Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

11 semne că o fată te place și cum să acționezi după ce afli

semne ca o fata te place

Nu cred că există bărbat care măcar o dată în viață să nu se fi întrebat dacă are cumva vreo admiratoare secretă din rândul fetelor pe care le cunoaște sau dacă tipa pe care tocmai a cunoscut-o și cu care vorbește deja de 20 de minute, îl place sau nu îl place.

Adevărul este că o mare parte dintre bărbați nu reușesc să prindă semnalele emise de o femeie care vrea să le atragă atenția.

De ce unii bărbați nu reușesc să observe semnalele femeilor?

1. Au o experiență săracă în relaționarea cu femeile și, ca atare, nu înțeleg modul în care acestea comunică cu bărbații pe care îi plac.

2. Nu sunt atenți la ea. O tendință comună printre bărbați este că ignoră ceea ce femeia le spune, precum și limbajul ei corporal, în timpul acesta gândindu-se la ce să zică în continuare. Greșeală enormă! Dacă gândul tău este mereu la subiectul următor, nu vei vedea ceea ce ea își dorește de fapt.

3. Unele femei sunt fie prea subtile, fie prea directe. Când e prea subtilă nu poți sesiza semnalul, iar când e prea directă ai impresia că doar ți s-a părut, că a făcut o glumă sau că a vorbit ipotetic.

În acest articol îți voi spune care sunt principalele 11 semne ca o fata te place si cum sa procedezi dupa ce le-ai aflat. Așadar…

Cum îți dai seama că unei fete îi place de tine?

Practic, există două categorii de fete care trebuie luate în calcul atunci când urmărești semnalele emise de tipa pe care o bănuiești că i-ar plăcea de tine:

 1. Fetele din cercul tău social
 2. Fetele cu care vorbești pentru prima dată

În acest articol voi vorbi doar de semnalele emise de fetele din cercul tău social, urmând ca în articolul următor să-ți spun ce să urmărești la fetele cu care vorbești pentru prima dată.

Fetele din cercul tău social

Aici intră absolut toate fetele pe care le cunoști, indiferent că este vorba de fete din grupul tău de prieteni, prietene de-ale prietenilor, colegele tale sau chiar vecinele tale.

De exemplu, dacă colegei tale îi place de tine, iată ce ar putea face:

1. Îți acordă atenție

Atunci când unei fete îi place de tine, primul lucru pe care-l va face va fi să vorbească cu tine. Va vrea să te cunoască mai bine. Și asta o poate face numai într-un singur fel: vorbind cu tine și petrecând cât mai mult timp în preajma ta.

Va vrea să fie lângă tine. Chiar dacă vorbești cu prietenii tăi și nu prea o bagi în seamă, o vei vedea mereu lângă tine. Te va asculta cu interes, chiar dacă îi vorbești despre cum cresc buruienile.

2. Te sună și-ți trimite mereu mesaje chiar dacă tu nu o faci niciodată

Nu are nicio importanță dacă tu nu o suni niciodată. Ea va găsi mereu un motiv să o facă.

Îți trimite mesaje cu textul „ce mai faci?” chiar dacă ultima oară ați vorbit acum două ore.

3. Te atinge

Probabil, acesta este cel mai important semn dintre toate, deoarece o femeie care nu te place va încerca să evite pe cât de mult posibil contactul fizic cu tine.

Deci, stă băgată în „sufletul tău” când pe canapea e suficient  loc?

Te lovește în joacă când o tachinezi, faci o ironie sau o glumă mai deocheată?

„Te perie” (adică culege scame imaginare de pe tine)?

Când mergeți pe stradă, se bagă în tine, își atinge mâna de mâna ta?

Când vorbești, te atinge pe mână? Gestul mai este însoțit și de lăsarea capului într-o parte, ochii ei privind când la ochii tăi, când la buzele tale?

Eu zic că-i place de matale.

4. Te întreabă dacă ai prietenă

O tipă care nu este interesată de tine, nu este curioasă dacă te vezi sau nu cu alte fete. De aceea, dacă statusul tău relațional este adus în discuție e semn bun. Este posibil să nu te întrebe direct dacă ai prietenă, o va face mai subtil. De exemplu, va zice ceva de genul:

„Sper să nu se supere prietena ta că vorbești atât de mult cu mine.”

 5. Face exerciții de admirație

Dacă când întorci capul, o surprinzi în mod repetat uitându-se la tine, este iarăși un semnal important.

