Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să te ferești de „cătușe”

sub papuc

Nu, nu am de gând să te învăț cum să comiți infracțiuni fără să fii prins – unu la mână, pentru că nu știu cum și doi, pentru că nu acesta este obiectivul blogului. Este vorba despre un alt gen de cătușe – cele care te țin prizonier într-o relație nocivă. Altfel spus, atunci când ești sub papuc.

Dacă ai citit până acum postările mele, probabil, ai observat că nu te învăț numai niște propoziții pe care să le rostești în anumite situații, ci și cum să nu ajungi o marionetă în relațiile cu femeile.

Dacă nu ai mai auzit expresia: „Femeia… cum o crești, așa o ai!”, bag-o bine la cap, pentru că este cât se poate de adevărată.

Felul în care ești perceput încă de prima dată, va determina viitorul relației. Dacă vede că te poate manipula, ghici ce se va întâmpla: o va face. Nu este vina ei, tu ești cel care îi cere să facă asta.

Două lucruri mari și tari trebuie să faci pentru a evita această situație:

1. Să aplici ceea ce te-am învățat data trecută

2. Să nu-i arăți un interes mai mare decât îți arată ea ție

În momentul în care vei manifesta un interes deosebit pentru ea, în mintea ei se vor naște gânduri de genul:

„Oare ce-oi fi făcut de e așa interesat de mine? Înseamnă că e disperat și așa face cu toate femeile pe care le întâlnește.”

Chiar dacă nu este adevărat, n-ai ce face. Odată ce te-a încadrat într-o categorie, este foarte puțin probabil să-și mai schimbe părerea.

Și nu numai femeile fac asta, ci și oamenii în general. De multe ori suntem etichetați altfel decât suntem în realitate pe baza prejudecăților și a stereotipurilor.

Însă, pe undeva, este  și vina noastră, pentru că nu reușim să proiectăm imaginea pe care ceilalți vrem să o aibă despre noi. Și asta nu înseamnă să simulezi comportamente, trebuie doar să fii cea mai bună versiune a ta – la toate orele din zi și din noapte.

Bănuiesc că până acum ai fost de nenumărate ori la grătar cu prietenii și ai observat cum se aprinde un foc, sau poate chiar tu ești cel care l-a și aprins. Atunci, mai mult ca sigur, știi că o dată ce ai obținut o flacără, focul arde de la sine. În continuare, trebuie doar să adaugi treptat lemne sau cărbuni pentru a-l întreține.

Mai este nevoie să spun ce se întâmplă dacă imediat după ce ai aprins focul, arunci peste el un braț de lemne sau torni direct tot sacul de cărbuni? O spun totuși: flacăra se stinge.

La fel este și în seducție. Dacă imediat după ce ai reușit să faci o tipă să fie cât de cât interesată de tine, o sufoci cu tot felul de romantisme, declarații, angajamente și cu dorința de a fi tot timpul lângă ea, se întâmplă următorul fenomen: ori te trimite la plimbare, ori profită.

Cu alte cuvinte, interesul și respectul pe care-l manifesta inițial pentru tine se stinge. Și de aici până la a cădea „sub papuc” este o linie extrem de fină.

Cu un lucru pot fi însă de acord: te poți lăsa încătușat, doar de grilajul de la pat! 🙂

Numai bine!

Photo credit: Flickr