Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

5 genuri de femei de care să fugi ca dracu de tămâie

genuri de fete

Astăzi am să vă prezint primul articol pe care am vrut să-l postez pe acest blog.

Nu l-am mai postat atunci, deoarece nu am vrut ca blogul meu să fie confundat cu genul de site-uri care fac miștocăreală.

Scopul meu este să vă furnizez cele mai utile ponturi în seducție, nu să fac satiră.

Dar, azi m-am hotărât să postez acel articol, exact așa cum l-am scris acum doi ani.

Fac asta, pentru că mi-ar plăcea ca informațiile și sugestiile prezentate de mine pe acest blog, precum și în ghiduri, să le utilizați pe femeile care chiar merită.

Spre exemplu, nu vreau ca atunci când ești cu vreuna de mână pe stradă, persoanele care o cunosc și vă văd împreună, să înceapă să-și dea coate și să râdă de tine.

Probabil că, în cele din urmă, vei vrea ca femeia de lângă tine să-ți devină soție și mama copiilor tăi. Iar acea femeie nu poate să fie orice femeie.

De aceea, important nu este doar să știi ce ai de făcut pentru a cuceri o femeie, ci și ce tip de femeie bagi în viața ta.

Așadar, iată care cred eu că sunt cele mai nocive genuri de femei pe care le poți întâlni:

1. Drujbărița

Este ușor de recunoscut, deoarece vorbește agramat, iar treningul este haina ei preferată.

Cea mai mare parte a timpului o arde cu golanii prin cartier, mâncând semințe prin scări de bloc și scuipând cojile pe jos.

Din când în când are vânătăi pe față, pentru că o mai încasează de la șmecherașii cu care iese, iar prin cluburile de manele este atracția serii.

Folosește expresia „pula mea” pe parcursul unei zile, de mai multe ori decât o face un bărbat într-o săptămână.

Nu are prea multă carte (maxim liceul), așa că va îmbrățișa una din meseriile de barmaniță la bodega din cartier sau vânzătoare la fast-food. Asta în cazul în care nu face carieră pe centură.

Viața sexuală și-o începe foarte devreme, undeva pe la 11-12 ani.

Până la 20 de ani, deja au trecut pe la ea cel puțin 2-3 cartiere, așa că e sătulă de măciucă și va căuta cât mai repede un fraier care s-o ia de nevastă.

Nu este o fată urâtă, dar dacă o întâlnești, fă-ți un favor și fugi cât te țin picioarele! Îți vei mulțumi mai târziu pentru asta.

2. Disperata

Femeile care se încadrează în această categorie sunt, de obicei, acele femei care trec de 25 de ani și nu se mai mărită.

Motivul pentru care nu se mărită, nu este pentru că nu vor ele, ci pentru că nici cel mai disperat dintre bărbați nu se uită la ele. Și când la o femeie nu se uită niciun bărbat, trebuie să-ți dea de gândit.

Presată de familie și de „gura lumii”, o astfel de femeie devine disperată și va fi în stare să facă orice ca să pună ghiara pe un bărbat.

Cei care au căzut victime unor astfel de femei, povestesc că s-au lăsat păcăliți de buna calitate a sexului:

„Sexul era demențial. Făcea fata de toate. All inclusive ce să mai. Am crezut că a dat norocul peste mine. Dar asta până când am luat-o de nevastă și i-am făcut doi copii. De atunci, o doare capul în fiecare zi.”

3. Femeile care le fac pe alte femei curve

Când eram copil, circula o vorbă: „Cine zice ăla e!” Ei bine, acea vorbă nu este departe de realitate.

Femeia care o face curvă pe alta, își recunoaște propriul ei comportament în altă femeie. Ea se știe pe ea cum este și le poate observa imediat și pe altele care sunt la fel ca ea.

De exemplu, dacă aud o femeie care zice: „Ia uite și la curva aia cum a venit îmbrăcată!”, eu înțeleg:

„Eu m-am îmbrăcat mai decent ca să nu-și dea nimeni seama că sunt o curvă.”

4. Acritura

Cele care se încadrează aici, se comportă tot timpul de parcă ar fi la ciclu. Sunt mereu nemulțumite, tot timpul tari în gură și li se citește răutatea pe față.

Sunt ușor de recunoscut, deoarece au meserii special concepute pentru ele, cum ar fi: secretare la școli, faculăți sau funcționare pe la ghișeele instituțiilor publice de stat.

Are grijă să te facă să te simți prost pentru că ai deranjat-o când își bea cafeaua sau vorbea la telefon, deși era în timpul serviciului.

Plăcerea ei cea mai mare este să-și dea ochii peste cap și să te critice după ce pleci.

Bărbatul care o va lua de nevastă își va blestema ziua în care s-a născut.

5. Parașuta (materialista)

Aici nu sunt prea multe de spus. Altceva în afară de banii și bunurile tale nu o interesează.

Din start, îți va spune ce să-i cumperi și țările prin care ar vrea să o plimbi. Apoi, se așteaptă să te conformezi.

De obicei, este o tipă care arată foarte bine și care vânează boșorogii cu bani. Dar, dacă ești tânăr și bogat, stai liniștit, o să-ți pape și ție banii.

Prin urmare, fii cu ochii în patru, pentru că o singură secundă de slăbiciune din partea ta, îți poate transforma viața într-un iad.

Numai bine!

P. S. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să agăți și să seduci o femeie, aruncă o privire aici.