Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Seductie egal agatat?

seductie

De curând, mi s-a atras atenția cu privire la faptul că seducția nu înseamnă să mergi la agățat.

Ok. Am să lămuresc foarte pe scurt „agățatul” așa cum îl prezint eu.

În primul rând, când vorbesc sau scriu despre agățat nu mă refer la golanii care stau în linie în fața unui magazin sau pe bordura din fața unui bloc și, în timp ce sparg semințe, șuieră după fetele care trec prin fața lor, folosind apelative gen: frumoaso, prințeso, zâno etc.

Folosesc „agățatul” ca termen generic pentru abordare sau inițiere a unei conversații cu o tipă pe care până în acel moment nu o cunoșteai. Și nu este absolut nimic rău în asta. Specia umană s-a perpetuat pe baza acestor inițieri, adică agățat.

Unii oameni se nasc cu o înclinație către agățat și sedus femei, pe când alții trebuie să învețe. Și partea frumoasă este că se învață. Trebuie doar să-ți asculți „profesorul” și să faci ceea ce-ți spune. De exemplu, membrii comunității „Pick up” sunt oameni care au învățat.

Acum, eu nu vreau să te învăț cum să devii un „pick-up artist” și să-ți faci un mod de viață din asta. Vreau să te fac să înțelegi că agățatul este cea mai bună și rapidă metodă de a cunoaște fete și de a avea relații cu acestea. Trebuie doar să o faci în mod constant pentru a căpăta experiență.

Practic, agățatul face parte din procesul de seductie. Nu poți să te bazezi întotdeauna că vei cunoaște fete doar prin intermediul cercului tău social.

Nu poți aștepta luni de zile și uneori chiar ani, până când cineva îți va face cunoștință cu o fată. Și chiar și așa, cum vei ști să vorbești cu ea astfel încât să-i stârnești interesul, dacă nu ai experiențe anterioare cu alte fete? Aș putea spune deci că agățatul este practic un antrenament pentru atunci când o vei întâlni pe „the one.”

Un alt aspect pe care mulți bărbați încă nu-l înțeleg este că, e mult mai simplu să seduci fete necunoscute decât fete pe care deja le cunoști.

Îți va fi mult mai ușor s-o seduci pe tipa pe care ai abordat-o la coadă la covrigi, de exemplu, decât pe colega ta de serviciu pe care o cunoști de 3 ani și cu care altceva în afară de a vă bârfi șefii și pe ceilalți colegi nu ați făcut.

Vei putea seduce o fată din cercul tău social, dacă pe tot parcursul relației cu aceasta ai fost sau ai avut o atitudine de indisponibil sau dacă ea te-a considerat atrăgător încă de la început.

Dacă ai fost „invizibil”, nu este imposibil, dar părerea mea este că nu se merită. Pe când dacă știi cum să abordezi o necunoscută și să menții într-un mod plăcut interacțiunea cu aceasta, vei deveni instant atrăgător, fără ca să depui eforturi supraomenești.

Singurul efort pe care trebuie să-l depui este să faci ce te învăț.

Deci, pune mâna și intră în vorbă cu cât mai multe fete necunoscute, invită-le în oraș, culcă-te cu ele și îți promit că atunci când în cercul tău social va apărea „fata visurilor tale”, vei ști exact ce să faci.

În cazul în care nu știi cum să faci asta, am scris ghidul: „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie”. Acolo îți explic pas cu pas, cum să intri în vorbă cu fete necunoscute, cum să le iei numărul de telefon și să obții întâlniri și multe altele. Vezi aici detalii complete…

Photo credit: Flickr