6. Face eforturi în a îndrăgi lucruri care ție îți plac

De exemplu, dacă ție îți place formula 1, va încerca să discute cu tine despre formula 1, chiar dacă doar „Schumacher” e tot ce știe.

7. Se amuză cu prietenele ei pe seama ta, cu tine de față.

Deși la prima vedere pare o lipsă de politețe, în realitate e de bine.

8. Nu-ți vorbește de alți bărbați

Dacă nu-ți vorbește de fostul ei prieten sau nu menționează alți bărbați în discuții este iarăși un indicator destul de puternic.

9. Râde la absolut toate glumele tale

Acesta nu este un indicator pe care te poți baza tot timpul. Poate chiar ești amuzant sau poate e ea prea politicoasă. Dar, dacă vine în combinație cu cel puțin 4 indicatori descriși aici e semn bun.

De fapt, aici poți face și un mic test. Spune un banc sau fă o glumă care știi sigur că nu este deloc amuzantă. Dacă râde, înseamnă că e retardată. Nu, nu! A fost o glumă. 🙂 Înseamnă că cel mai probabil te place.

10. Bate un apropo la o invitație

O femeie care să facă în mod direct o invitație în oraș unui bărbat? De obicei, nu prea se întâmplă.

În schimb, este posibil să facă o remarcă cu privire la planurile ei. De exemplu, poate să zică:

„A apărut filmul …x… și vreau să-l văd.”

La o asemenea afirmație, răspunsul tău trebuie să fie:

„Ce? Vrei să vezi filmul …x…? Ce coincidență…Și eu vreau să-l văd. Hai să mergem să-l vedem împreună!”

11. Îți face complimente

La fel ca și râsul la glume, complimentele făcute în mod repetat și în combinație cu alte semnale, ar trebui să-ți dea de gândit.

Cum să procedezi după ce afli?

Acum, indicatorii de mai sus nu te vor ajuta prea mult dacă nu testezi apele. Va trebui să acționezi. Practic, acesta este cel mai bun mod de a-ți da seama dacă într-adevăr îi place de tine sau așa face cu toți băieții.

Varianta #1. Ia-o de mână!

Dacă o fată te lasă să o ții de mână este mai mult decât evident că îi place de tine și astfel poți trece la pasul următor care, de regulă, este sărutul.

Cum să iei o fată de mână?

Cel mai natural mod de a o lua de mână este atunci când îi întinzi mâna pentru a o ajuta să se ridice de pe un scaun sau de pe o bancă.

Așadar, dacă stați undeva pe o bancă și urmează să plecați, ridică-te primul, apoi oferă-i mâna ca să o ajuți să se ridice.

După ce se ridică, pur și simplu, nu-i mai da drumul la mână și condu-o în direcția în care trebuie să mergeți ca și când nimic nu s-a întâmplat! Dacă rămâne cu tine de mână și nu-ți mai dă drumul, te-ai scos! E clar că te place și este momentul să nu mai pierzi timpul.

Pentru situația în care a fost deja prezent semnalul de la punctul 3, acela cu atingerile – când te atinge pe mână în timp ce vorbești – nu mai este nevoie să creezi o situație în care s-o iei de mână (ca în exemplul cu banca), ci îi poți lua palmele în mâinile tale imediat după ce te-a atins, în timp ce continui cu ce spuneai.

Eventual, dacă vă aflați într-un loc mai intim, poți încerca s-o săruți fără frică. Dacă condițiile nu sunt potrivite pentru sărut, oricum o poți lua liniștit de mână când părăsiți acel loc și să o săruți undeva pe drum, în timp ce o conduci către casă, de exemplu.

Varianta #2.  Complimentele cu tentă sexuală

Complimentele cu tentă sexuală sunt prietenele mele cele mai bune. Le ador! Nici nu-ți poți imagina cât de utile sunt și cât de mult îți scurtează drumul către patul ei. Ai aici câteva, dar îți mai spun unul chiar acum.

Așteaptă momentul când zice sau face ceva mai „nesărat” și zi-i în joacă:

„Nu ești deloc cuminte. Dacă ai fi prietena mea, te-aș bate toată ziua la fundulețul ăla sexy! De fapt, ia hai să-l plesnesc eu chiar acum!” Timp în care ridici palma și te prefaci că vrei s-o pleznești peste fund.

Acum, există două posibilități:

Fie începe să râdă și te lasă „s-o bați la fund”, fie se rușinează sau are o reacție mai acidă. În acest ultim caz, sub nicio formă nu te scuza! Spune-i că așa flirtezi tu:

„Ce vrei să fac acum? Acesta e modul meu de a flirta. Dar nu-ți face griji, ești prea timidă pentru mine.”

