Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Ți-e teamă să o săruți? Vezi aici cum stă treaba

Recent, un amic de-al meu, puțin trecut de 30 de ani, mă surprinde cu o întrebare demnă de un adolescent virgin aflat la prima lui întâlnire cu o fată.

Știi, mai încolo mă întâlnesc cu tipa aia de care ti-am povestit. Nu știu dacă e bine să o sărut sau nu la sfârșitul întâlnirii. Crezi că e mai bine să o sărut direct sau să o întreb? E o tipă specială și n-aș vrea să greșesc cu ceva.

Știu că pare greu de crezut, însă o problemă des întâlnită prin rândul flăcăilor este legată de banalul act al sărutului. Când vine vorba de sărut  în mintea unor bărbați au loc cele mai negre scenarii posibile, sau mai bine zis imposibile.

Deci, hai să vedem cum stau lucrurile:

„Nu știu dacă e bine să o sărut sau nu la sfârșitul întâlnirii.”

Nu înțeleg de ce nu o poți săruta și în timpul întâlnirii? Nu există nicio regulă care spune că trebuie să o săruți neapărat la sfârșitul întâlnirii.

Dar, în fine. Să presupunem că vrei să o săruți la sfârșit. Asta  depinde de cât de bine a mers întâlnirea. Dacă ți-ai jucat bine cărțile și primești semnale care-ți permit să mergi mai departe, atunci poți fără probleme să o săruți.

În cazul în care nu ești sigur de semnalele pe care le primești sau simți că ceva nu a mers bine, înainte să vă despărțiți, îi poți spune ceva de genul: „hai, vino să te pup!”

Acum, există doua posibilități: fie îți întoarce obrazul, fie rămâne cu buzele îndreptate spre tine. Dacă îți întoarce obrazul, ai cam dat-o în bară sau nu este suficient de atrasă de tine, caz în care cel mai bine este să o săruți pe frunte. Da, ai citit bine. E mai complicat să explic acum de ce funcționează aceasta tehnică. Doar fă-o! În celălalt caz, ai undă verde.

„Crezi că e mai bine să o sărut direct sau să o întreb?”

Când am auzit această întrebare am făcut o față de parcă mi-aș fi amintit ceva de demult. De fapt chiar așa am făcut.

Mi-am amintit că în urmă cu foarte mult timp, în vremea când eram licean, am ieșit în oraș cu prietena mea de atunci, cu o prietenă de-a ei și un alt băiat. La un moment dat cei doi se separă de mine și de prietena mea, iar după ceva vreme când se întorc, ne salută și pleacă supărați, fiecare în direcții diferite.

Ce se întâmplase, aveam să aflu a doua zi. După ceva discuții filozofice, băiatul acela  o întrebase pe fată dacă poate să o sărute. Ea s-a supărat și i-a trecut tot cheful.

Motivul pentru care s-a supărat nu este pentru că nu ar fi fost dispusă să se sărute cu el, ci pentru întrebarea în sine. Nu-i venea să creadă cum un băiat poate să pună o astfel de întrebare unei fete, cu atât mai mult că pe parcursul întâlnirii ea îi și dăduse de înțeles că ar avea voie.

Deci, concluzia este una singură:

Niciodată, dar niciodată, nu cere permisiunea unei fete ca să o săruți! Dacă vrei să o săruți atunci sărut-o direct și fără ezitare!

„E o fată specială și n-aș vrea să greșesc cu ceva”

Păi, sunt multe lucruri cu care poți să greșești. De  exemplu: cu discuții plictisitoare, vorbind numai despre tine, despre fosta ta prietenă sau mai știu eu ce alte subiecte neinspirate.

În schimb, sărutând-o faci ceea ce trebuie. Adică gândește-te puțin: Ce se poate întâmpla în cel mai rău caz? Te refuză și gata. N-ai pierdut nimic. Din contră, ți-ai arătat de la început ce intenții ai.

Mai multe ponturi despre prima întâlnire și sărut poți citi în articolul:  Ce trebuie să faci la prima întâlnire dacă vrei să o obții pe-a doua.