Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Părinții tăi te vor singur?

parintii tai

Săptămâna trecută m-am întâlnit prin oraș cu mama unui fost prieten de-al meu din copilărie. Zic „fost” pentru că nu l-am mai văzut pe acel individ de foarte mulți ani.

Printre altele, aceasta mi-a spus că este îngrijorată pentru fiul ei, deoarece foarte rar l-a văzut cu vreo fată și că tot timpul este singur și nu reușește să-și găsească pe cineva.

„Este un băiat atât de bun, înalt, frumos, are două facultăți, serviciu bun, apartament, mașină… chiar nu înțeleg ce se întâmplă, nici cu el, nici cu fetele din ziua de azi?

Uite, chiar acum vin de la dentist. M-am dus acolo pentru că am aflat că domnișoara doctor nu este măritată și mi-am zis că dacă îi spun despre băiatul meu, aceasta o să fie încântată să-l cunoască. Dar, n-a fost așa. A schimbat imediat subiectul.”

„Doamnă (i-am răspuns), cu riscul de a vă supăra pe mine, vă spun că procedând în felul acesta, îi veți face mai mult rău decât bine.

Domnișoara doctor, în loc să înțeleagă că este un om bun, educat și cu o situație materială bună, a înțeles: «Fiul meu este un inadaptat social, care nu este în stare să-și facă o prietenă».

Asta va înțelege și oricare altă femeie căreia îi veți povesti despre situația fiului dvs.

Poate că acum 50 de ani, multe cupluri s-au format pe recomandări și poate chiar și dvs. v-ați întâlnit soțul în felul acesta.

Acum însă, lucrurile s-au cam schimbat. Va trebui să-l lăsați pe el să se descurce singur, fără ca să mai interveniți dvs. sau oricine altcineva.

Nu știu dacă a luat în considerare sfatul meu, dar spre binele fiului ei, sper să-l fi luat. Mai ales că la cum îl știam eu nu era vreun pămpălău și nu cred să fi devenit unul pe parcurs.

Însă maică-sa, fără ca să-și dea seama, reușise prin atitudinea ei negativistă vizavi de el, să-l transforme în cel mai mare pămpălău.

În cele din urmă, ca un oportunist nemernic ce sunt, începusem să fiu curios în ceea ce o privește pe domnișoara doctor stomatolog. Așa că, sub pretextul că am ceva probleme cu dantura, i-am cerut mamei lui numărul de telefon și adresa cabinetului unde lucrează acea doctoriță. Am mai pălăvrăgit noi preț de câteva minute, după care ne-am luat la revedere.

Imediat am sunat-o pe domnișoara doctor și mi-am făcut o programare pentru un detartraj. M-am prezentat conform programării, și imediat ce am dat ochii cu domnișoara doctor, am început să flirtez constant cu ea, păstrând totuși un mod de adresare formal. Adică i-am vorbit numai „cu dvs.”

La final, i-am spus că vreau s-o mai văd, dar fără halat ca să pot să-i vorbesc la pertu și că o voi suna ca s-o invit în oraș. Și ca urmare, mi-am tras o iubită stomatoloagă.

Ce trebuie reținut din toată povestea aceasta?

Niciodată, nu lăsa pe nimeni să vorbească în numele tău și să-ți aranjeze întâlniri. Cu atât mai mult dacă este vorba de părinții tăi.

Este ok dacă prietenul tău, de exemplu, îți spune că soția lui are o colegă singură cu care crede că te-ai potrivi, dar ca mama ta să dea alarma în tot cartierul că nu ai prietenă, nu te avantajează sub nicio formă.

În situația în care prietenii tăi vor să-ți facă lipeala cu vreuna, asigură-te că întâlnirea este organizată astfel încât fata respectivă să nu-și dea seama că e ceva aranjat. De exemplu, vă întâlniți cu toții într-un club.

Deci, atenție! Prietenii tăi nu trebuie să-i spună nimic despre tine fetei cu care încearcă să te combine. Trebuie doar să facă în așa fel încât să vă întâlniți fără ca tipa să suspecteze ceva.

Dacă ai bănuaila că părinții tăi vorbesc despre faptul că n-ai prietenă cu orice persoană care le iese în cale, fă-i să înțeleagă că te pun într-o situație jenantă și că mai rău te îngroapă.

În cazul nostru, dacă mama prietenului meu îl încuraja să meargă personal la cabinet pentru un control de rutină, de exemplu, să flirteze puțin cu doctorița, apoi să o invite în oraș, acum poate nu eu eram cel care se întâlnește (că nu e frumos să zic care i-o trage) cu domnișoara doctor.

Asta ne conduce la ….

Dacă tu nu încerci să profiți de o oportunitate, o va face altcineva fără ca să stea prea mult pe gânduri. Obișnuiește-te să acționezi imediat atunci când recunoști o oportunitate.

Este mult mai bine să acționezi și să eșuezi, decât să regreți că n-ai acționat. Ca și în fotbal, ocaziile se răzbună!

Photo original: Media Nashville