Va trebui să te obișnuiești să ai acest gen de discuții cu femeile. În felul acesta va vedea că ești o persoană sexuală, ci nu un papă-lapte cu care crede că poate fi doar amică.

Dacă n-o deranjează, ba chiar te lasă „s-o bați la fund”, e perfect. Înseamnă că într-adevăr îi place de tine și e cazul să treci la pasul următor: invitație în oraș, sărut… depinde de situație.

Prin urmare, ideea este să faci ceva, să acționezi într-un fel sau altul. În caz contrar, ai toate șansele să o pierzi.

Acum, pentru ca o fată să-ți trimită semnalele descrise de mine mai sus, mai întâi trebuie să fie atrasă de tine. Și ca să atragi o fată trebuie să ai atitudinea potrivită, pentru că, vezi tu,  femeile au tendințe; au tendința de a accepta unii bărbați și de a-i respinge pe alții.

De aceea am scris ghidul de seducție, „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie”, care te învață acel tip de atitudine care determină o femeie să fie atrasă de un bărbat. Vei învăța cum să abordezi și să comunici eficient cu fetele/femeile atât în viața reală, cât și în mediul online + multe altele.

Vezi aici toate detaliile

Photo credit: Flickr

14 comentarii la „11 semne că o fată te place și cum să acționezi după ce afli”

 1. Buna,am 20 ani si am cunoscut o fata de 14 ani,si cred ca ea sa indragostit de mine, de cite ori ii zic sa iesim ea nu ma refuza,cind iesim eu o mai cuprind amiceste si ea la fel ma cuprinde si numi da drumul,imi trage mereu atentia,cind o ating se vede dupa ea ca ii face placere.Are rost sa incep o relatie cu ea ori nu,daca da cum sa procedezprocedez?

 2. Buna am 17 si de un an sunt indragostit de o femeie in varsta de 43 de ani dar care arata ca la 30 ea e maritata si are un fiu de 9 ani acum 6 luni iam spus ca o iubesc, nu a fost foarte deranjata dar mia spus ca intre noi doi nu poate fi nmk ca e maritata ca snt mik etc.(eu lucram cu sotul ei akasa ea are serviciu si sta plecata 8 ore de akas) dupa aceea am continuat sa vorbim sa glumim sa ne tachinam ea se comporta de parca nmk nu sar fi intamplat treptat a inceput sa imi dea cateva semnale de ex:ma privea pe furis,cand se lovea sau o durea ceva iar eu imi faceam griji si ma comportam afectuos cu ea zambea pe ascuns, imi zambea de multe ori, dar cand incercam sa o ating sa o iau in brate sau cand ma apropiam de ea ma respingea se indeparta de mn apoi intro zi cand mergeam cu masina (sotu era in fata cu soferul sau iar eu eram in spate cu ea) am luato de mana iar ea ma lasat sa o tin de mana neam tinut de mana pana cand am ajuns acasa apoi cand am intrebato dece ma lasat sa o tin de mana mia spus ca fost doar ceva prietenesc deci nu mai inteleg nmk ma place sau nu?? Miar fi de mare ajutor daca miai raspunde la com.

  • In primul rand nu incurajez legaturile cu femei maritate. In al doilea rand, diferenta de varsta este destul de mare si astfel de relatii nu se sfarsesc niciodata bine.
   Acum, sa-ti explic ce s-a intamplat: In cazul tau e simplu. La 17 ani ti se scoala si daca vezi un sutien intr-o vitrina, deci nimic nou. In cazul ei este un pic mai complexa treaba. Femeile trecute de 40 de ani nu prea mai starnesc interesul barbatilor si ele stiu asta. De aceea, s-a simtit flatata ca a facut un tinerel sa se indragosteasca de ea, motiv pentru care a flirtat cu tine (desi nu trebuia), insa nu este chiar atat de imatura incat sa inceapa o legatura cu tine. Pe langa faptul ca o astfel de legatura ar avea consecintele negative, de exemplu: ar putea pierde totul, inclusiv copilul, in cazul unui proces de divort sau scandaluri care s-ar putea incheia urat de tot, nu cred ca este cu adevarat atrasa de tine. Pentru ea esti doar un capriciu, asa ca nu lasa un sentiment copilaresc sa-ti intunece ratiunea si sa-ti complici inutil viata!
   Sfatul meu cat se poate de prietenesc este s-o lasi in pace pe femeia asta, sa-ti faci o prietena de varsta ta (sau mai multe) si sa nu-ti irosesti viata aiurea, ca ai doar una.

