Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum sa agati fete de Valentine’s Day

cum sa agati fete

Când aud de Valentine’s Day, singurul cuvânt care îmi vine în minte este „PROFIT”. Nu, nu este vorba despre profitul pe care îl scot comercianții de pe urma acestei sărbători comerciale care se pare că nu i-a iertat nici pe români, ci despre cum să profiți tu de pe urma acestui Valentine’s Day.

Ce trebuie să știi despre Valentine’s Day

1. De Valentine’s Day, majoritatea cluburilor și barurilor organizează petreceri tematice, unde ai ocazia să mergi și să întâlnești fete.

2. De Valentine’s Day, fetele care nu sunt într-o relație nu vor să fie singure, așa că devin disperate să se combine și merg și ele în localurile de care vorbeam mai sus.

Astfel, primul lucru pe care îl ai de făcut este să-ți iei prietenii și să mergeți într-un astfel de loc. Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să ieși din zona ta de confort și să mergi să intri în vorbă cu fete.

Cum să le abordezi?

Nu stii cum sa agati fete? Ei bine, află că ceea ce le spui la început nu prea are nicio importanță; nu trebuie să fie ceva inteligent. De exemplu, poți pune o întrebare sau să faci o afirmație situațională, urmată de o întrebare, cum ar fi:

„Muzica nu este așa grozavă aici. Crezi că DJ-ul acceptă sugestii?”

„Aici se ascultă cea mai bună muzică, am dreptate?”

„Băutura aia pare delicioasă, ce este?”

Sau

Tu: Cum se numește melodia asta? sau „Cine cântă melodia asta? (Melodia care se aude în acel moment).

Ea: Nu știu!

Tu: De fapt, nu mă interesează, dar aveam nevoie de un motiv ca să mă bag în seamă cu tine. Zi-mi două lucruri interesante despre tine!

De obicei, fata pe care ai pus ochii poate fi însoțită de prietenele ei, deoarece fetele nu vin singure la astfel de evenimente. Așa că, mai întâi este indicat să abordezi întregul grup, după care încet, încet, să-ți îndrepți atenția către fata care te interesează.

Iată cum ai putea începe:

„Care credeți că este cel mai bun lucru pe care un băiat i-l poate spune unei fete de care este atras pentru a începe o conversație?”

„De ce credeți că băieților le este teamă să intre în vorbă cu fete necunoscute?”

„Păreți niște fete care știu cum să se distreze. Trebuia să vin ca să vă salut. Așa că, salut!”

Însă, mare atenție:

  • Astfel de replici te ajută doar ca să începi o discuție cu ea sau cu ele într-un mod firesc. Cum continui interacțiunea, depinde numai de tine;
  • Abordarea să fie spontană. Nu trebuie să te vadă că ai vrea să o abordezi, dar nu ai curaj;
  • În momentul abordării să fii cu zâmbetul pe buze, relaxat și să nu te simți jenat în niciun fel.

Prin urmare, află ce pun la cale în seara aceasta cluburile și barurile din orașul tău, alege localul care-ți place mai mult și mergi acolo împreună cu prietenii tăi. Și odată ajuns acolo, nu uita de ce ai venit.

Mult succes!

Photo credit: Brittanie Loren Pendleton