curios ce-o să-mi pregătești mâine dimineață la micul dejun.”

Indiferent cu ce tip de femeie vorbești, este foarte important să porți acest gen de discuții. Singurul mod în care o femeie va ști că o dorești este numai dacă-i arăți. Altfel nu va ști. Iar dacă nu va ști, o să-ți fie mult mai greu s-o seduci.

Un singur lucru mai vreau să adaug:

Probabil, ați auzit multe femei afirmând că le plac bărbații inteligenți, că inteligența este sexy. Este perfect adevărat, numai că:

Inteligența este sexy, dar trebuie combinată cu un strop de atitudine sexy.

Multă baftă!

Photo credit: Jason Devaun

Un comentariu la „3 greșeli pe care bărbații inteligenți le fac cu femeile  ”

  1. Asta am observat si eu. Unii barbatii sunt inteligenti dar cateodata cam dau cu „stangul in dreptul”. Se poate ca unii dintre ei sa stea bine pe partea de IQ si mai putin bine pe partea de EQ?

Comentariile sunt închise.