Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să faci o femeie să te dorească sexual

Cum sa faci o femeie sa te doreasca sexual

Pentru ca o femeie să te dorească din punct de vedere sexual, trebuie ca mai întâi să-ți dezvolți acea atitudine de care vorbesc atât în ghidul premium, cât și în majoritatea articolelor de pe acest blog, în special în articolele menționate aici.

Va trebui să renunți la a te mai simți jenat, și să aduci în discuție subiecte legate de sex. Vorbind despre sex, o vei face să te vadă ca pe o „creatură sexuală” și inevitabil să se imagineze făcând sex cu tine.

Deci, cum poți începe o discuție despre sex, fără ca să pari deplasat sau să creezi un moment penibil?

1. Metoda „studiilor false”

Nu trece nicio zi fără ca să nu apară în media vreo știre referitoare la o nouă descoperire a cercetătorilor britanici. Așa că, de ce să nu profităm de acești cercetători britanici pentru a le pune în cârcă și alte descoperiri?

Iată cum ar putea suna:

„Ultimul studiu al cercetătorilor britanici arată că pe parcursul unei zile, femeile se gândesc la sex de 7 ori mai mult decât bărbații. Tu ce părere ai?

„Cercetătorii britanici au descoperit că femeile înșală mai des decât bărbați. Tu cine crezi că înșală cel mai des?”

Pe baza oricăror dintre aceste două întrebări, poți da naștere la o discuție captivantă despre sex. Prin urmare, nu te mulțumi doar cu primul răspuns pe care ți-l dă, și dezvoltă discuția.

De exemplu, după ce îți răspunde, cere-i să-și argumenteze răspunsul: „De ce crezi asta?” Apoi sune-ți și tu părerea. Așa că, înainte de a aduce în discuție subiectul, asigură-te că ai și tu o opinie legată de tema respectivă.

2. Metoda afirmației răutăcioase

Metoda aceasta o poți folosi atunci când tu și cu fata pe care încerci să o seduci, aveți o/un șef/șefă, profesor/profesoară sau o cunoștință comună care vă stresează sau are un comportament neadecvat față de cei din jur.

Astfel, în cazul în care cunoașteți amândoi un astfel de „personaj”, mai întâi adu-l în discuție, după care poți afirma:

„Cred că nu se mai ocupă bărbas-o de ea, de face așa.”

Sau

„Cred că nu mai are acces la păsărica nevestei/prietenei, de se comportă așa.”

Ulterior, pentru a-ți argumenta afirmația, poți, de asemenea, face referire tot la cercetătorii britanici:

„Cercetătorii britanici au dovedit că persoanele care nu-și satisfac nevoile sexuale, se răzbună pe oameni care n-au nicio vină. Tu ce zici?”

3. Metoda bancurilor

Apucă-te să spui un banc, două, după care continuă cu bancul acesta:

Tu: Se spune că 80% dintre femei se masturbează sub duș, iar restul de 20% cântă sub duș? Ai cumva idee despre ce cântă?

Ea: Nu

Tu: Înseamnă că faci parte din categoria cealălaltă.

Pe urmă, o poți întreba:

„Ai fost vreodată prinsă când te masturbai?”

Cheia este, ca atunci când inițiezi discuții despre sex, să fii relaxat și să nu te simți jenat în niciun fel. Dacă tu nu te simți jenat, nici ea nu se va simți jenată. Despre sex trebuie să vorbești într-un mod natural, ca și când ai vorbi despre ce-ai mâncat la prânz.

Apropo de discuții cu femeile, în ghidul premium, „Abordare fără panicare – Cum să abordezi și să seduci orice femeie”, te învăț, printre altele, cum să-ți îmbunătățești abilitățile conversaționale, astfel încât fetele să te vadă mai mult decât un simplu amic și să-și dorească o relație cu tine.

Totul este explicat foarte clar, detaliat și cu exemple, și cel mai important, ușor de pus în practică.

Citește această prezentare pentru a lua cunoștință de competențele pe care le poți dobândi în urma studierii acestui ghid!

Photo credit: Magdalena Roeseler