Locul cu cele mai utile ponturi în seducție

Cum să neutralizezi bullying-ul în seducție?

Dacă te gândești să te apuci de agățat, fie că o faci face to face, fie pe rețele de socializare, șansele să dai peste o hateriță și, astfel, să fii prins într-un joc de bullying sunt foarte ridicate. Motivele sunt din cele mai diverse și am să vorbesc despre ele imediat, însă mai întâi să vedem ce este acest bullying.

Ce este bullying-ul?

Wikipedia definește bullying-ul ca fiind “un comportament ostil/de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire. Bullying-ul nu presupune existența unui conflict bazat pe o problemă reală, ci pe dorința unor persoane de a-și câștiga puterea și autoritatea, punându-i pe alții într-o lumină proastă.”

În cazul nostru, atunci când încerci să abordezi sau să seduci o femeie, aceasta va încerca să te pună la pământ ironizându-te sau chiar insultându-te, asemenea unui bully. Bineînțeles, nu este ceva care se întâmplă frecvent, așa că nu te speria, dar dacă se întâmplă trebuie să fii pregătit să acționezi corespunzător.

De ce au unele femei acest comportament?

Despre acest comportament am scris și în ghidul premium, Abordare fără panicare, însă acolo nu l-am numit bullying ci “zid de apărare”. De ce? Pentru că de cele mai multe ori femeile folosesc agresiunea verbală ca pe o modalitate de a se apăra de potențiali rău intenționați.

Deorece la început nu te cunoaște, nu are de unde să știe că ești un tip extraordinar și va presupune că ești un alt nebun care se dă la ea. Și pentru că femeile sunt mai vulnerabile dpv. fizic, singura lor armă o reprezintă “vorbele grele”, de multe ori însoțite de un ton ridicat.

Așadar, principalul motiv care duce la o violență verbală din partea femeilor este apărarea.

Alte motive ar fi:

• Testele
• Proasta dispoziție
• Frustrarea
• Nesimțirea
• Instabilitatea psihică

Ce fel de cuvinte îți va arunca?

De regulă, repliciele ei vor avea legătură cu felul în care arăți (față, păr, înălțime), haine, accesorii, încălțăminte sau se va lega de intelectul tău. De ex: “Se vede că ești prost”.

Cum trebuie să reacționezi?

Principalul lucru pe care trebuie să-l faci dacă te nimerești într-o astfel de situație este să nu te enervezi, să nu vadă că ceea ce-ți spune te afectează. Cu cât observă că ești mai afectat de vorbele ei, cu atât satisfacția ei va fi mai mare.

În schimb, dacă observă că nu ești deranjat de atitudinea ei, ba chiar te amuză, în scurt timp va renunța.

Amintește-ți că în aceste momente ea se hrănește cu nervii tăi, iar dacă nu te enervezi n-o să aibă ce să mănânce.

Ce răspunsuri trebuie să-i dai?

Aici regula de aur este să nu te justifici sau să încerci să te aperi. De exemplu, dacă te face prost, nu-i răspunde: „Nu sunt prost” sau „Da de ce îmi vorbești urât, că eu ți-am vorbit frumos?”

Poți încerca ceva de genul:

“Mulțumesc pentru informație! Ai și vreun pont despre cum aș putea să fiu și eu la fel de deștept ca și tine?”

„Ai dreptate. Mă și întreb cum o fată atât de deșteaptă ca tine stă de vorbă cu un prost ca mine.”

„Păi ce, tu credeai că sunt deștept? Îmi pare rău că te-am făcut să crezi asta. N-o să se mai întâmple, promit.”

Răspunzând ca în exemplele de mai sus își va da seama că nu vorbește cu un prost, pentru că un prost i-ar răspunde cel mai probabil cu: “Pe cine faci tu fă prost? Mânca-mi-ai pula de urâtă!”

În funcție de tipul de insulte pe care ți le adresează sau de tonul vocii, poți folosi următoarele replici:

• Ce drăguț din partea ta că te gândești la mine.
• Ești așa cumsecade mereu sau doar când vorbești cu cineva de care îți place?
• Te dai la mine?
• Ce-ai pățit, ai căzut de pe mătură?
• Ai uitat să-ți iei medicamentele?
• Ai băut apa câinelui?
• Ia-o mai ușor, că poate ți se sparge vreo venă și nu vreau să te am pe conștiință.
• Asta e tot ce poți?
• Nu prea le ai cu insultele. Mă așteptam la mai mult.

Ce se întâmplă în continuare?

Dacă nu te vei enerva și-i vei răspunde ca în exemplele de mai sus sau ca în cele din clipul de mai jos, o vei lăsa fără replici și se va potoli. Pe urmă îi poți pune o întrebare care să deschidă o conversație și încerci să te ții de planul pe care-l aveai inițial (sau îl adaptezi).

În clipul de mai jos veți vedea un exemplu live despre cum să dezarmezi un bully. Nu este în contextul unei abordări, este mai mult la modul general, important este să urmăriți cu atenție atitudinea tipului față de bully.

Puteți urmări clipul de la minultul 4:20.

Vizionare plăcută!

Un comentariu la „Cum să neutralizezi bullying-ul în seducție?”

Comentariile sunt închise.