Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Sfaturi despre seducție… Ai grijă de la cine primești!

Sfaturi despre seductie

Atunci când ești singur de ceva timp, începi să disperi și te agăți de orice sfat care crezi că îți poate aduce o femeie în viața ta.

Să ceri ajutorul cuiva este un lucru bun, însă contează foarte mult cui i-l ceri. Pentru că oricât de dornic va fi cineva să te ajute – căci vorba aceea: „Nu oricine te bagă în rahat îți vrea răul” – în seducție, un sfat greșit sau nefolositor îți poate prelungi cu multă vreme singurătatea.

Așadar, ce sfaturi despre seductie trebuie sa ignori, atunci când vrei să afli cum să cucerești o fată?

1. Sfaturile părinților

Deși părinții sunt întotdeauna bine intenționati, nu înseamnă că vei primi mereu cele mai bune sfaturi, mai ales în ceea ce privește seducția. Asta depinde în mare parte și de experiența de viață pe care au avut-o.

De exemplu, dacă tătâne-tu nu a fost la viața lui vreun Casanova sau cel puțin să fi umblat cu mai multe tipe înainte să o cunoască pe mamă-ta sau dacă la tot ce-l întrebi îți răspunde cu „du-te și întreab-o pe mă-ta”, șansele de a primi vreun sfat util de la el sunt destul de reduse.

În ceea ce o privește pe mama ta, mergem mai departe la:

2. Sfaturile femeilor…

…Întotdeauna să fugi de ele! O femeie îți poate spune ce anume ia plăcut la un bărbat, însă nu va ști niciodată să-ți spună cu exactitate ce anume a atras-o la el. Nu are cum să facă asta, pentru că atracția nu este un proces logic. Iar dacă o fată nu este atrasă de tine, nu vei avea nicio șansă la ea.

Spune-mi, te rog, cu ce te-au ajutat până acum sfaturi de genul:

„Fii drăguț cu fetele!”

„Fă-o să râdă!”

„Trebuie să ai încredere în tine!”

„Doar fii tu însuți și, mai devreme sau mai târziu, o vei întâlni!”

Sau favorita mea: „Ce-i al tău e pus deoparte!”

Toate afirmațiile de mai sus sunt reale intr-o oarecare măsură, dar simpla lor primire ca sfat, nu-ți folosește la nimic.

E normal să te porți frumos cu fetele, dar cum faci asta fără să nu fii luat drept băiatul de treabă care niciodată nu pune mâna pe fată și sfârșește mereu în friend zone?

E adevărat că simțul umorului te ajută enorm, însă nu e suficient pentru a stârni atracție.

Încrederea de sine este vitală în toate aspectele vieții, cu atât mai mult în seducție. Partea mai delicată este că încrederea de sine trebuie combinată cu „priceperea.”

Doar „încrederea” de una singură, fără a ști ce ai de făcut, nu te va ajuta prea mult, la fel cum nici pe un student care n-a învățat materia nu-l va ajuta să ia examenul.

Degeaba acel student este de felul lui un tip cu o mare încredere de sine, dacă n-a aruncat nici măcar o privire peste cursuri. Într-adevăr, își poate cumpăra examenul, la fel cum unii bărbați își cumpără relațiile.

Să fii tu însuți înseamnă să fii cea mai bună versiune a ta, nu cea mai frustrată sau plângăcioasă.

Chiar dacă „ce-i al tău e pus de-o parte”, te va da la o parte dacă nu știi cum să interacționezi și să creezi tensiune sexuală.

3. Sfaturile prietenilor

Ascultă de prietenul tău cel mai bun care e pe cale să se însoare cu prietena lui din liceu sau de cel care trebuie ca mai întâi să-i ceară voie prietenei sau nevestei ca să poată ieși la bere sau de cel care toată ziua e cu „mami” în gură: „Da mami, facem numai cum vrei tu”. Sunt convins că vei primi numai sfaturi „prețioase”.

4. Sfaturile din reviste sau de pe siteuri nespecializate în seducție pentru bărbați

Dacă intri pe un site și vezi seducția la „Dragoste și Sex”, între rubrica de „Gastronomie” și „Casa și Grădina”, să ieși cât poți de repede. Asta dacă nu vrei să te „otrăvești”.

5. Sfaturile din filme

Am mai spus și cu altă ocazieunele filme sunt bune, însă ele sunt orientative, scopul lor final nefiind să te învețe seducție.

În schimb, tot ceea ce te învăț eu aici sunt lucruri testate, lucruri care te vor ajuta să obții rezultate în relațiile cu orice femeie.

Trebuie doar să adaptezi sfaturile mele personalității tale și, cu un pic de efort din partea ta, te asigur că în scurt timp vei deveni omul pe care tipa de care ești interesat va fi cu adevărat încântată să-l cunoască.

Photo credit: Flickrias