Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Vrei să fii valetul ei sau iubitul ei?

valetul ei

– Cățeluș, cară-mi geanta!

– Da stăpână, voi face cum spui tu. Nu-mi place deloc masculinitatea. Poșetuța ta cea drăguță valorează mai mult decât mândria mea.

Trist dar adevărat, majoritatea fetelor au în agendă o listă cu băieți care oricând sunt gata să le asigure transportul, să le plătească consumația, să le facă intrarea în cluburi de fițe, să le facă tot felul de favoruri etc.

Nu știu și nici nu mă interesează motivul pentru care un bărbat se complace într-o astfel de situație și nici nu vreau să fac judecăți de valoare asupra profitoarelor. Știți vorba aia: „Prost este cine dă, nu cine cere.”

Însă, vă pot asigura că acesta nu este un comportament masculin, motiv pentru care nu stârnește nici cea mai mică formă de atracție.

Te încadrezi la categoria „telefoane utile” dacă ești bogat, ai mașină, ai relații importante, nu ceri nimic în schimb și nu ești prea enervant.

Cum recunoaște o femeie un astfel de bărbat?

De obicei, nu abordează, este o cunoștință sau un prieten de-al altui prieten și nu pare a fi „o amenințare” (adică nu i-ar putea ceda).

Pe urmă…

  • Se oferă imediat să le cumpere ceva de băut
  • Este de acord cu absolut tot ceea ce spun ele
  • Râde la toate glumele lor
  • Promite că le va duce în toate locurile pe care le-au menționat că ar vrea să le vadă
  • Se oferă să le conducă acasă (amical)

Cam asta ar fi varianta simplificată despre cum un om poate fi catalogat instant ca „util.”

Dacă ești interesat de o tipă și nu vrei să te încadrezi în această categorie, adică să fii luat drept șoferul sau hamalul ei, trebuie să clarifici încă de la bun început că în primul rând ești un bărbat cu personalitate, care are opinii puternice, propriul său simț al umorului, oferă și cere respect.

Să-i cumperi ceva de băut unei tipe pe care tocmai ai cunoscut-o sau să fii de acord cu tot ce zice și ce-ți cere în speranța că vei mai câștiga ceva timp alături de ea, sunt doar mizerii hollywoodiene care nu te vor ajuta cu nimic în viața reală. Din contră, acesta este drumul cel mai sigur spre a deveni valetul ei.

Într-adevăr, sunt și filme bune despre seducție, dar trebuie ținut cont de următorul aspect: rolul unui film nu este să te învețe seducție, ci să să spună o poveste. De aceea trebuie făcută diferența între ce este valoros și ce este clișeu. Iar cumpăratul băuturilor la fete este unul dintre cele mai mari clișee.

Dacă ai o părere diferită de a ei, nu-ți fie teamă să o pui în discuție. Fetelor le plac dezbaterile la fel de mult ca băieților și întotdeauna sunt curioase să afle lucruri noi. Dacă o fată simte că a învățat ceva nou de la un bărbat, își va aminti de el pentru asta. Fă-o să-și dorească să te cunoască mai bine, să știe mai multe despre tine.

Pe scurt, nu o lăsa să te calce în picioare!

Photo credit: Flickr