   Numai bine!

   • Mulțumesc de sfat s-ar putea sa ai dreptate dar daca as continua sa incerc sa o seduc crezi ca as avea sanse??

    • Dupa cum am spus si data trecuta, banuiala mea este ca nu este interesta de tine. Intre voi a fost doar un flirt si atata tot, iar flirtul este doar un simplu joc, nimic mai mult. Daca o femeie flirteaza cu tine, nu inseamna neaparat ca e atrasa de tine. Mai mult de atat, femeile mature stiu ce vor si daca voia cu adevarat o aventura cu tine o avea. Deci nu, nu cred ca vei avea sanse.

     Toate bune!

 3. bun deci in multe din semnele pe care le-ai enumerat mai sus am regasit-o incepand de ceva vreme si cam tot timpul o surprind uitandu-se la mine dar asta nu o face sa-si schimbe privirea ba din contra ea continua sa se uite la mine (acuma pentru cat timp nu stiu ca nu ma uit incontinuu la ea) in fine, acuma revin la semnul numarul 9 da ea rade la toate glumele pe care le fac chiar daca cateodata este vorba de ea oricum ori cat de sec ar fi bancu ea rade asta imi da semne de intrebare.La fel imi mai face si complimente nu des dar o face(referitor la imbracaminte,par si parfum)
  Acuma de vorbit despre alti barbati imi vorbeste de cel mai bun prieten al ei oricum ea s-a mutat din orasul cu prietenul respectiv.
  La partea atingerii chiar ieri am patit ca stateam pe pervazu geamului de la un magazin si in stanga mea eram eu un spatiu gol si peretele, ea a venit si s-a pus intre mine si perete chit ca in partea dreapta mai era loc pentru inca 5 persoane ca sa zic asa
  Acuma da ies aproape in fiecare seara cu ea de cele mai multe ori suntem singuri si nu demult s-a despartit de prietenul ei si chiar si cand avea prieten ea continua sa ma cheme afara si da o intrebam ce prostii o mai facut azi si ea incepea sa-mi zica ce o facut si la un moment dat s-a ajuns sa o intreb ca ce face prietenuso la care ea mi-a raspuns scurt ca n-o intereseaza
  In fine ce vreau eu sa subliniez este daca ea din ceea ce am spus aici ma place (ii place sa-si petreaca timpul cu mine, ne tachinam reciproc avem cateodata acele „atingeri”, ii place sa ma admire, si imi face complimente)
  Imi place de ceva vreme de ea si cand imi facusem curaju necesar sa-i spun acest lucru a fost prea tarziu pentru ca isi facuse prieten si de-aia acum vreau sa fiu sigur de o chestie si sa nu mai astept iar pana la asa zisul „moment potrivit” la care multi barbati se gandesc cand ar fi acel moment
  Daca s-ar putea citi acest comentariu si as primi si un raspuns rapid as fi recunoscator!

  • Pai din ce-mi spui tu aici observ ca de fapt nu-ti trimite semnale, ci iti face invitatie speciala. Ce vrei sa faca mai mult de atat? Vrei sa te roage in genunchi s-o saruti? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti un moment in care sa fiti doar voi doi, fara spectatori, si sa escaladezi catre un sarut. Nu trebuie neaparat s-o chemi la o intalnire, pur si simplu ii spui ca vrei sa-i arati ceva, apoi o iei de manuta si o conduci undeva departe de privirile curiosilor (ex: afara din bar). N-are nicio importanta ce-i arati sau ce-i spui acolo, acesta este doar un pretext. De ex. poti sa-i arati niste poze cu tine de cand erai mic. Asta e prea putin important, ideea este sa fiti doar voi doi si la un moment dat sa initiezi un sarut. Asta e tot. A, si nu te-apuca sa-i spui ca-ti place de ea si ca vrei sa fiti impreuna sau alte rahaturi de genul asta, pentru ca vei strica tot. Pur si simplu, cand vrei s-o saruti, o saruti.

   Succes!

 4. Mi se pare o porcarie sa-i raspunzi la flirturi. Dar daca tu nu o vrei ce ? trebuie musai sa accepti daca ea flirteaza ?

