De ce sunt femeile atât de selective cu bărbații?

De ce sunt femeile

Dacă te-ai întrebat  vreodată: de ce este așa de greu să obții o întâlnire sau să intri într-o relație cu o fată, află că nu ești singurul. Nu de puține ori, primesc email-uri cu întrebări de genul:

  • „De ce nu vrea să-mi dea numărul de telefon?”
  • „De ce nu vrea să iasă cu mine?”
  • „De ce mi-a mai dat numărul de telefon dacă știa că n-o să-mi răspundă?”
  • „De ce mi-a spus că vrea să fim doar prieteni?”
  • „De ce…?” „De ce…?” „De ce….?” și iar „De ce…?”

Răspunsul la toate aceste tipuri de întrebări este unul singur: SELECȚIE.

Ca să-ți faci o idee pentru motivul acestei „selecții”, am să te rog să încerci un mic exercițiu de imaginație:

Încearcă să-ți imaginezi că începând din acest moment, fiecare fată pe care o întâlnești și cu care vorbești se dă la tine.

Imaginează-ți că te așezi la coadă la plăcinte, și până ajungi la ghișeu, deja ți-au cerut numărul de telefon trei fete.

Te așezi pe o bancă să fumezi o țigare, și până să o stingi, deja ești angajat într-o discuție cu o fată, care îți cere numărul de telefon.

N-a trecut o oră de când ai ajuns într-un club și deja ai fost abordat de zece fete, care, evident, ți-au cerut numărul de telefon.

Când mergi pe stradă, fetele care trec pe lângă tine, îți aruncă priviri obscene, texte cretine de agățat și fluieră după tine, inclusiv cele care mătură strada ca să primească ajutorul social de la stat.

Femeile de la volan te claxonează, merg cu mașina pe lângă tine, spunându-ți „ce ți-ar face”. Doi metri mai încolo, o femeie te oprește să te întrebe o adresă, după care îți cere numărul de telefon.

Deschizi Facebook-ul, și boom: 37 de cereri de prietenie de la necunoscute și 20 de mesaje cu textul: „Ciao, păpușel!”

Imaginează-ți că toate acestea ți s-ar întâmpla aproape în fiecare zi. Cum crezi că ai proceda?

Indiferent cât de mult ți-ar plăcea o asemenea atenție, tot nu te-ai putea întâlni și face sex cu toate aceste fete care s-ar da la tine.

Atunci, mai mult ca sigur, ți-ai face o strategie de selecție. Cel mai probabil, vei începe ignorând fetele care sunt disperate să intre într-o relație, iar apoi dându-ți numărul de telefon doar acelor fete care se deosebesc de restul.

Inevitabil, vei face și erori de selecție, ignorând inclusiv acele fete care chiar te-ar merita, deoarece acelea n-au știut cum să iasă în evidență, rămânând invizibile.

Ei bine, același lucru se întâmplă și în realitate, atunci când femeile acceptă anumiți bărbați în detrimentul altora.

Chiar dacă tu ești genul de bărbat, pe care orice femeie ar fi mândră să-l aibă ca partener de viață, poți rămâne neobservat, deoarece n-ai știut cum să-i atragi atenția asupra ta, n-ai știut cum să-ți pui în valoare personalitatea.

Ca soluție, simpla citire a fiecărui articol de pe acest blog, inclusiv a ghidului gratuit, și punerea în practică a informațiilor furnizate de mine acolo, te vor face cu cinci minute mai viclean decât restul bărbaților care se dau la ea.

Astfel, te vei diferenția de cei care încearcă să o impresioneze cu trucuri ieftine sau de aceia care apelează la logică pentru  a o convinge că ei sunt cei mai potriviți pentru ea.

Mult succes!

Photo credit: hikingartist.com

Despre alexander

Sunt fondatorul acestui website, un blog în care postez cele mai utile sfaturi în ceea ce privește interacțiunea cu femeile. Sunt un tip pe la vreo 35 de ani, cu o bogată experiență în câmpul seducției. Vă spun asta nu ca să mă laud, ci pur și simplu ca să știți de la cine primiți aceste sfaturi. [Citește mai mult!] Am scris două ghiduri despre seducție, unul pe care-l puteți descărca gratuit dacă vă abonați la postările mele și un ghid premium, care conține informații mai complexe în ceea ce privește seducția.

Citește și...

respingeri

Cum să devii imun la respingeri

Ce înseamnă să fii imun la respingeri? A fi imun la respingeri presupune să te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *