Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

7 modalități prin care să atragi femeile ca un magnet

De fiecare dată când mă uit peste cuvintele cheie care îmi aduc vizitatori pe blog, observ un lucru surprinzător:

Majoritatea vor să afle cum își dau seama dacă la vreuna îi place de ei, nicidecum de ce ar trebui să facă pentru ca o femeie să fie interesată de persoana lor. Și asta este cel mai important.

Pentru ca unei femei să-i placă de tine, apoi să-ți arate acest lucru, trebuie să faci „ceva”.

În primul rând, să-ți faci cunoscută prezența, să știe că exiști; apoi să vadă că ai o personalitate, nu ești doar o altă oaie din turmă.

Așadar, să vedem mai exact, ce ai putea face pentru ca o fată să te placă?

Ca să existe o fată căreia să i se scurgă ochii după tine, ai nevoie de fete în anturajul tău. Logic, nu?

Așa că, mai întâi…

1. Lărgește-ți cercul de prieteni!

Dacă nu ești genul de tip care să iasă la agățat, cel mai probabil vei vrea să cunoști o fată prin intermediul cercului tău social.

Asta presupune să ai o viață socială cât mai activă și să cunoști cât mai multă lume.

Persoanele pe care le cunoști, cunosc la rândul lor alte persoane, și dacă vei ieși cu ei, șansele de a cunoaște fete cresc semnificativ.

Cea mai bună modalitate de a cunoaște oameni noi este să întâlnești persoane care au cam aceleași preocupări ca și tine.

De exemplu, dacă îți place să joci tenis, mergi în locurile în care se joacă tenis și împrietenește-te cu alții care joacă tenis.

Dacă îți place să mergi cu bicicleta, alătură-te unui grup de cicliști. Și lista poate continua.

Indiferent de ce anume îți place să faci, există și alții ca tine. Este foarte simplu să te împrietenești cu cineva care are aceleași pasiuni ca și tine.

2. Fă-ți cunoscută prezența!

Atunci când faci parte dintr-un grup de persoane este foarte important să nu fii tipul care nu scoate o vorbă toată seara.

Dacă vei sta tot timpul retras, cu nasul în telefon, fără ca să scoți un cuvințel, îți garantez că nu te va remarca nicio tipă.

Bineînțeles, nici să cazi în extrema cealălaltă, adică să nu mai aibă nimeni loc să vorbească de tine n-ar fi tocmai indicat, dar tot e mai bine decât să fii mutulică.

Mai mult decât atât, implică-te în deciziile grupului, spune-ți întotdeauna părerea chiar dacă este diferită de a celorlalți și încearcă să ai inițiative.

De exemplu, fii tu cel care propune o ieșire în oraș, un chef, un grătar, o călătorie etc.

În armată se spune că din doi, unul este șef. Așa că, de ce să nu fii tu șeful?

Când în grup sunt și fete, acestea vor observa această atitudine dominantă a ta și vor începe să te placă.

Chiar dacă fetele din grupul tău nu sunt disponibile, le vor povesti despre tine, prietenelor lor care sunt disponibile.

3. Nu fi disperat!

Dacă ar fi să rețineți doar un singur lucru din tot ceea ce vă spun, atunci rețineți asta:

Disperarea ucide atracția!

Prin urmare, nu te arăta niciodată disperat să ai o femeie în viața ta. Întotdeauna comportă-te ca și când deja ai fi făcut sex de câteva ori în ziua respectivă.

4. Intrigă-le!

Atunci când vorbești cu fetele din cercul tău social (și nu numai), încearcă să ai o atitudine jucăușă.

Astfel, amuză-te pe seama lor, găsește motive să te iei de ele și, cel mai important, nu căuta tot timpul să le aprobi.

O femeie își pierde rapid interesul față de un bărbat care este mereu de acord cu absolut tot ceea ce zice ea.

Deci, demonstrează-le că ai o personalitate, propriile tale convingeri și nu ți-e teamă să spui ceea ce gândești.

Într-adevăr, există și femei care sunt atât de obișnuite să fie pupate în fund de către bărbați, încât o să li se pară nefiresc dacă tu nu o faci.

Dar asta la început. Pe urmă, se vor întreba:

„De ce tipul ăsta e altfel?”

Și cum femeilor le plac provocările, vei deveni dintr-o dată interesant.

5. Privește-le în ochi, dar nu te holba!

Când vorbim cu o femeie nu trebuie să ne curgă balele și nici să o intimidăm cu privirea. Însă este important să o privim în ochi atunci când ne vorbește sau îi vorbim.

Prin contact vizual demonstrezi că ești sigur pe tine, sincer și că ești atent la ceea ce-ți spune.

De asemenea, contactul vizual prelungit și repetat din partea ei poate fi și un semn că te place.

Femeile care nu sunt interesate de un bărbat, tind să evite contactul vizual cu acel bărbat. Excepție fac situațiile în care fata este mai timidă și nu are suficientă încredere în ea pentru a menține un contact vizual.

6. Ascultă, ascultă, ascultă!

Cea mai mare greșeală pe care o poți face atunci când vorbești cu o femeie este să te gândești în altă parte și să ignori ceea ce-ți spune.

De ce?

Un bun interlocutor știe că într-o conversație, important este să vorbești despre ceea ce-l interesează pe celălalt, nu despre ceea ce te interesează pe tine.

Astfel, când o femeie îți spune ceva, îți dă indicii despre ceea ce o interesează pe ea, despre ceea ce ar vrea să vorbească.

Greșeala comună pe care o fac unii bărbați este că-i pun femeii o întrebare, dar nu-i interesează ce le răspunde.

În timp ce femeia le răspunde, în loc să fie atenți la ce zice, se gândesc la ce s-o mai întrebe pe urmă.

Apoi, continuă cu o altă întrebare care n-are nicio legătură cu cea dinainte, în felul acesta transformând conversația într-un interogatoriu.

Pe când, dacă ești atent la ea, pe lângă faptul că nu va mai trebui să te gândești la ce să spui în continuare, vei evita și acea tăcere stânjenitoare, în care niciunul dintre voi nu scoate o vorbă.

Partea frumoasă este că, după un timp, își va da seama că nu știe mai nimic despre tine și va începe să-ți pună întrebări. Atunci ai ocazia să vorbești și tu despre tine și despre ceea ce te interesează.

7. Îmbracă-te cu stil!

Despre haine am mai vorbit și în alte articole de pe blog, însă e musai să amintesc și aici.

De ce?

Este foarte simplu:

Când ești îmbrăcat bine, arăți bine. Și dacă arăți bine, vei atrage mult mai rapid atenția feminină.

O ținută bine aleasă îți va îmbunătăți aspectul și te va face să te simți bine în pielea ta. Și când te simți bine în pielea ta, devii o prezență plăcută, iar fetele se vor bucura să stea în jurul tău.

Acestea sunt doar câteva din cele mai esențiale lucruri pe care le poți face, pentru ca o femeie să înceapă să fie curioasă în ceea ce te privește.

Însă, recomandarea mea ar fi să nu te bazezi întotdeauna că-ți vei găsi o parteneră doar prin intermediul prietenilor.

Uneori, poate dura ani de zile până să apară fete disponibile în cercul tău social, sau care măcar să cunoască alte fete care ar putea fi interesate de tine.

Sfatul meu este să te folosești de grupul tău de prieteni pentru a merge în baruri, cluburi sau la diverse evenimente, și să încerci să agăți acolo.

Succes!

P. S. Dacă nu ai întâlnit încă o fată pe care s-o inviți în oraș sau nu știi cum să faci o femeie să-și dorească să iasă cu tine, am scris un ghid de seducție în care te învăț cum să abordezi și să vorbești cu fetele/femeile atât în viața reală, cât și în mediul online + multe altele.  Apasă aici ca să vezi tot ce poți învăța dacă vei studia și aplica ce scrie în ghid!

Photo credit: David Mulder

2 comentarii la „7 modalități prin care să atragi femeile ca un magnet”

  1. Eu cred ca cel mai important lucru este sa fii politicos si sa ai maniere elevate. Astazi este lumea plina de golani, iar lumea a inceput sa se sature de ei. In ochii unei femei poti iesi in evidenta prin politete si un limbaj decent.

    • Manierele nu sunt suficiente, iar politetea si limbajul decent trebuie sa stii cum sa le dozezi, altfel le vei plictisi teribil. Cat despre golani, eu n-am vazut niciodata golani fara partenera, tu ai vazut? In schimb, tipi politicosi fara partenera sunt o multime, primesc zilnic email-uri de la ei. De aceea exista acest blog si altele de acest gen. Pentru ca barbatii care sunt singuri, n-au ajuns asa pentru ca sunt nesimtiti si nu stiu sa tina usa deschisa unei fete si s-o lase pe ea sa treaca prima sau folosesc cuvinte obscene ori triviale.

Comentariile sunt închise.