 5. Eu mi-am dat seama ca e interesata de mine doar cand am simtit-o ca vine pe langa mine. Si mai e o femeie care imi da „tarcoale”. Asa ca in curand cred ca o trec la urmatoarea femeie. Sper sa fie mai ok si sa ma opresc la ea. 🙂 Partea proasta la barbati este ca ei au o vedere de tip tunel.. si ca sa vada in lateral trebuie sa intoarca capul. Pe cand femeia este mult mai subtila in privinta asta. Dar un barbat cu experienta isi va da seama intotdeauna daca o femeie trimite semnale ca este interesata.

 6. Cand doi oameni fac dragoste / sex se elibereaza in corp hormonul numit oxitocina (care intr-o mica sau mai mare masura creaza o legatura mai mare intre doi oameni – de sex opus binenteles 🙂 – dar nu numai.. si intre mama si copil apare acelasi hormon. Am aflat si eu asta citind informatii din diverse surse.) care este hormonul atasamentului… Asa ca Alexander are dreptate.

 7. Bun. Deci am o nelamurire mare. Am citit si articolul acela cu „friendzone”. Cunosc o fata de 2 ani jumate aproape si inca nu pot pricepe o chestier. Imi da toate „semnalele” de mai sus absolut pe toate si ea se indigneaza cand o intreb de iubitul ei (e impreuna cu un bou care nu are deloc grija de ea). Adica mi.a zis :” m.as supara enorm daca as ajunge sa nu te mai deranjeze daca as vorbi cu tine despre el” sau „nu vorbesc cu tine nimic legat despre el,nu vreau”. La inceput nu pricepeam de ce altor baieti le povesteste si mie nu,dar acum m.am lamurit. Totusi dilema mea este ca nu pricep de ce nu vrea sa fie cu mine. Am fost cu ea impreuna 6 luni apoi ne.am despartit din motive prostesti si de atunci a trecut un an si un pic in care am ramas ” prieteni” intr.o perioada cu beneficii (ne sarutam si altele dar noi nu eram official impreuna) dar acum nu ca e cu ala. Long story short: prin august dupa ce CULMEA s.a intors de la mare unde am fost impreuna,s.a cuplat cu unul si de atunci nu am mai vorbit aproape deloc pana acum 3 saptamani cand ea a ales sa ma invite undeva. Ei bine de atunci imi da semnalele astea MULT mai puternic ca inaite,culmea inaite nu imi dadea mesaje dimineata acum in fiecare dimineata imi da ea prima mesaj cu „neatza,ce faci?”. Acum in prag de craciun am ajutat.o la curatenie prin casa (suntem inca minori 17 ani amandoi si ea nu are tata doar mama foarte bolnava) si am si dormit o seara la ea (cu ea in pat fara relatie sexuala) bai si nu avea nici o problema sa o tin in brate cand dormea si ne si tachinam in pat *repet e impreuna cu ala* si eu nu pricep deloc ce se intampla aici!!!! un pic de ajutor ,va rog? Vreau o parere. Daca se poate prin email,v.as multumii enorm.

  • Eu n-am inteles niciodata de ce barbatii accepta astfel de situatii penibile. E in regula daca incerci sa te combini cu una care are prieten, dar trebuie sa faci mai mult decat sa o ajuti la curatenie (daca intelegi ce vreau sa zic). Pentru ca, cel ma probabil, „boul” de care tu vorbesti mai face si altceva cu ea, nu doar o tine in brate cand doarme. Sexul este mult mai important decat iti imaginezi. Unde nu e sex, nu este nimic serios, chiar daca aveti 17 ani. Daca va spun varsta la care fetele isi incep viata sexuala in ziua de astazi, n-o sa ma credeti.
   Daca totusi ai facut vreodata sex cu ea, si tot nu vrea sa aiba o relatie oficiala cu tine, ai 2 variante: fie aveti o relatie bazata doar pe sex, fie iti vezi de treaba.

   Eu iti recomand sa incepi sa iesi si cu alte fete si vezi cum reactioneaza.

   Las-o sa-i fie dor de tine: raspunde-i mai greu la mesaje, la telefon si spune-i ca ai treaba cand vrea sa te vada. Cu alte cuvinte, nu mai fii asa disponibil.

   A, si inca o chestie: nu-i propune niciodata unei fete sa ai o relatie cu ea! La o relatie se ajunge pur si simplu.
   Daca fata cu care vorbesti are prieten, in niciun caz nu trebuie sa vorbesti cu ea despre prietenul ei. Trebuie s-o faci sa uite ca are prieten.

   Bafta!

   P.S. Raspund in email doar mesajelor care vin pe email.

Comentariile sunt închise.